Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Kabuki – robuust tapijt in verse kleuren en patronen

Met de collectie Balsan Kabuki vindt u nu een nieuwe en aangename vloerbedekking voor uw bedrijf. Naast een esthetisch en veelzijdig ontwerp, heeft het tapijt veel functies die u niet alleen zullen helpen ontspannen thuis, maar ook wanneer u op kantoor werkt. Ontdek nu de praktische voordelen van zachte en soepele vezels in elke levenssituatie!

Balsan Kabuki

Filter opties:

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Balsan tapijten - eerste klasse kwaliteit

Het Balsan tapijt scoort ermee, dat je het bijna overal kunt leggen. Dankzij zijn hoge gebruiksklasse 33 is hij zelfs uitgegroeid tot het zware verkeer in de contractsector. Dit omvat zowel verkoopruimtes als hotels, maar ook restaurants of kantoortuinen. Het geselecteerde ontwerp is zo comfortabel dat u het gemakkelijk in uw eigen huis kunt gebruiken. Een vloer die bestand is tegen de belasting van commerciële ruimtes, is ook bij uitstek geschikt voor uw woonruimtes. Gebruik Balsan Kabuki zonder aarzeling in je droogkamers! Door de hoge duurzaamheid hoeft u niet te worden beperkt tot het traditionele gebruik in de slaapkamer of woonkamer.

Voor het grote bruikbare gebied met een poolgewicht van 1200 g / m², gebruikt Balsan alleen het beste polyamide, dat het resultaat is van de combinatie van duurzaamheid en comfort. Polyamide is een hoogwaardig garenmateriaal dat moeilijk te dragen is en waarbij tekenen van slijtage pas na lange tijd kunnen worden opgespoord. Ondanks de robuustheid voelt het ook aangenaam zacht aan en geeft het handen en voeten een streling bij aanraking. De hoge lichtvastheid zorgt ervoor dat de geselecteerde kleuren authentiek worden gereproduceerd en slechts uiterst moeilijk te vervagen. Hoewel het materiaal zelf al vrij ongevoelig is, werd het ook behandeld door de fabrikant met de Balsan protect oppervlaktebehandeling, een speciale verfijning die bovendien vuil afstoot. Ondanks zijn uitstekende beschermende functie, kan het echter nooit worden gezien, geroken of gevoeld, wat uw perceptie van het aantrekkelijke tapijt niet verstoort of verandert.