Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Centaure Déco- avant garde tapijt voor uw woning

Ontdek nu de Balsan Centaure Déco collectie en kleed je ruimte met een ongekende gratie met dit premium Franse tapijt. Naast een uitstekende materiaalkwaliteit, kunt u een vloerbedekking verwachten die voor u beschikbaar is met een rijkdom aan adembenemende kleuren en die u met zijn talrijke functies in het dagelijks leven ondersteunt.

Lees verder

Balsan Centaure Déco

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Met dit tapijt van Balsan hadden de ontwerpers één ding voor ogen: smaakvolle en professionele uitvoeringen in openbare ruimtes! Dit wordt nog versterkt door de hoge gebruiksklasse (GK 33), die in grote lijnen wordt gedefinieerd als een maximum utiliteitsklasse textiele vloerbedekking. Leg dit tapijt zo gemakkelijk in winkels, restaurants, hotelkamers of uw eigen kantoor. Als je de tijdloze inrichting mooi vindt, is er niets mis met het in je eigen vier muren te plaatsen. Vooral mensen die snel koude voeten krijgen, geven de voorkeur aan het materiële alternatief voor harde varianten. Maar omdat de vloer bijzonder resistent is gemaakt, zijn zelfs toepassingsgebieden zoals de gang of de persoonlijke studie geen uitdaging voor Balsan Centaure Déco. In de woonkamer kan de collectie op trappen worden gelegd, waar het product wordt blootgesteld aan speciale stress.

Balsan gebruikt ook alleen de beste materialen voor het vloeroppervlak. Deze is gemaakt van 100% duurzaam polyamide, dat wordt gewaardeerd om zijn uitstekende eigenschappen. Het heeft uitstekende slijtprestaties, dus het slijt niet snel en blijkt moeilijk te vervuilen. Dienovereenkomstig is de regelmatige verzorging van de vloerbedekking van textiel ook eenvoudig. Een groot deel van het dagelijks opeenhopende vuil kan betrouwbaar worden verwijderd met een stofzuiger. Met een geschikte borstelbevestiging kunnen bijzonder goede resultaten worden bereikt. De borstels maken de vezels een beetje los en komen zelfs in de diepere structuren van het tapijt.