Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Vorwerk Superior – tapijt voor de hoogste eisen

Iedereen die een Vorwerk tapijt koopt, verwacht een chique ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit. Deze belofte wordt vanaf 2018 voortgezet met de productlijn Vorwerk Superior, die u veelzijdig tapijt zal voorstellen. Op de gebruikelijke manier, textiel stoffen met esthetische kleuren, patronen en prachtige keuze van materialen, terwijl de talrijke technische eigenschappen voor meer comfort en prestaties in een verscheidenheid van toepassingen zijn.

Vorwerk Superior

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Vorwerk tapijt zet een stap naar de toekomst met zijn nieuwe productlijn en wil afstand nemen van het oude principe van vastgelopen collecties. Dus in plaats van voortdurend nieuwe collecties te presenteren, moet het assortiment constant worden vernieuwd om zich flexibel aan te passen aan de huidige trends.

Vanwege de steeds veranderende producten heeft het aanbod geen specifieke toepassingsgebieden. Als u van een ontwerp houdt, moet u individueel beslissen of het geschikt is voor uw renovatieproject. Verwacht echter een keuze van materialen en vakmanschap die zelfs aan de hoogste eisen voldoen en kan daarom flexibel worden gelegd in verschillende situaties. Over het algemeen laten de meest uiteenlopende serviceklassen zien met welke ladingen het product heeft gewerkt. Een tapijt van klasse 21 is geschikt voor licht verlichte woonruimtes, terwijl tapijten uit de klasse 23 al kunnen worden gebruikt voor intensief gebruikte ruimtes in uw huis. Voor de commerciële sector zijn ze echter gebaseerd op de gebruiksklassen 31-33, die ook worden gebruikt voor minder bezochte of meer bezochte gebieden. Klasse 33-tapijten kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk worden gebruikt voor hotels, restaurants, scholen, verkoopruimtes, maar vooral voor kantoren of tentoonstellingen op beurzen.