Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Balsan Casual – comfortabel en hoogwaardig

Ontdek nu Balsan Casual en gebruik het zachte en hoogwaardige tapijt om uw kamers te versieren. Laat nooit afstand van de eersteklas kenmerken van textielstoffen en geniet van buitengewoon comfort in uw dagelijks leven. Ervaar hoe je weer vrij kunt ademen met je nieuwe vloerbedekking en dankzij het aantrekkelijke ontwerp is er geen wens meer over in het ontwerp van de woonkamer zelf.

 

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Balsan tapijten - veelzijdig en flexibel thuis of op het kantoor

Zelfs met zijn mogelijke toepassingen is het tapijt van Balsan buitengewoon veelzijdig. De weerstand komt dus overeen met de hoge gebruiksklasse 33, die u zelfs in de drukbezochte vastgoedsector goed van pas komt. Dit kunnen kleine winkels, restaurants of kantoren zijn. Dankzij het gezellige en huiselijke ontwerp is deze vloer echter vooral populair in de hotelindustrie, waar het belangrijk is om gasten een tijdelijke woning te bieden. Maar een vloer die bestand is tegen de stress van dergelijke plaatsen, beheerst eenvoudig je eigen huis. Aarzel dus niet om Balsan Casual naar uw privéwoonruimte te brengen! Naast klassieke toepassingsgebieden, zoals slaapkamer en woonkamer, is deze collectie ook ideaal in iets meer gebruikte kamers, zoals de hal of de persoonlijke studie. Sta 's morgens op of ontspan na een lange dag werken van dit tapijt.

Voor het product zelf heeft het Franse bedrijf Balsan alleen de beste materialen gebruikt. Het vloeroppervlak is bijvoorbeeld 100% polyamide, een garen van hoge kwaliteit dat zowel hoogwaardige als esthetische kwaliteiten combineert. Het is bijvoorbeeld inherent vuilafstotend en heeft uitstekende slijtprestaties. Aan de andere kant, het vleit de huid bij aanraking en geeft kleuren lang en krachtig weer. En dat is nog niet alles, het textieltapijt is afgewerkt met Balsan Protect. Het is een speciale coating die helpt om uw vloer te beschermen. Het is geurloos, onzichtbaar en tast niet het gevoel van aanraking aan, zodat de vezels zonder enig nadeel voor u worden versterkt. Het dichte velours-oppervlak in Saksen maakt het ook moeilijker voor onzuiverheden om zich een weg banen in de diepere structuren van de vloerbedekking.

+ lees meer