Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

forbo flotex tapijt - een combinatie van kwaliteit en innovatie

De Flotex vlokkenvloeren combineren de voordelen van textiel en elastische vloerbedekkingen. Het resultaat:…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

hoogwaardige textielbedekking voor de hoogte eisen

Duurzaamheid en maximaal loopcomfortdat is wat de Flotex textielvloer van Forbo combineert. Zo geniet u ook na jaren intensief gebruik van de aantrekkelijke uitstraling van de vloerbedekking. De robuuste, waterbestendige vinyl rug maakt mechanisch nat reinigen mogelijk, zodat er nauwelijks tijd in de verzorging van het tapijt geïnvesteerd hoeft te worden. Het comfort wordt gecompleteerd door akoestische voordelen die merkbaar bijdragen aan de kwaliteit van wonen en werken.       

Uw persoonlijke veiligheid is belangrijk voor Forbo. Om ongelukken in huis en bedrijf te voorkomen, heeft de Flotex-vloerbedekking een antislip-oppervlak, ook als het vochtig is. Met de hoge brandbeschermingsklasse Bfl-s1 kan de textiele vloerbedekking ook als vlamvertragend geclassificeerd worden. De antistatische eigenschappen van de vloerbedekking voorkomen ook dat uw elektronische apparaten beschadigd raken door elektrostatische ladingen.   

eersteklas materialen voor elk gebied

Met de hoogste gebruiksklasse 33 kunt u de Forbo- vloerbedekking, zelfs in drukbezochte vastgoedruimten plaatsen. Voor de commerciële sector is de vloerbedekking ook erg geschikt vanwege regelmatig gebruik van stoelwielen.   

Bovendien zorgt een contactgeluidsisolatie van 19 dB voor een effectieve geluidsreductie, zodat u de textiele vloerbedekking ook op kantoor of in onderwijsinstellingen kunt leggen om te profiteren van een aangename akoestiek.     

haal gewoon diep adem dankzij forbo flooring

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is tapijt de beste optie voor een hygiënische en allergievriendelijke binnenlucht. Fijnstof en allergenen worden in het textiele tapijt gebonden door een speciaal geconstrueerd oppervlak dat uit tot 80 miljoen vezels per m² bestaat. Zo worden de stofdeeltjes niet verspreid in de lucht en kunnen ze worden verwijderd door regelmatig te reinigen, wat ook veel sneller en met minder moeite gebeurt met Flotex-tapijten dan met conventionele tapijten. Dit leidt tot een merkbare verbetering van de luchtkwaliteit binnenshuis, wat vooral gunstig is voor mensen met allergieën. Dienovereenkomstig voldoet de Flotex-textielvloer aan de strenge eisen van de British Allergy Foundation, die de geschiktheid van bepaalde producten voor mensen met een allergie meet.      

installeer forbo flotex eenvoudig en snel

Flotex textielbekledingen kunnen op elke geschikte ondergrond gelegd worden. Wel is het van belang dat de ondergrond stevig, stabiel, permanent droog en vlak is. Het leggen dient plaats te vinden in de lengterichting van de centrale verkeersroutes. Om uw werk gemakkelijker te maken, zijn de individuele rollen genummerd, zodat u ze in de aangegeven volgorde moet doorlopen. De strips moeten dan in de richting van de pijl op de achterkant worden gelegd, naar het licht gericht. Rol de stroken nu in één richting op. Deze kunnen dan afzonderlijk worden verlijmd, waarbij er alleen gewerkt moet worden met stoelrolvaste en oplosmiddelvrije EC1 dispersielijmen.      

forbo flotex: u hoeft niet te kiezen tussen ontwerp en functionaliteit

Met Flotex-platen zijn er geen grenzen aan uw ontwerp- en combinatiemogelijkheden. Verkrijgbaar in verschillende collecties, vindt u tapijt in tal van ontwerpen die scoren met een aantrekkelijk design en een modern, gevlokt oppervlak dat het textiele hoogtepunt is van elke faciliteit.     

groen en bewust met forbo flotex

Ook het onderwerp duurzaamheid wordt bij Forbo niet verwaarloosd. De textielproducten zijn volledig gemaakt met hernieuwbare energie en bevatten ook tot 20% recycling. Bovendien zal het zoeken naar twijfelachtige ingrediënten tevergeefs zijn. Hierdoor heeft het tapijt het CE keurmerk.  

forbo flotex: ontdek hoogwaardige textielbedekking voor een geweldige prijs bij bricoflor

Bent u op zoek naar een geschikte vloerbedekking voor in de woning of projectruimte? Dan is de Forbo Flotex textielvloer precies wat u zoekt. De flockvloer combineert de praktische eigenschappen van textiel en veerkrachtige vloerbedekkingen zodat u niet langer hoeft te kiezen tussen de twee populaire opties. Dus waar wacht je op? Mis de kans niet en bemachtig het eersteklas tapijt van Forbo om te profiteren van onze exclusieve beste prijsgarantie bij aankoop in de Bricoflor online shop, waardoor u niet alleen tijd en zenuwen bespaart, maar ook geld.    

Moet je nog nadenken? Geen probleem, want met onze gratis sample service kunt u uw beslissing in uw eigen vier muren heroverwegen en zo de perfecte vloerbedekking voor uw faciliteit kiezen. Heeft u grotere bouwtekeningen, dan raden wij u aan om een individuele offerte aan te vragen met de benodigde hoeveelheden en zo nog meer geld te besparen.    

Heeft u vragen of andere opmerkingen, neem dan gerust contact op met een vriendelijke en bekwame medewerker van onze online shop of neem contact met ons op per e-mail, telefonisch of via ons contactformulier zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van uw droomvloer.    

Plus icon lees meer