Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

De Desso Airmaster tapijttegels – Desso- kwaliteit sinds 1930

Desso is een firma met traditie, die zich sinds 1930 op hoogwaardige vloerbedekkingen gespecialiseerd heeft.  Vooral …

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

De uitgebreide ervaring, die men door de jaren heen vergaard heeft en het kwaliteitsbewustzijn dat daarbij ontstond, kunt u nu met de tapijttegel-collectie Desso Airmaster in uw huis halen. AirMaster van Desso is een innovatieve lussenpool (bouclé) tapijttegel, die niet alleen in het dessin maar vooral ook in de functionaliteit grote indruk maakt. Daarmee bereiken deze tapijttegels een nieuwe dimensie voor het ontwerpen van vloerbedekkingen.

AirMaster van Desso, de tapijttegels voor kantoren, winkels en nog veel meer

Fysieke eigenschappen, zoals de 5,5mm dikke algehele constructieopbouw, de daarin onthouden 2,4 mm dikke poollaag, het slijtbestendige en voor 100% uit regeneratief materiaal vervaardigde ECONYL- garen enz., leiden tot de slijtvaste Desso AirMaster tapijttegel en een robuuste vloerbedekking. Met deze specifieke en nog vele andere kwaliteitskenmerken is de tapijttegel een optimale vloerbedekking voor uw woon- en werkomgeving. Mede dank de geschiktheid voor zwaar woongebruik, (gebruiksklasse 33), kan men de vloerbedekking AirMaster van Desso in ruimten met verschillende toepassingen aanprijzen: naast het gebruik in kantoor en vergaderzalen, is de zelfleggende tapijttegel ook de perfecte keuze voor een hotel- en gastronomie bereik. Ook voor het gebruik in kleuterscholen, scholen en universiteiten is Desso AirMaster de ideale oplossing. Bovendien biedt de producent Desso de mogelijkheid tussen twee verschillende rugmaterialiën te kiezen: de Desso ProBase®- en de Desso EcoBase® rug. Alhoewel de standaard ProBase® rug een bitumenlaag heeft, is de Desso EcoBase® rug voor 100% recyclebaar en zo minder belastend voor het milieu.

Nieuwe dimensies in de binnenhuisarchitectuur: ontdekt u de AirMaster- mogelijkheden.

De tweekleurige tapijttegels in de collectie Desso AirMaster bieden u een bijna oneindig aantal inrichtings---of vormgevings- mogelijkheden. Het innovatieve lussentapijt (bouclé) bezield door een klassieke en decente strepenstructuur, dat door combinatie van kleurige accenten op een contrastrijke achtergrond bijzonder naar voren komt. Door veranderingen in de legrichting of door variatie in kleuren, ontstaan met de tapijttegels AirMaster van Desso miljoenen mogelijkheden om u kamer of ruimte in te richten, dus een nieuwe dimensie in de binnenhuisarchitectuur. De kleurrijke uitvoering van de collectie ist net zo flexibel als de tapijttegel zelf: Hier vindt u de klassieke variaties in grijs, antraciet, beige en bruin, direct naast de varianten in de blauwkleuren of lila, oranje en groen.

Het probleem om er één te kiezen – kies nu uw favoriet

Met ongeveer twee dozijn verschillende kleurcombinaties, biedt de AirMaster collectie van Desso u een breed kleurassortiment waardoor ieder een passende variatie voor zijn individuele inrichting kan vinden. Zo fantastisch deze keuzemogelijkheden ook zijn, om zo moeilijker is het om een keuze te maken - Kies nu uw favoriet! Ontdekt u nu variaties, bijvoorbeeld de beigevariant Desso AirMaster "A886 2914". Door de combinatie van twee verschillende, zandige beigekleuren ontstaat met deze tapijttegels in elke ruimte een harmonisch geheel. De natuurlijke kleuren creëren in iedere ruimte een helle en vooral een behaaglijke sfeer waar u zich thuis zult voelen. Een bijzonder highlight vindt u bij de geaccentueerde dessineringen, die gedekte grondkleuren met kleurrijke elementen combineren. Daarbij vindt u variaties zoals variant Desso AirMaster "A886 4307". Dit decor verbind een antracietkleurige basis met opvallende, vuurrode streepaccenten. Door bewust gebruik van rode accenten, domineert de kleur rood het totale beeld echter niet en zorgt alleen maar voor een zo geplande blikvang.

De innovatieve weg naar een nieuw inrichtingsbeeld: zelf leggende tapijttegels van Desso.

Met zelf leggende tapijttegels in de AirMaster collectie van Desso, wordt iedere renovatieplanning tot een echt kinderspel. Het grote voordeel ten opzichte van vloerbedekking met kliksysteem of vloerbedekking om te lijmen, is het hoge gewicht van de textieltegels die in verband zelfstandig blijven liggen. Zo kan men de vloerbedekking eenvoudig op iedere voorbereide ondergrond en zelfs op vele oude vloerbedekkingen verleggen. Daarvoor zijn die tegels alleen maar stuk voor stuk aan vast aan elkaar op de ondergrond aan te brengen en waar noodzakelijk aan de afmetingen van de kamer aan te passen. Door deze innovatieve verlegmethode gaat een renovatie met tapijttegels van Desso AirMaster bijzonder makkelijk en snel. Maar ook in de omgekeerde situatie hebben zelfleggende tegels voordelen. Zo eenvoudig en snel men de tegels verleggen kan, zo snel kan men ze bij vervuiling of beschadiging uit het verband nemen om ze te wisselen.

De tapijttegels uit de collectie AirMaster van Desso: gecertificeerd en helder binnenklimaat en meer

De tapijttegels uit de Desso AirMaster collectie zijn een waarlijk wonderwerk. Niet alleen door de kwaliteit van het materiaal maar ook door de aandoenlijke optiek zijn de tapijttegels een fantastische vloerbedekking. Ook het enorme aantal technische kwaliteitskenmerken spreekt voor deze collectie. Een van de innovatiefste eigenschappen is het feit, dat textiel tapijttegels tot een beter kamerklimaat leiden. Zo nemen tapijttegels zonder gebruik van chemie fijnste stofdeeltjes direct uit de lucht op en houden het in de poollaag vast. De vastgezette stof kan men daarna zonder problemen met de stofzuiger verwijderen. Het resultaat is zuivere lucht en een aangenaam behaaglijk gevoel in uw kamers. Verdere technische producteigenschappen binnen de collectie van AirMaster Desso, die eveneens tevreden stellen, zijn verbetering van de geluidsdemping om 23 dB, de vormvastheid vlamwerende eigenschappen (Bfl-s1) enz. Laat u zich in de hartstocht en het enthousiasme voor een duurzame vloerbedekking vervallen met de tapijtegels uit de collectie Desso AirMaster in de BRICOFLOR- onlineshop.

Desso AirMaster tapijttegels bij BRICOFLOR

Als specialist van vloerbedekkingen mogen in ons assortiment natuurlijk geen Desso AirMaster tapijttegels ontbreken. Met de grote keuze uit  design en innovatie maakt u altijd een goede keuze van een absoluut kwaliteitsproduct. Vele aantrekkelijke dessins vindt u natuurlijk in onze onlineshop op BRICOFLOR.nl! 

Plus icon lees meer