Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Vorwerk Nutria Comfort : een goed, zacht tapijt

Met 130 jaar ervaring, heeft Vorwerk zijn best gedaan om de consument te behagen. Het was het waard want ondertussen is het een marktgigant geworden op dit gebied. Kwaliteit, innovatie en ecologie staan centraal in het handelen van Vorwerk. Waardevol in uitrusting en kleurgeving scoort dit tapijt door bijzondere glans en exclusiviteit. Met de gebruikklasse 23 kan men het tapijt in intensief benutte privébereiken uitleggen. 

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Deze vloerbedekking is bij normaal huisgebruik ook geschikt voor stoelen met zwenkwielen in bijv. kantoren en werkkamers, maar ook het installeren op trappen is geen enkel probleem. Dit is mogelijk gemaakt door de TexBack®-Super ruglaag die het product heeft. Deze ruglaag zorgt ervoor dat de vloerbedekking vormvast blijft en niet vouwt of verplaatst. Vanwege de grote vorm, komt er nog een aspect goed van pas, namelijk de Clear Cut Edge. Het Clear Cut Edge zorgt ervoor dat het tapijt makkelijk te snijden is en hierdoor beter in allerlei vormen past. Het tapijt heeft een bijzonder woongenot voor mensen die net iets meer comfort willen hebben. De Nutria Comfort werkt antistatisch, dat wil zeggen, dat de spontaan ontstane electrische ladingen zeker worden afgevoerd. De 22 zachte nuancen in de natuurlijke kleuren van het grijze- en beigespectrum tot een bleek roze-, en fijn afgestemde groene- en blauwe kleuren. De elegante Nutria Comfort vloerbedekking past bij een traditioneel interieur maar gaat ook goed samen met hedendaagse moderne meubels en stofferingen. Het gaat ook heel goed samen met de hedendaagse gedachten rondom milieubewustzijn en ecologische maatregelen. Vanwege de 100% polyamide, is het tapijt zeer slijtbestendig en heeft het een lange levensduur. Het wordt ook voortduren getest op schadelijke stoffen, wat terug te zien is bij het GuT-certificaat. Dit representeert een zuiver en sterk product. De collectie Vorwerk Fascinatie Nutria Comfort – een klassieker voor hoge eisen.

Vorwerk Nutria Comfort: Ideaal voor in huis

Zoals hierboven al eens genoemd staat, heeft de collectie Vorwerk Nutria Comfort een gebruiksklasse van 23. Deze gebruiksklasse representeert dat het product in de privé-sfeer tegen hoog verkeer kan. Dit is ideaal in bijv. een gang of kantoor aan huis. Het comfort van deze vloerbedekkingen zijn daarom groter dan bij andere. Ze kunnen ook gebruikt worden in bijv. woon- of slaapkamers, omdat het comfort hoger ligt en dus luxer aanvoelt. Bij dit hoge gebruik, komt natuurlijk ook nog erbij, dat het tapijt voor 100% bestaat uit polyamide. Dit zorgt ervoor dat het zeer slijtbestendig is en zorgt voor een lange levensduur. Bij schoonmaken is dit ook een voordeel omdat de vervuiling niet doordringt tot het garenoppervlak.

Vorwerk Nutria Comfort: een comfortabele gezonde keuze

Vorwerk tapijt biedt een zuivering van de lucht, omdat het tapijt ervoor zorgt dat de fijnstoffen in de lucht opgenomen worden in het tapijt. Hierbij komen ook de allergiëën ten sprake, omdat ze ervoor zorgen dat mensen met deze allergiëen minder óf zelfs geen last krijgen. Het GuT-certificaat laat daarbij ook zien, dat ze voldoen aan de eisen van deze vereneging. Tegenwoordig is Vorwerk voortdurend bezig met het verbeteren van de milieubewuste aspecten van de producten. Ze werken ook met Europese insituten om hun producten te blijven verbeteren en zo het gezonder te maken voor de toekomst.

Verkrijgbaar bij BRICOFLOR: Vorwerk Nutria Comfort

Is uw oog gevallen op een van de Vorwerk Nutria Comfort vloerbedekkingen? Wacht dan niet langer, bestel uw tapijt met de beste prijsgarantie van BRICOFLOR! Weet u het nog niet zeker, maak dan gebruik van onze gratis sample service. Hierdoor kunt u het bij u thuis nakijken of het wel de goede kleur is en zo uw keuze perfectioneren. Als u uw keuze hebt gemaakt, wacht dan niet langer en contacteer ons vakkundige BRICOFLOR-service team om u te assisteren voor het beste resultaat. Daarbij kunnen ook meteen voor u een indivuele offerte maken om zo de prijs meteen voor u klaar te hebben. Heeft u vragen? Contacteer ons, wij staan klaar voor al uw vragen!

+ lees meer