Close icon

Kwalitatieve tapijttegels bij Desso Airmaster - Blend

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

1 - 0 van 0 Producten

De uitgebreide ervaring, die men door de jaren heen vergaard heeft en het kwaliteitsbewustzijn dat daarbij ontstond, kunt u nu met de tapijttegel-collectie Desso aimaster-Blend in uw huis halen. De tapijttegels uit de Desso AirMaster – Blend collectie zijn ideaal voor zij die op zoek zijn naar een speels maar toch decent totaalpatroon. De textiele tegels in gestreepte optiek zijn in zes harmonische streeparrangementen verkrijgbaar waardoor u een groot aantal combinatie- en aanpassingsmogelijkheden heeft en zodat de wereld der creativiteit voor u open staat. Door de verschillende eigenschappen van deze collectie bereiken deze tapijttegels een nieuwe dimensie voor het ontwerpen van vloerbedekkingen. Vooral de gepatenteerde technologie, die in staat is schadelijk stoffen uit de lucht op te nemen, maakt Desso Airmaster tot een excellent gezelschap voor elke dag.

Waarom Desso Airmaster Blend tapijttegels?

Fysieke eigenschappen, zoals de 6,5 mm dikke algehele constructieopbouw, de daarin onthouden 2,7 mm dikke poollaag en het slijtbestendige leiden tot de slijtvaste, robuuste vloerbedekking. Samen met nog vele andere kwaliteitskenmerken is de tapijttegel een optimale vloerbedekking voor zowel uw woon- als werkomgeving.

Duurzame tapijttegels bij Desso Airmaster- Blend

De Polyamide in de tapijttegels zorgen voor een lange levensduur van de vloerbekleding. Door de slijtvastheid van de Blend tapijttegels kunnen deze vloerbedekkingen geplaats worden in ruimten waar veel loopverkeer is zonder de risico te lopen dat ze verslijten. Ook de vastheid van de tapijten maken het mogelijk om vaak op de tapijten te lopen zonder dat ze er minder uitzien. Mocht er toch iets gebeurd zijn met een tapijttegel dan kan deze zeer gemakkelijk vervangen worden zonder de hele vloer te moeten vervangen. Zo kan u langer genieten van uw vloer.

Laat je creativiteit de vrije loop door voor een vloer met gekleurde strepenoptiek te kiezen

Een van de grote voordelen van tapijttegels is dat u verschillende kleuren en structuren kunt combineren zodat ze in elk interieur passen. De ruime keuze aan strepenoptieken geeft u ook de mogelijkheid een tapijt te kiezen die het best past bij u wensen. Door de juiste kleur te kiezen die het best in uw ruimte past geeft u uw woning een volledig ander look en wordt de decor vervolledigt.

Door de ruime keuze en verschillende mogelijke combinaties geven de tapijttegels de AirMaster collectie van Desso iedereen de kans een passende variatie voor zijn individuele inrichting te vinden. De textiele tegels in gestreepte optiek zijn in zes harmonische streeparrangementen verkrijgbaar. Met een keuzekleur uit klassiek blauwe-,grijze-, bruine- en groene kleuren passen deze tapijttegels perfect in de Desso AirMaster® rij. Daardoor geeft u Desso een groot aantal combinatie- en aanpassingsmogelijkheden, zo dat de wereld der creativiteit voor u open staat.

Een beter kamerklimaat dankzij de Desso Airmaster- Blend tapijttegels

Textiele tapijttegels leiden tot een beter kamerklimaat. Zo nemen de tapijttegels, zonder gebruik van chemie, de fijnste stofdeeltjes direct uit de lucht op en worden die op de oppervlakte van de tapijttegels vastgehouden. De vastgezette stof kan men daarna zonder problemen met de stofzuiger verwijderen. Het resultaat is zuivere lucht en een aangenaam behaaglijk gevoel in uw ruimte. Op deze manier hebt u een aangename lucht en ruimteklimaat. Desso AirMaster Blend bindt de stof tot acht maal effectiever dan gladde bodems en is tot vier maal effectiever dan normaal verkrijgbare vloerbedekking

Waar passen de tapijten het best?

Mede dank de bovengenoemde voordelen zijn de tapijttegels geschikt voor zwaar woongebruik. De tapijttegels hebben een gebruiksklasse van 33 en kunnen daardoor in ruimten geplaatst worden met verschillende toepassingen en dus geschikt voor intensief woongebruik. In eender welk ruimte kunt u op Desso AirMaster Blend jarenlang vertrouwen. De slijtweerstand van deze vloerbedekking is niet alleen het gevolg van de stabiele bitumen rug. Ook de robuuste tapijtvezels, die voor 100% uit regenereerbare materialen bestaan, dragen hiertoe bij.

De antistatisch oppervlakte en stevigheid van de tapijt maken de tapijten ook ideaal voor in uw kantoorruimte. Ook kunnen bureaustoelen op de tapijt geplaatst worden zonder dat de oppervlakte beschadigd wordt. Daarnaast hebben de tapijten ook een brandklasse waardoor de tapijt ook in openbare ruimtes kan geplaatst worden. De zelf leggende tapijttegels zijn ook de perfecte keuze in Horeca zaken. Het geluiddempend effect van de tapijten tegels maken de Desso airmaster- Blend tegels de ideale vloer in hotels. Uw gasten hebben door de vloer geen last van geluiden in de gangen of bovenburen en kunnen beter genieten van hun nachtrust.

Ook voor het gebruik in kleuterscholen, scholen en universiteiten is Desso AirMaster de ideale oplossing. Bovendien biedt de producent Desso de mogelijkheid om tussen twee verschillende rug materialen te kiezen: de Desso ProBase®- en de Desso EcoBase® rug. Alhoewel de standaard ProBase® rug een bitumen laag heeft, is de Desso EcoBase® rug voor 100% recyclebaar en zo minder belastend voor het milieu.

Een gemakkelijke installatieproces dat iedereen aankan!

De zelf leggende tapijttegels (Ook wel loose lay genoemd) van de AirMaster collectie van Desso maken de installatie van de vloer zeer gemakkelijk. Doordat de achterkant van de tapijttegels bestaan uit een bitumen rug wegen de tapijttegels zwaar aan waardoor de tapijttegels, eenmaal op de grond geplaatst blijven liggen door hun hoog gewicht. Hierdoor kan iedereen de tapijttegels gemakkelijk op de vloer naast elkaar leggen zonder de risico te lopen dat deze verschuiven. Om de tapijttegels extra ondersteuning te geven kan er gebruik gemaakt wordem van Tac Tiles. Deze zijn stickers die kunnen geplakt worden aan de onderkant van de tegels en die vier verschillende tegels aan elkaar vast kunnen houden. Zo is de kans dat de tapijttegels zich verschuiven nog kleiner. Een bijkomnd voordeel van de Tac tiles is dat ook zij gemakkelijk te kleven zijn en niet op de vloer plakken, waardoor deze niet beschadigd kan worden.

Door deze innovatieve verlegmethode gaat een renovatie met tapijttegels van Desso AirMaster bijzonder makkelijk en snel. Maar ook in de omgekeerde situatie hebben zelfleggende tegels voordelen. Zo eenvoudig en snel men de tegels verleggen kan, zo snel kan men ze bij vervuiling of beschadiging uit het verband nemen om ze te vervangen.

Voordelen om uw vloer bij BRICOFLOR te bestellen

Het aankopen van tapijttegels via BRICOFLOR biedt verschillende voordelen aan. Dit begint bij de ruime keuzemogelijkheid van tapijttegels op onze webshop. Verder kunt u door bij BRICOFLOR te bestellen van onze beste prijsgarantie genieten. Indien u binnen de 3 dagen na uw bestelling bij BRICOFLOR eenzelfde artikel tegen een lager prijs vindt in een andere Nederlands webshop, zullen wij u het verschilbedrag terugbetalen.

Verder bieden wij ook een sample service aan. Zo krijgt u een stukje van de door u gekozen tapijt thuis toegestuurd voor u uw bestelling maakt. Op deze manier kan u eerst zien of de vloer u wel aanstaat.

Tot slot maken wij ook individuele offertes aan voor klanten die een grotere hoeveelheid bestellen bij BRICOFLOR. Indien u niet zeker bent of uw bestelling voldoet aan een persoonlijke offerte, aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk terug. We kijken ernaar uit om van u te horen en wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer.

Plus icon lees meer