Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Sublime – tapijt ideaal voor uw kamers

U bent op zoek naar een bijzonder sierlijk tapijt voor gebruik in verschillende kamers? Ontdek dan Balsan Sublime en krijg een zachte vloerbedekking in je eigen vier muren! Het geeft het textiel niet alleen een aangename feel-good gevoel, het heeft ook een verscheidenheid aan eigenschappen die zorgen voor een uitstekend gevoel van comfort.

 

Balsan Sublime

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Balsan tapijten - duurzaam tapijt dankzij de beste kwaliteit

Door zijn verschillende voordelen kan het tapijt van Balsan op vele manieren worden gebruikt. Dit komt tot uiting door de hoge gebruiksklassen: deze zijn 32 voor commercieel gebruik en 23 voor privégebruik. Balsan Sublime kan daarom zowel in de gemiddeld belaste vastgoedsector als in zwaar gebruikte ruimtes binnen uw woning worden gebruikt. Het gemiddelde bezette gebied omvat locaties zoals het kantoor, restaurants, kleinere verkoopruimten of de achtergrond van hotelkamers. Vooral in de hotelbranche is deze collectie bijzonder gewild, omdat het mengsel van comfort en duurzaamheid op zichzelf staat. Naast klassieke toepassingen zoals de slaapkamer of woonkamer, kunt u het stevige materiaal gebruiken op zwaarder gebruikte plaatsen in uw huis. Dit zijn bijvoorbeeld entreegebieden of de privéstudie.

Voor zo'n veelzijdig vloeroppervlak gebruikt Balsan alleen het materiaal van de hoogste kwaliteit en 100% polyamide. Polyamide wordt als bijzonder robuust beschouwd en heeft een uitstekend slijtagegedrag, waardoor u gemakkelijk resterende indrukken kunt voorkomen. Bovendien zijn de vezels moeilijk te vervuilen, maar geven ze krachtig en authentiek kleuren. Dankzij hun hoge lichtechtheid vervagen deze kleuren bovendien slechts langzaam, waardoor dit product bijzonder duurzaam is. Het materiaal maakt de collectie ook heel gemakkelijk te verzorgen. Het is daarom perfect voor alle gebieden die het best worden bewaard en permanent worden onderhouden. Het is vaak genoeg om eenvoudige onzuiverheden te verwijderen met een eenvoudige stofzuiger.