Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Feelings – laat je verrassen

Ben je op zoek naar een sensueel zacht tapijt om je eigen huis nog huiselijker te maken? Ontdek dan de Balsan Feelings collectie en ervaar een waar feest! Ervaar zelf hoe de hoogste kwaliteit, tientallen jaren ervaring en een esthetische look samenkomen in dit product en een onvergelijkbare ervaring garanderen!

Balsan Feelings

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De collectie heeft een gebruiksklasse 23, waarmee u de vloer in de drukke woonwijk kunt leggen. Het tapijt is vooral bedoeld in uw eigen slaapkamer of woonkamer voor zover dat niet wordt blootgesteld aan de dagelijkse commissie van de straat schoenen.

Voor het oppervlak zelf gebruikt Balsan alleen het beste polyamide, een garenmateriaal dat wordt gewaardeerd om zijn duurzaamheid en zijn uiterlijk. Het bewaart de kleuren en zorgt ervoor dat ze slechts heel langzaam vervagen, vertoont niet snel tekenen van slijtage en is over het algemeen zeer gemakkelijk te verzorgen. Want hoewel Balsan Feelings vanwege zijn poolhoogte gemakkelijker vuil kan raken dan lagere tapijten, zijn vezels van polyamide meestal niet onder de indruk van lichte onzuiverheden. Om de vloer extra te beschermen tegen vuil, werd het vloeroppervlak bovendien afgewerkt met Balsan Protect, een speciale oppervlakteafwerking die het garen bedekt als een beschermende film. Balsan protect kan echter niet worden gezien, gevoeld of geroken, waardoor het de perfecte aanvulling is op uw nieuwe vloer.