Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Oscar –het zwart witte tapijt

Bent u op zoek naar een robuuste en veerkrachtige vloerbedekking die iets speciaals toevoegt aan het esthetische ontwerp? Ontdek dan Balsan Oscar en gok op het stevige tapijt met zwart en wit  effect! Laat dit tapijt jouw kamers laten schijnen en koop het Balsan Oscar tapijt.

Balsan Oscar

Filter opties:

 • Balsan Oscar "990"
  Tapijt
  € 44,95 per m² incl. BTW

  Verzenden: € 39,95 per bestelling
  Tijd om te bezorgen: 8-11 werkdagen
  • Minimum bestelhoeveelheid 2 strekkende meter
  naar product

 • Beste prijsgarantie

  Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
 • Persoonlijke offerte

  Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
 • Gratis sampleservice

  Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De zorgvuldige en duurzame toevoeging voor uw kamers – Balsan Oscar

Als je op een tapijt van Balsan gokt, krijg je meer dan alleen een vloerbedekking! Dankzij de hoge klasse 33 kun je de textielzweving op veel verschillende plaatsen gebruiken. Bijvoorbeeld in de drukbezochte vastgoedsector, waar deze zelfs bestand is tegen de drukte in restaurants, winkels of kantoren. Met zijn esthetisch ontwerp werd Balsan Oscar echter speciaal voor één gebied ontworpen: de hotelsector! Daar heeft de collectie een uitstekende smaak en is tegelijkertijd duurzaam genoeg om er op de lange termijn goed uit te zien. Wilt u een vloerbedekking die eruit ziet en veel weerstand biedt, in uw eigen huis? Waarom niet? Omdat de roll-out zelf sterk voetverkeer heeft gekregen, is er geen reden om hem niet bij u thuis te verplaatsen. Integendeel, het kan daar worden gebruikt vanwege hun hoge gebruiksklasse, zelfs op nogal atypische plaatsen. Naast de klassieke toepassingen zoals de slaapkamer of woonkamer, kunt u Oscar gebruiken in de hal van uw huis of zelfs gebruiken als een bekleding voor trappen. Bovendien zien de gecombineerde eigenschappen er ook geweldig uit in de privéstudie, waar korte maar frequente runs vaak eenvoudig materiaal overbelasten.

Voor het vloeroppervlak maakt Balsan gebruik van geverfd polyamidegaren. Polyamide wordt als zeer veerkrachtig beschouwd en heeft een uitstekend slijtagegedrag dat de vorming van resterende indrukken en wegen tegengaat. Bovendien is het moeilijk te vervuilen, maar kleuren zijn weer krachtig en intens, waardoor het een populaire keuze is voor de productie van textiel vloerbedekkingen. Het is vaak voldoende om het oppervlak regelmatig te reinigen met een eenvoudige stofzuiger. Dit is bijzonder effectief en zorgt voor de bodem - en het kost niet veel tijd. Bovendien maken de verschillende grijswaarden in de verzameling het moeilijk vlekken te zien.