Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Balsan Signature – klassiek en tijdloos tapijt voor uw kamers

U bent op zoek naar een sterk tap…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Als u op zoek bent naar een duurzame vloerbedekking, zult u niet altijd het tapijt van Balsan tegenkomen. Het feit dat het bestand is tegen de stress van zelfs drukbezochte gebieden wordt echter aangetoond door de hoge klasse 33, waarmee u deze vloerbedekking bijna overal kunt leggen. De zwaar gebruikte huizen kunnen hotels, restaurants, winkels of kantoren zijn. Balsan Signature creëert een ontspannen sfeer in uw slaapkamer of woonkamer, maar is ook ideaal voor ruimtes in uw huis die niet aan de standaardtapijt voldoen.

Het feit dat het tapijt zo lang meegaat en tegelijkertijd mooi oogt, komt vooral door het materiaal dat het Franse bedrijf gebruikt voor de textielvloeren. De vloerbedekking bestaat uit 100% polyamide, een garenmateriaal van hoge kwaliteit, dat een verscheidenheid aan eigenschappen heeft. Het heeft dus een uitstekend slijtagegedrag, waardoor het moeilijk is deuken te creëren, terwijl het tegelijkertijd aangenaam zacht aanvoelt. Contaminanten vinden het ook moeilijk om de diepere structuren van het materiaal te penetreren, terwijl kleurtonen krachtig en authentiek worden weergeven. Naast de basiseigenschappen van het materiaal heeft Balsan de collectie verfijnd met de oppervlakteafwerking Balsan protect. Dit fungeert als een extra beschermende film over de vezels, waardoor het voor mensen moeilijker wordt voet aan de grond te krijgen. Deze verfijning kan echter niet worden gezien, geroken of gevoeld en is merkbaar aan het effect ervan. Dit maakt het de perfecte aanvulling op uw vloerbedekking!

Plus icon lees meer