Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Al decennia lang Internationale vraag

Tot 1975 werden de tapijten van Fletco alleen op de Deense markt verkocht. Ondertussen genieten deze producten internationale populariteit. Ongeveer driekwart van het productietapijt wordt geëxporteerd. Voornamelijk naar Duitsland, Nederland en andere Europese landen. De hoge kwaliteitsnormen van de tapijten werpen hun vruchten af, en zorgen voor een lange levensduur van de producten.

Fletco's tapijten hebben verschillende accenten en zijn de absolute top wat betreft kwaliteit en levensduur, installatiegemak en aantrekkelijke ontwerpen. Qua kleur zijn de tapijten afgestemd op natuurlijkheid en concentreren ze zich op rustige, authentieke tonen. De flatweave stof van Fletco is extreem stevig vanwege zijn structuur en uiterst geschikt voor gebruik met bureaustoelen. Daarom zijn Fletco's tapijten niet alleen geschikt voor luxe woonruimtes, maar ook voor exclusieve kantoorruimtes of boetieks. Neem de juiste beslissing en koop Fletco tapijten! Vooral als u op zoek bent naar een tapijt dat robuust, duurzaam, van hoge kwaliteit en aantrekkelijk is.

Lees verder

Fletco

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Eigenschappen van een goed tapijt 

Fletco tapijten hebben alle kenmerken die goed tapijten nodig hebben. Of het nu gaat om een ​​goed loopcomfort, geluidsisolatie, thermische isolatie of een groot aantal kleuren en patronen. Met Fletco Carpets bent u bij het juiste adres. Allergievereisten worden continu getest door Fletco in het laboratorium. Verbeteringen in het productieproces zorgen voortdurend voor innovaties in het ontwerp en de kwaliteit. Een van de doelen van Fletco Carpets is om zoveel mogelijk productiestappen in de tapijtproductie onder één dak te combineren. Dit zorgt voor de hoge kwaliteit van de gebreide stof.

Bij BRICOFLOR, de vakhandel van vloerbedekkingen op internet, kunt u online het volledige assortiment in de winkel kopen voor de beste prijs! Dus kies nu uw Fletco-tapijt en koop vandaag nog uw Fletco-vloer.

✓ Fletco Beste prijsgarantie 

✓ Gratis sampleservice 

✓ Persoonlijke offerte