Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Vorwerk Parma - klassiek en kleurrijk

De vloerbedekking collectie Vorwerk Parma staat bekend als een klassiek lussentapijt van het …

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Deze hoogwaardige uitstraling is kenmerkend voor Vorwerk. In de 130 jaar, dat zij actief zijn, hebben ze zich zeer goed ontwikkeld. De marktgigant zorgt ervoor, dat de consumenten tevreden zijn, niet alleen met de kwaliteit maar ook met het ontwerp. Deze kleurmelanges staan centraal bij deze collectie. Deze hoogwaardige uitstraling komt ook terug, omdat de gebruiksklasse 32 is. Dit betekent dat het bestand is tegen gemiddeld gebruik in een commerciële omgeving. Hier kunt u zich voorstellen dat het kan worden geplaatst in een kantoor of een boetiek. Naast de gebruiksklasse, bestaan deze tapijten ook uit 100% polyamide. Polyamide zorgt ervoor dat het slijtbestendig is eenvoudig schoon te maken blijft. Het dringt niet door tot het garenoppervlak en zorgt ervoor dat het stof wel opgenomen wordt. Vorwerk tapijt heeft hier veel tijd in gestoken, maar heeft met 130 jaar lange ervaring ook de beste keuzes gemaakt voor de consument. Met deze ervaring is het een marktgigant gebleven. De tapijten zijn zo geproduceerd dat het bijdraagt aan de, steeds belangrijkere, milieubewustheid en ecologische maatregelen. Het GuT-certificaat representeert dat Vorwerk tapijt zich bezighoudt met de toekomst van hun productieprocessen.

Vorwerk Parma: Verscheidenheid biedt tevredenheid

De collectie Vorwerk Parma bestaat uit 18 verschillende designs, die een voor een allemaal bestaan uit 3 verschillende kleuren. Dit heeft een positieve invloed op het tapijt, omdat het luxer en hoogwaardiger aanzien heeft. Ieder van deze vloerbedekking bestaat ook uit een 100% polyamide garen. Dit garen zorgt ervoor dat de slijtbestendigheid heel hoog ligt. Daarnaast zorgt het ervoor dat het heel eenvoudig schoon te maken is en verder wel nog evenveel stof opvangt als andere vloerbedekkingen. Een ander positief aspect is, dat het met een Cfl-S1 sticker is gekenmerkt. Dit representeert dat het tapijt in de hoge brandklasse valt en dus geschikt is voor een werkomgeving. Het Vorwerk Parma tapijt is ook geschikt voor bureaustoelen in commercieel gebruik. Om het nog aangenamer te maken, is de mogelijkheid er om vloerverwarming onder deze vloerbedekkingen aan te leggen. Dit verhoogt het loopcomfort in uw ruimte en zorgt ervoor dat het ook in de koude maanden nog steeds comfortabel aanvoelt. Ook zijn de geluidsdempende aspecten aanwezig bij deze vloerbedekkingen.Dit zorgt voor duidelijkere gesprekken en worden de storende geluiden aanzienlijk minder.

Een gezonde optie en milieubewust: Vorwerk Parma

Uit studies is gebleken, dat vloerbedekkingen kleine stofdeeltjes opvangen en zorgen dat de lucht in de betreffende kamer of ruimte schoner is. Alle Vorwerk tapijten zijn erop getest dat allergiëen minder of geen rol meer spelen in ruimtes waar deze zijn gelegd. Door het textiel ontstaat ook een behaaglijke sfeer in de werkruimte waardoor het werkcomfort verbetert en hierdoor de ruimte ook fijner aanvoelt. Bij Vorwerk Parma wordt ook rekening gehouden met de toekomst. Door het GuT-certificaat wordt aangeduidt, dat Vorwerk zich bezighoudt met ecologische maatregelen en regels. Hiernaast wordt het ook benadrukt dat er wordt gezorgd voor een betere leefcomfort bij gebruik van deze tapijten. In het algemeen, kan men zeggen dat Vorwerk duidelijk bezig is met de verbetering van hun producten en productieprocessen. Hierdoor kunt u zonder spijt genieten van de ecologische en miliebewuste producten van Vorwerk.

Nu beschikbaar bij BRICOFLOR: Vorwerk Parma

U zult gegarandeerd, bij ons, uw keuze kunnen maken voor de juiste vloerbedekking. Weet u het nog niet zeker? Dan kunt u vragen naar onze gratis sample service. Wij sturen u met genoegen uw keuzes op, waarbij u het dan naast uw interieur kan houden om de juiste kleur de selecteren. Bent u tevreden? Contacteert u dan ons BRICOFLOR-service team en maakt gebruik van onze competente klantenservice. U kunt bij ons een individuele offerte aanvragen en daarbij profiteert u van onze beste prijsgarantie. Laat u informeren door ons en kiest u voor de service van BRICOFLOR!

Plus icon lees meer