Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Balsan Nino – creatief tapijt voor de liefhebber

Als onderdeel van de Franse Couture-serie presenteert Balsan Nino zich vanuit verschillende hoeken en kan, afhankelijk van het perspectief van de kijker, bijzonder esthetisch en gevoelig of zelfs sterk en stevig lijken. Het geoefende oog waardeert beide eigenschappen en maakt er gebruik van, zodat dit tapijt op veel verschillende plaatsen wordt gebruikt en - waar dan ook - mensen kan inspireren.

Geen filters geselecteerd
€ 44,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Zodat een vloerbedekking flexibel in verschillende gebouwen kan worden gelegd, is er in de eerste plaats een hoge utiliteitsklasse nodig, die u ook bij Balsan Nino zult vinden. Met hun classificatie van gebruiksklasse 33 kunt u het tapijt gebruiken, zelfs in drukbezochte contractgebieden, waar het duurzame oppervlak bestand is tegen de dagelijkse druk van veel mensen. In detail kunnen dit verkoopruimten of winkels zijn, maar ook in restaurants en kantoren, is deze vloerbedekking zeer gewild. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan het boeiende charisma, waardoor de installatie in woonkamers een aantrekkelijk alternatief is. Omdat een vloer die zoveel kan weerstaan, zeker thuis aan uw eisen zal voldoen. Het stevige materiaal stelt u in staat om het Balsan tapijt op meer ongewone plaatsen in uw eigen huis te gebruiken. Natuurlijk blijft de klassieke plaats van installatie nog steeds in de slaapkamer of woonkamer.

En met betrekking tot materiaal: de hoge weerstand van de grond en zijn hoogwaardige uiterlijk zijn hoofdzakelijk te wijten aan het garenmateriaal. Hiervoor gebruikt Balsan 100% polyamide-draden! Polyamide is een echt kwaliteitskenmerk omdat het vele gewenste eigenschappen combineert. Aan de ene kant is het bijzonder goed bestand tegen schuren, waardoor het moeilijk wordt om kruipende sporen of resterende indrukken te krijgen, aan de andere kant voelt het zeer aangenaam aan op de huid en staat het bekend om het op een krachtige en authentieke manier kleuren weer te geven. In tegenstelling tot de uitstekende kleurabsorptie is het echter moeilijk om te vervuilen, daarom wordt het vaak gebruikt op industriële terreinen die er 24 uur per dag goed verzorgd uitzien. Vaak is het al voldoende als de vloerbedekking regelmatig wordt schoongemaakt met behulp van een stofzuiger tegen dagelijkse vervuiling. Dit is niet alleen gemakkelijk, het kan ook snel worden gedaan en meestal zonder schadelijke chemicaliën. Als u een bijzonder hardnekkige vlek wilt aanpakken, is zelfs het gebruik van agressievere verzorgingsproducten mogelijk omdat de volledig geverfde vezels deze zelfs hebben gekweekt.

+ lees meer