Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Idylle – rust uit met dit tapijt

Perfect voor wie op zoek is naar een zachte en huidvriendelijk tapijt: de Balsan Idylle collectie geeft u extra comfortabele vloerbedekking die uw woonruimte in een nieuw licht dompelt. Ontdek nu hun vele voordelen die het leven aangenamer maken.

Balsan Idylle

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Zacht, comfortabel en gemakkelijk te verzorgen - het tapijt van Balsan

Met een totale dikte van 12,6 mm en een poolgewicht van 2000 g / m² is de vloeroppervlakte van Balsan Idylle bijzonder weelderig. Voor u betekent dit één ding boven alles: een oppervlak dat uw handen en voeten streelt wanneer het wordt aangeraakt en zorgt voor een aangenaam gevoel onderweg. Dat betekent echter niet dat dit tapijt niet veel kan weerstaan. Omdat het tapijt van Balsan de twee utiliteitsklassen 23 en 31 heeft en dus ideaal is voor zowel de zwaar bewoonde woonruimte als voor het enigszins gebruikte bruikbare objectgebied. Daarom wordt de collectie zelfs gebruikt in hotelkamers, waar hun huiselijke karakter tot zijn recht komt. Bovendien zijn ze meestal weer terug te vinden in meer traditionele toepassingen. Dit zijn voornamelijk slaapkamers en woonkamers, maar ook privéstudie of zelfs in de entree van een appartement, afhankelijk van de belasting.

Een ander kwaliteitscriterium van Balsan is niet alleen de gebruikte hoeveelheid, maar ook de keuze van het materiaal zelf. Het tapijt is volledig gemaakt van polyamide, een garenmateriaal van hoge kwaliteit, dat bekend staat om zijn uitstekende eigenschappen. Het is dus nauwelijks vatbaar voor contaminatie en heeft, vooral op het gebied van textiele vloerbedekkingen, een goed slijtagegedrag, zodat de grond langzaam slijt. Tegelijkertijd kan het gemakkelijk worden geverfd en geeft het de gewenste kleurtinten weer authentiek. Dankzij hun extreem hoge lichtvastheid gaan ze ook bijzonder lang mee.