Close icon

Goedkoop tapijt met zeer gunstige prijzen

Ondanks de opkomst van harde oppervlaktevloeren zijn en blijven lees meer

origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 273 Producten

Aangezien iedere ruimte een ander soort textiele vloerbedekking nodig heeft, is het belangrijk dat u op voorhand goed weet aan welke eisen uw goedkoop tapijt moet voldoen en waar deze geplaatst zal worden.

Tapijtvloeren zorgen voor warmte, sfeer en een gezellig gevoel in huis. Niet alleen voelen deze lekker warm en heerlijk zacht aan, zij geven rust en geven een gevoel van comfort. Door de voortdurende verbetering in de tapijtenindustrie voldoen de tapijten nu meer aan uw eisen en kunnen deze in verschillende ruimtes geplaatst worden. Afhankelijk van de eigenschappen van ieder tapijt kunt u deze plaatsen in uw ruimte. Echter kan de prijs van een goed kwalitatief tapijt snel oplopen. Bekende tapijtmerken op onze webshop zoals Vorwerk en Associated Weavers kunnen soms net te duur zijn voor sommigen. Om deze reden biedt BRICOFLOR een selectie goedkopere tapijtvloeren aan. Onder "goedkoop" bieden wij tapijten aan die door bekende fabrikanten werden geproduceerd, maar niet onder hun label worden verkocht. Op deze manier kunnen wij hoogwaardige, kwaliteitsvolle producten aanbieden tegen zeer gunstige prijzen. Vanaf 8,95 euro/m² kan iedereen al een tapijt aanschaffen. De tapijtvloeren hebben allemaal een zeer goede kwaliteit en zijn dankzij het materiaal en de vliesrug tevens gemakkelijk te installeren.

Waarom een goedkoop tapijt in plaats van een harde oppervlakte vloer?

Bij het aanschaffen van een nieuwe tapijt is de look niet het enige waar men naar moet kijken. Tapijten spelen naast comfort en gezelligheid een belangrijkere rol in de ruimte dan meesten denken. Zo kan een tapijt uw leven gemakkelijker maken door de juiste vloerkleed te kiezen met de juiste eigenschappen. De tapijten uit de Porto collectie hebben ook verschillende eigenschappen die een grote rol kunnen spelen bij uw keuze. 

Warmte isolerende werking van een tapijten vloer

Tijdens de koude wintermaanden is een tapijt in huis heerlijk. Niet alleen voelen deze lekker warm aan onder de voeten, ook helpen tapijten bij het behouden van een aangename temperatuur in de ruimte. Door het plaatsen van een tapijt in uw ruimte bespaart u tevens meer geld aan verwarming. Volgens een studie van de European Carpet Association (ETG) kunt u uw verwarmingskosten met maximaal 12% per jaar verminderen door een tapijt te plaatsen.

Ruime keuze aan goedkope tapijten  

Het meest voor de hand liggende voordeel is waarschijnlijk de enorme selectie van kleuren, patronen en stijlen van onze goedkope tapijten die een unieke inrichting bieden voor iedereen. Door de warme gastvrije sfeer die tapijten bieden zijn deze de ideale vloeren oplossing voor zowel individueel als commercieel gebruik. BRICOFLOR biedt u een ruime keuze aan kwalitatieve goedkope tapijten naar ieders smaak en budget.  Neem een kijkje tussen de verschillende collecties die BRICOFLOR aanbiedt, u vindt zeker wel een tapijt die bij uw stijl en interieur past.

Mensen met een allergie opteren beter voor een tapijten vloer!

In tegenstelling tot de lang heersende opinie dat tapijten slecht zijn voor mensen met een allergie, bleek uit een onderzoek door DAAB dat dit juist niet het geval is. Een tapijten vloer blijkt een betere optie te zijn aangezien tapijten fijnstof vasthoudt. Dit zorgt ervoor dat de stof niet meer door de ruimte circuleert waardoor de allergische persoon hier minder last van heeft. Gladde en harde vloerbedekking, zoals laminaat en tegels, daarentegen zou een slechtere optie zijn voor mensen met een allergie aangezien deze vloeren geen stof vasthouden waardoor het stof blijft rondzweven in de lucht.

Tapijten absorberen overmatig geluid

Een goede tapijtvloer zorgt voor geluidsabsorptie. Dit vermindert het volume van het storende achtergrondgeluid in een kamer, zoals bijvoorbeeld in grote studio's. Ook worden vervelende loopgeluiden minder hoorbaar wanneer u een tapijten vloer in uw ruimte legt. Tapijten zijn tevens een ideale vloerenoptie voor hotels. Door de verschillende gangen en verdiepingen is het belangrijk dat de gasten geen last krijgen van geluidsoverlast in bovenliggende verdiepingen en gangen.

De geliefde goedkope tapijten collecties bij BRICOFLOR

Indien u voor een goedkoop tapijt wilt gaan dan is het belangrijk dat de tapijt ook kwalitatief en duurzaam is. Zo bieden wij verschillende collecties aan op onze website met een goede kwaliteit. Ieder collectie heeft een unieke look en voordelen. Ook bestaat elke collectie uit verschillende kleuren waardoor u zeker iets kunt terugvinden dat voldoet aan uw eisen en interieurdecor. 

Adria

De Adria tapijten bestaan uit een combinatie van zowel natuurlijke als synthetische garens.  De natuurlijke vezels bestaande uit een mix van linnen, bamboe, sisal en jute geven het gevoel met blote voeten in de natuur te lopen en bieden dus een maximum voetcomfort aan. De productie van deze vloerkleden hebben naast hun natuurlijkheid ook nog verschillende andere voordelen. De combinatie van synthetische en natuurlijke garens maken van de Adria-tapijten unieke vloerbekledingen voor zij die liever iets natuurlijks willen behouden binnenshuis en willen genieten van de natuurlijke kenmerken van de tapijten.

Chic

De tapijten uit de Chic-collectie creëren een unieke look die zowel stoer als chique oogt. Deze super zachte tapijten vullen elk interieur op een stijlvolle wijze aan. De 100% uit Polyamide bestaande collectie is een kwaliteitsvolle duurzame vloerenoptie voor een goede prijs. Polyamide, de in de Chic-tapijten aanwezige garens, is een van de meest voordelige en duurzame synthetische garen.Doordat de tapijten uit 100% Polyamide bestaan hebben de tapijten verschillende voordelen en dus des te meer reden om deze in uw woning te plaatsen. 

Pisa

Door de verschillende voordelen van de Pisa-collectie zijn deze tapijten de ideale vloerkleed voor in uw woning. Niet alleen zijn ze gezellig en comfortabel om op te lopen, ze zijn ook duurzaam en kwaliteitsvol. De 100% uit Polypropyleen bestaande collectie is een kwaliteitsvolle duurzame vloerenoptie voor een goede prijs. Doordat de tapijten uit 100% Polypropyleen bestaan hebben de tapijten verschillende voordelen en dus des te meer reden om deze in uw woning te plaatsen.

Porto

De collectie van Porto biedt hoogwaardige en stijlvolle tapijten aan. De vloerbedekking van de hoogste luxeklasse LC3 is gemaakt van tufted hoogpolig velours en garandeert een zachte vloer die een maximum aan comfort en levensduur aanbiedt. Door de ruime keuze aan kleuren kunt u op basis van uw smaak en interieur de ideale tapijt vinden die aan uw eisen voldoet. Door de verschillende voordelen van de porto collectie zijn deze tapijten de ideale vloerkleed voor in uw woning. Niet alleen zijn ze gezellig en comfortabel om op te lopen, ze zijn ook duurzaam en kwaliteitsvol. De 100% uit Polypropyleen bestaande collectie is een kwaliteitsvolle duurzame vloerenoptie voor een goede prijs. Doordat de tapijten uit 100% Polypropyleen bestaan hebben de tapijten verschillende voordelen en dus des te meer reden om deze in uw woning te plaatsen.

Voordelen om uw vloer bij ons te bestellen

Het aankopen van tapijten via BRICOFLOR biedt verschillende voordelen aan. Dit begint bij het transport: het is heel moeilijk om met een eigen auto een 5 meter brede tapijtrol te vervoeren. Verder kunt u door bij BRICOFLOR te bestellen van onze beste prijsgarantie genieten. Indien u binnen de 3 dagen na uw bestelling bij BRICOFLOR eenzelfde artikel tegen een lager prijs vindt in een andere Nederlands webshop, zullen wij u het verschilbedrag terugbetalen.

Verder bieden wij ook een sample service aan. Zo krijgt u een stukje van de door u gekozen tapijt thuis toegestuurd voor u uw bestelling maakt. Op deze manier kan u eerst zien of de vloer u wel aanstaat.

Tot slot maken wij ook individuele offertes aan voor klanten die een grotere hoeveelheid bestellen bij BRICOFLOR. Indien u niet zeker bent of uw bestelling voldoet aan een persoonlijke offerte, aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk terug. We kijken ernaar uit om van u te horen en wensen u veel plezier.

Plus icon lees meer