20 / 320 Producent

Krachtige kleuren en onbeperkte creativiteit met de tapijttegels

Of het nou gaat om uw woonkamer, kantoor of restaurant, met de vele collecties van Balsan heeft u voor elke ruimte wel iets! Maak gebruik van de krachtige kleuren, zoals blauw, rood, of groen. Wil je het liever neutraal hebben, neem dan zwarte, grijze of beige oppervlakken! Bovendien hebben de collecties een getufte lus, een dichte cross-over  lus of zachte velours. Blader gewoon door onze categorieën en ontdek je favoriete stijl!

Het grootste voordeel van de tapijttegels, is de losse installatie, die bijna oneindige combinaties mogelijk maakt. Omdat het product niet gelijmd is, is het mogelijk verschillende kleuren naast elkaar te leggen en verschillende ´looks´ te proberen. Met de brede kleurenselectie kun je bepaalde gebieden van de ruimte markeren door elegante kleurovergangen.

Balsan Boléro—uniek kleurenorkest in huis

Om u op zijn minst een klein overzicht van het grote aantal collecties te geven, presenteren wij u enkele van dichtbij! Met Balsan Boléro, bijvoorbeeld, kunt u tapijttegels kopen met een gebruiksklasse 32 voor de commerciële sector en gebruiksklasse 23 voor de woonkamer, kantoor of kleine lounges. Deze collectie is voorzien van een zacht velours-oppervlak. Verkrijgbaar in verschillende tinten oranje, rood, paars, roze, blauw of groen! Voeg accenten toe met grijs, zwart, bruin of beige en creëer je eigen ontwerp!

Balsan Stoneage

Een ander voorbeeld van kwaliteitstapijttegels is de Balsan Stoneage collectie. De gebruiksklasse 33 onderscheidt dit product als een vloer die u uitstekend kunt gebruiken op kantoor of beursvloer. De hoge brandbeschermingsklasse classificeert deze variant als vlam vertragend en voldoet hiermee aan de openbare veiligheidseisen. Beschikbaar met de SonicConfort, extra geluidsisolatie en de geschiktheid voor rol stoelen, is deze collectie perfect voor uw kantoor! De tapijttegels zijn uitgerust met antistatische eigenschappen voor uw elektrische apparaten. U heeft de keuze uit verschillende kleuren om uw kantoor of stand naar eigen smaak in te richten.

Voordelen van de textieltegels van Balsan

De tapijttegels van Balsan zijn bijzonder aangenaam vanwege hun technische kenmerken. Zo kunt u de tapijttegels overal plaatsen, hebben een commerciële rolstoelgeschiktheid en zijn licht ontvlambaar. De antistatische afwerking van de vloer zorgt ervoor dat u uw computerapparatuur eenvoudig kunt installeren. De snijrandweerstand van het tapijt zorgt ervoor dat het snijden gemakkelijk en gelijkmatig gebeurd. 

Over het algemeen zorgen de tapijtegels voor een goede binnenklimaat, omdat ze het stof in de lucht filteren. Dit blijft op de grond plakken, totdat je het schoonmaakt met een stofzuiger. Om dit effect aan te houden, moet u regelmatig stofzuigen en het stof verwijderen. Daarom zijn de tapijttegels ideaal voor mensen met allergieën en bieden in het algemeen een creatieve atmosfeer!

Een ander voordeel van de vloerbedekking is de snelle, losse installatie, die wordt uitgevoerd zonder het gebruik van lijm. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook dure professionals. De tapijttegels van Balsan zijn makkelijk te hanteren, en gemakkelijk te vervoeren. De 50 x 50 cm tegels worden nauwkeurig aangepast aan de contouren van uw kamers.

Snel en simpel geïnstalleerd

Het feit dat de tegels zonder lijm kunnen worden gelegd, is mede dankzij het gewicht van de tapijttegels wat ze op de grond houdt. Omdat het product niet gelijmd is, kunt u het altijd oppakken en verplaatsen. De tegels kunnen makkelijk worden schoongemaakt of vervangen.

Laat eerst de tapijttegels acclimatiseren en zoek dan het midden van de kamer op en begin met het leggen van de Balsan tapijttegels. Dit zorgt voor een gelijkmatige uitlijning van uw vloerbedekking. Werk van binnen naar buiten. Afhankelijk van de ruimte, is het raadzaam om de tegels met dubbelzijdig plakband aan de muur te bevestigen.

Balsan—eco-vriendelijk tapijt uit het hart van Frankrijk

Het bedrijfsbeleid van de fabrikant is niet alleen om kwalitatieve producten te leveren, maar ook belangrijke waarden door te geven en te implementeren. Bovendien gebruikt de producent soms zelfs gerecycled materiaal. Als onderdeel van een milieuvriendelijk bedrijfsbeleid voldoet het bedrijf ook aan de vereisten van de verschillende Ecolabels, zoals GUT, LEED of HQE.

Nu beschikbaar bij BRICOFLOR, Balsan tapijttegels

Ontdek nu de kleurrijke wereld van Balsan tapijttegels en plaats uw bestelling vandaag nog. Maak gebruik van onze gratis sampleservice en profiteer van de beste prijsgarantie. Heeft u een grote hoeveelheid, dan kunnen wij u een individuele offerte aanbieden. Voor verdere vragen kunt u ons op elk moment bereiken per telefoon, online via e-mail en of vul ons contactformulier in! We kijken uit naar uw bestelling!

 

 

Plus icon lees meer