Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Constellation – hoogwaardig kwaliteit tapijt

Bent u op zoek naar een speciaal tapijt? Ontdek dan Balsan Constellation en mis nooit de vele voordelen die deze textielstoffen u bieden. Geniet van het gevoel op het zachte oppervlak te lopen en laat het unieke ontwerp je verrassen, want met deze vloerbedekking krijg je een klein stukje van het universum tussen je eigen vier muren!

 

Lees verder

Balsan Constellation

Filter opties:

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Balsan tapijten - bestendig, veelzijdig, makkelijk te onderhouden en comfortabel

Dankzij de hoge gebruiksklasse (GK33) kan het tapijt in drukbezochte openbare ruimtes worden geïnstalleerd. Maar dat betekent niet dat je dit opwindende decor thuis moet opgeven! Integendeel, het is vooral bedoeld in de hotelsector om de kamers zo comfortabel mogelijk te maken, zodat de gasten zich meteen thuis voelen! Als u vaak gasten hebt of zelfs maar een groot gezin, is een vloerbedekking die bestand is tegen de lasten van het objectgebied zeker ook aan uw huishouden. In onze huizen wordt tapijt vaak gebruikt in de slaapkamer of woonkamer, waar het zachte oppervlak wordt gewaardeerd om zijn ontspannende effect. Maar waarom zou je jezelf beperken? Het duurzame materiaal is ook zeer goed in de gang, de privé- of hobbykamer en kan zelfs in trappen in de woonkamer worden geïnstalleerd.

Het feit dat de vloerbedekking er zowel stevig als zacht en comfortabel uitziet, is te danken aan de hoogwaardige materialen van het Franse bedrijf Balsan. Het bruikbare gebied bestaat uit 100% polyamide, een eersteklas garenmateriaal dat vooral bekend staat om zijn uitstekende slijtgedrag. Bovendien zijn de vezels moeilijk te vervuilen, wat er voor zorgt dat deze bodem meestal ook zonder veel zorg representatief is. Maar het materiaal is niet alleen duurzaam, het absorbeert ook kleurstoffen zeer goed en geeft ze opnieuw lang en krachtig weer. Bovendien heeft het bedrijf van de gelegenheid gebruik gemaakt om de collectie te verbeteren met Balsan Protect, een oppervlaktecoating die bovendien uw vloerbedekking beschermt. Ondanks de bewezen manier van handelen, is het niet te zien, te voelen of te ruiken en vertegenwoordigt het dus de perfecte aanvulling voor uw grond.