Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Desso Reclaim Ribs tapijttegels- de ideale tapijttegels voor een zuiver luchtklimaat

Indien u op zoek bent naar een soepel en bescheiden look voor uw vloerbedekking en ook een zuiver luchtklimaat wilt hebben dan zijn de Desso Reclaim ribs tapijttegels de ideale oplossing.Het product heeft een subtiele rib waarmee een identiteit kan worden neergezet binnen het interieur. Tevens hebben de Desso tapijttegels het GUI keurmerk ontvangen omdat de tapijttegels de aanwezigheid van fijnstof in de binnenlucht effectief terugdringen. Verder zijn de tapijttegels zeer geschikt voor zakelijk gebruik en passen in elke kantooromgeving.  

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Bij de Desso Reclaim Ribs wordt de lucht beter opgenomen en zijn de tapijttegels dus geschikt en betrouwbaar voor mensen die problemen hebben met de allergieen. Deze tapijttegels brengen de concentratie fijnstof namelijk sneller terug. Daarnast zijn de tapijttegels tevens zeer milieu vriendelijk áangezien deze bestaan uit  70%  gerecycleerd materiaal. De tapijttegels uit de Desso reclaim ribs collectie zijn een waarlijk wonderwerk. Niet alleen door de kwaliteit van het materiaal maar ook door de aandoenlijke optiek zijn de tapijttegels een fantastische vloerbedekking. Ook het enorme aantal technische kwaliteitskenmerken spreekt voor deze collectie. Deze collectie is uniek in die zin dat het een speciaal ontwerp heeft. De tapijttegels blijven geschikt in verschillende ruimtes en scheppen tegelijkertijd een aangename atmosfeer in de ruimte. Door de verschillende eigenschappen van deze collectie bereiken deze tapijttegels een nieuwe dimensie voor het ontwerpen van vloerbedekkingen. Vooral de gepatenteerde technologie, die in staat is schadelijk stoffen uit de lucht op te nemen, maakt Desso reclaim ribs tot een excellent gezelschap voor elke dag.

Zo veel verschillende voordelen met de Desso reclaim ribs tapijttegels 

Fysieke eigenschappen, zoals de 6 mm dikke algehele constructieopbouw, de daarin onthouden 3,5 mm dikke poollaag en het slijtbestendige leiden tot de slijtvasterobuuste vloerbedekking. Samen met nog vele andere kwaliteitskenmerken is de tapijttegel een optimale vloerbedekking voor zowel uw woon- als werkomgeving.

Duurzame tapijttegels aan topkwaliteit 

De Polyamide in de tapijttegels zorgen voor een lange levensduur van de vloerbekleding. Door de slijtvastheid van de reclaim ribs tapijttegels kunnen deze vloerbedekkingen geplaats worden in ruimten waar veel loopverkeer is zonder de risico te lopen dat ze verslijten. Ook de vastheid van de tapijten maken het mogelijk om vaak op de tapijten te lopen zonder dat ze er minder uitzien. Mocht er toch iets gebeurd zijn met een tapijttegel dan kan deze zeer gemakkelijk vervangen worden zonder de hele vloer te moeten vervangen. Zo kan u langer genieten van uw vloer.

Een gezondere luchtklimaat dankzij de Desso reclaim ribs

Textiele tapijttegels leiden tot een beter kamerklimaat . Zo nemen de tapijttegels, zonder gebruik van chemie, de fijnste stofdeeltjes direct uit de lucht op en worden die op de oppervlakte van de tapijttegels vastgehouden. De vastgezette stof kan men daarna zonder problemen met de stofzuiger verwijderen. Het resultaat is zuivere lucht en een aangenaam behaaglijk gevoel in uw ruimte. Op deze manier hebt u een aangename lucht en ruimteklimaat. Desso reclaim ribs bindt de stof tot acht maal effectiever dan gladde bodems en is tot vier maal effectiever dan normaal verkrijgbare vloerbedekkingen.

Desso reclaim ribs voor iedere ruimte met oog voor detail 

Mede dank de bovengenoemde voordelen zijn de tapijttegels geschikt voor zwaar woongebruik. De tapijttegels hebben een gebruiksklasse van 33 en kunnen daardoor in ruimten geplaatst worden met verschillende toepassingen en dus geschikt voor intensief woongebruik. In eender welk ruimte kunt u op Desso jarenlang vertrouwen. De slijtweerstand van deze vloerbedekking is niet alleen het gevolg van de stabiele bitumen rug. Ook de robuuste tapijtvezels, die voor 100% uit regenereerbare materialen bestaan, dragen hiertoe bij.

De antistatisch oppervlakte en stevigheid van de tapijt maken de tapijten ook ideaal voor in uw kantoorruimte. Ook kunnen bureaustoelen op de tapijt geplaatst worden zonder dat de oppervlakte beschadigd wordt. Daarnaast hebben de tapijten ook een brandklasse waardoor de tapijt ook in openbare ruimtes kan geplaatst worden. De zelf leggende tapijttegels zijn ook de perfecte keuze in Horeca zaken. Het geluiddempend effect van de tapijten tegels maken de Desso reclaim ribs tegels de ideale vloer in hotels. Uw gasten hebben door de vloer geen last van geluiden in de gangen of bovenburen en kunnen beter genieten van hun nachtrust. Ook voor het gebruik in kleuterscholen, scholen en universiteiten is Desso de ideale oplossing. Bovendien biedt de producent Desso de mogelijkheid om tussen twee verschillende rug materialen te kiezen: de Desso ProBase®- en de Desso EcoBase® rug. Alhoewel de standaard ProBase® rug een bitumen laag heeft, is de Desso EcoBase® rug voor 100% recyclebaar en zo minder belastend voor het milieu. 

Zelf een vloer leggen is nooit eenvoudiger geweest!

De zelf leggende tapijttegels (Ook wel loose lay genoemd) van de Desso collectie maken de installatie van de vloer zeer gemakkelijk. Doordat de achterkant van de tapijttegels bestaan uit een bitumen rug wegen de tapijttegels zwaar aan waardoor de tapijttegels, eenmaal op de grond geplaatst blijven liggen door hun hoog gewicht. Hierdoor kan iedereen de tapijttegels gemakkelijk op de vloer naast elkaar leggen zonder de risico te lopen dat deze verschuiven. Om de tapijttegels extra ondersteuning te geven kan er gebruik gemaakt worden van Tac Tiles. Deze zijn stickers die kunnen geplakt worden aan de onderkant van de tegels en die vier verschillende tegels aan elkaar vast kunnen houden. Zo is de kans dat de tapijttegels zich verschuiven nog kleiner. Een bijkomend voordeel van de Tac tiles is dat ook zij gemakkelijk te kleven zijn en niet op de vloer plakken, waardoor deze niet beschadigd kan worden.

Door deze innovatieve verlegmethode gaat een renovatie met tapijttegels van Desso bijzonder makkelijk en snel. Maar ook in de omgekeerde situatie hebben zelf leggende tegels voordelen. Zo eenvoudig en snel men de tegels verleggen kan, zo snel kan men ze bij vervuiling of beschadiging uit het verband nemen om ze te vervangen.

Voordelen om uw vloer bij BRICOFLOR te bestellen

Het aankopen van tapijttegels via BRICOFLOR biedt verschillende voordelen aan. Dit begint bij de ruime keuzemogelijkheid van tapijttegels op onze webshop. Verder kunt u door bij BRICOFLOR te bestellen van onze beste prijsgarantie genieten. Indien u binnen de 3 dagen na uw bestelling bij BRICOFLOR eenzelfde artikel tegen een lager prijs vindt in een andere Nederlands webshop, zullen wij u het verschilbedrag terugbetalen.

Verder bieden wij ook een sample service aan. Zo krijgt u een stukje van de door u gekozen tapijt thuis toegestuurd voor u uw bestelling maakt. Op deze manier kan u eerst zien of de vloer u wel aanstaat.

Tot slot maken wij ook individuele offertes aan voor klanten die een grotere hoeveelheid bestellen bij BRICOFLOR. Indien u niet zeker bent of uw bestelling voldoet aan een persoonlijke offerte, aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk terug. We kijken ernaar uit om van u te horen en wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer.

+ lees meer