Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Sydney DD – zacht tapijt met velours oppervlakte

Je waardeert een discreet ontwerp van je kamers en kiest liever voor een hoogwaardige afwerking en een nobele materiaalkeuze voor jezelf, in plaats van te vertrouwen op afleidende patronen? Ontdek dan de Balsan Sydney DD collectie en geniet van de vele functies die dit tapijt tot een praktische metgezel in uw dagelijks leven maken.

Balsan Sydney DD

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Vanwege de hoge gebruiksklasse 32, kan Balsan Sydney DD op verschillende manieren worden gebruikt. Het maakt bijvoorbeeld het gebruik in het gemiddelde bezochte objectgebied mogelijk. Dit kunnen kleinere kantoren zijn, maar ook individuele hotelkamers of kleinere winkels. Het stevige materiaal heeft ook een aangenaam en comfortabel gevoel en is daarom ook uitermate geschikt voor de drukke woonwijk. Naast klassieke toepassingen zoals de slaapkamer of woonkamer, is accommodatie op de gang of privéstudie ook mogelijk. Ervaar hoe dit tapijt uw kamers verandert in een kleine oase van welzijn en weet hoe u uw werkruimte kunt verbeteren.

De collectie verschijnt tegelijkertijd gezellig en is robuust dat ze zelfs kunnen gebruiken in de commerciële sector, heeft Balsan gebruikt alleen topkwaliteit materialen. De vloeroppervlakte van de collectie bestaat uit 100% polyamide, een first-class garen materiaal dat een uitstekende slijtvastheid aangevoerd en vleit in contact. Bovendien is het bekend relatief ongevoelig voor vervuiling zijn, zodat de vloer kan worden gereinigd zonder veel onderhoud. Het natuurlijke gedrag van het materiaal wordt ook ondersteund door Balsan Protect, een beschermende oppervlaktebehandeling.