Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Vorwerk Modena: een aangename verscheidenheid

130 jaar ervaring, dat representeert Vorwerk GmbH. In deze jaren hebben ze ervoor gezorg…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Het brede spectrum loopt van zachte zand- en beigekleuren over naar fris grasgroen en helder hemelblauw tot aardkleurige bessen en hel anthraciet. U kunt deze tapijten daarom in al uw eisen individueel aanpassen, of u nu een optisch aardkleurige nuance of een fel contrast zoekt. Met Vorwerk Modena vindt u gegarandeerd wat u wenst. Het frisse textiel straalt energie uit, maar blijft toch een bewoonbaar gevoel uitstralen. De looplaag van de vloerbedekking is uit 100% polyamide (PA 6.6). Dit bijzonder sterke kunststof is erg flexibel en ook vanwege de hoge slijtbestendigheid zeer in trek. De eigenschappen leiden tot een vuilafwerende en makkelijk te onderhouden tapijt. Met de gebruiksklasse 32 is het gebruik van Vorwerk Modena voor commerciële instellingen ideaal, is daarnaast ook geschikt op trappen en in privé ruimtes. Kamers waar stoelen met zwenkwielen worden gebruikt, is ook geen enkel probleem, de Vorwerk Modena ligt u niet in de voeten. De TÜV Nord bevestigt dat de Vorwerk Modena geschikt is voor mensen met allergieën. Verder kan men het Vorwerk tapijt in combinatie met een vloerverwarming leggen en op die manier ook van het gezellig warme loopgevoel in de koude jaargetijden blijven genieten. De luxueuse velours klassieker Vorwerk Modena behoort tot een geheven vloerbedekkingssegment.

De kleuren spreken: Vorwerk Modena

Vorwerk Modena is een van de meest verschillende collecties, het heeft onder andere 50 verschillende kleuren en deze kleuren representeren een tal van gevoelens. Bij deze gevoelens, moet natuurlijk wel een sterke ondergrond worden gegeven. De, zoals eerder genoemde, looplaag is van 100% polyamide. Dit sterke kunstof is vuilafwerend, makkelijk schoon te maken en zeer flexibel. Met een gebruiksklasse van 32, is dit tapijt ook zeer aan te raden in commerciële gelegenheden. U kunt het bijvoorbeeld uitstekend in een kantoor of boetiek plaatsen. Als u een aangenamer loopcomfort wilt, kunt u dit doen door vloerverwarming aan te leggen. Deze vloerbedekking is geschikt om met vloerverwarming samen te gaan. Dit geeft u, ook in koude tijden, een warm en zacht loopcomfort. De Vorwerk Modena is voorzien van een Cfl-S1 sticker, wat aantoont dat de vloerbedekking beter tegen hitte kan en moeilijk ontvlambaar is.

Geen last meer van allergiëen met de collectie Modena van Vorwerk

De collecties van Vorwerk tapijt zijn grotendeels allemaal voorzien van het GuT-certificaat. Dit certificaat wordt alleen uitgegeven aan producten en producenten die voldoen aan de vereisten van deze instelling. Als dit certificaat uitgegeven wordt, betekent dit dat de onderneming voldoet aan de ecologische en milieubewuste eisen bij zijn productieprocessen. Dit zegel is zeer bekend in Duitsland en laat zien dat Vorwerk zeer bewust werkt aan hun transparante en ecologische producten en productie. Daarnaast is bekend, dat vloerbedekkingen fijnstof opnemen en zo de ruimtelucht gezonder maken. Hierdoor kunnen ook mensen met allergiëen deze tapijten aanleggen. Doordat de fijnstof wordt opgenomen in het tapijt, onstaan er minder klachten en zullen de problemen voelbaar afnemen. Doordat, zoals eerder genoemd, de vloerbedekkigen bestaan uit 100 % polyamide is het een zeer duurzaam product en daardoor ook beter voor de natuur.

Nu verkrijgbaar bij BRICOFLOR: Vorwerk Modena

Als u uw ideale tapijt heeft gevonden, kunt u bij ons in de BRICOFLOR-online shop eenvoudig bestellen. U kunt, als u de kleur wilt houden bij uw interieur, ook gebruik maken van onze gratis sample service en zo zeker de juiste keuze maken. Weet u het zeker? Wacht dan niet langer, contacteer ons vakkundige BRICOFLOR-service team en laat een individuele offerte maken van uw bestelling. Wij leveren u natuurlijk altijd de beste prijsgarantie, waardoor u het voordeligst uit bent. Laat het niet te lang wachten, maak uw keuze bij ons en maak gebruik van onze ideale service!

Plus icon lees meer