Close icon

Vorwerk Passion: hoge kwaliteit tapijten met een tijdloos ontwerp

Vorwerk Passion heeft altijd een goede reputatie gehad. Dankzij de hoge kwaliteitsnormen en de focus op de behoeften van z…

lees meer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 158 Producten

Uw ruimte opvullen met de monochrome decors van Passion

Vloeren met opvallende patronen maken het vaak moeilijk om de juiste balans te vinden tijdens het opzetten. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het harmoniseren van kleuren of ontwerpen, zijn de Passion tapijten van Vorwerk erg duidelijk. Alle collecties zijn beperkt tot monochrome ontwerpen, die worden gecombineerd, afhankelijk van het product. Om deze reden passen de tapijten gemakkelijk in elke kamer. Dankzij de uitgebreide selectie, kunt u er zeker van zijn dat uw favoriet er ook tussen zit! Het gehele kleurenpalet varieert van klassieke ontwerpen in aardetinten tot moderne kleuren, zodat u uw persoonlijke stijl en smaak kunt uitdrukken met de vloerbedekking.

Ecologische tapijten van Vorwerk

Alle tapijten van de Passion collecties bestaan uit 100% polyamide. Dit is een garenmateriaal met uitstekende eigenschappen die maximale comfort in het dagelijks leven belooft. In vergelijking met andere materialen is polyamide erg duurzaam, waardoor u de vloerbedekking flexibel kunt gebruiken. Bovendien scoort het ook nog met zijn hoge kleursterkte, waardoor alle decors zullen blijven glanzen.

Met de “Eco Balance” implementeert Vorwerk zijn verlangen naar meer duurzaamheid. De GuT zegel laat zien dat de tapijten milieuvriendelijk zijn. Daarom kunt u erop vertrouwen schadelijke emissies worden gespaard. U zult geen last hebben van onaangename geurtjes en bovendien wordt de collectie gekenmerkt door de uitstekende stofbinding. Dit verbetert de luchtkwaliteit in kamers, daarom zijn ze voornamelijk geschikt voor mensen met allergieën.

Eenvoudige toegang met Passion 1005

Voor iedereen die nog nooit een tapijt in huis heeft geinstalleerd, is de Vorwerk Passion 1005 ideaal. Deze collectie heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding en u kunt er dagelijks van genieten. Met de gebruiksklasse 23 kan hij worden gebruikt in zowel lage als intensief bezochte woonwijken. Ook voor uw kantoor is de vloerbedekking bruikbaar, dankzij de antistatische eigenschappen. Het tapijt is daarnaast eenvoudig schoon te maken.

Geweldige ambiance met Passion 1001

Met Vorwerk Passion 1001 kunt u een bijzonder luxueuze inrichting voor uw huis opzetten. Met een dikte van 7,5 mm zorgt het oppervlak voor een aangenaam gevoel. de glinsterende glans zorgt voor een hoogwaardige uitstraling en de zachte kleuren creëren een rustige en comfortabele sfeer. Dankzij de gebruiksklasse 23 kunt u de tapijten ook in veel gebruikte gebieden in uw huis plaatsen, inclusief uw eigen studie.

Functionaliteit volgt kleur: Passion 1000

De Passion collectie biedt ook een reeks eersteklas eigenschappen voor de commerciële sector. Als een gebruiksklasse 32 vloerbedekking, kan de Vowerk Passion 1000 worden gebruikt in projectruimten met een lage tot gemiddelde frequentie, denk aan hotelkamers of kleine winkels. U hoeft niet te doen zonder het comfort, want het tapijt is voorzien van een slijtlaag gemaakt van velours. Tegelijkertijd draagt dit bij aan een stillere omgeving, omdat het geluid tot 29 dB vermindert. Met in totaal 40 verschillende decors, zijn er vrijwel geen grenzen aan het interieurontwerp.

De installatie

De Passion collectie is vooral geschikt voor volledige hechting op het oppervlak. Welke lijm u nodig heeft, hangt met name af van het type coating aan de achterkant. Raadpleeg daarom eerst de instructies van de fabrikant voordat u de renovatie begint. De installatie instructies bevat de belangrijkste informatie.

Het maakt niet uit welk tapijt kiest, u kunt extra comfort bereiken door vloerverwarming te gebruiken. Alle acht collecties kunnen eenvoudig worden gecombineerd met een warmwater vloerverwarming. Op deze manier heeft u warme voeten, ongeacht het seizoen!

Eersteklas tapijten van Vorwerk Passion nu in BRICOFLOR shop!

Met Vorwerk Passion krijgt u echte “Made in Germany” kwaliteit. In de onlineshop vindt u alle collecties tegen een uitstekende prijs, dankzij onze beste prijsgarantie. Als u niet kunt beslissen, kunt u altijd onze gratis sampleservice gebruiken. Hiermee kunt u samples aanvragen voor een of meer decors die uw nieuwsgierigheid hebben gewekt. Als u grote kamers met tapijten wilt bedekken, kunt u van ons een individuele aanbieding krijgen. Neem in dit geval eenvoudig contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Plus icon lees meer