Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Desso Tempra- sterke tapijttegels voor iedere interieur

De Desso tapijttegels uit de Tempra collectie zijn uitzonderlijk duurzaam en zeer praktisch. De compacte poolstructuur en neutrale samenstelling van deze tapijttegels zorgen voor een rustige en strakke sfeer. De tapijttegels  zijn verkrijgbaar in 60 verschillende kleuren waardoor er voor ieder interieur wel een passende kleur is.  De kleuren zijn zeer geschikt voor zakelijk gebruik en passen in elke kantooromgeving. Tevens maakt het structuur van de Tempra tapijttegels dat de tapijttegels eenvoudig te reinigen zijn.

Lees verder

Desso Tempra

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De tapijttegels uit de Desso Tempra collectie zijn een waarlijk wonderwerk. Niet alleen door de kwaliteit van het materiaal maar ook door de aandoenlijke optiek zijn de tapijttegels een fantastische vloerbedekking. Ook het enorme aantal technische kwaliteitskenmerken spreekt voor deze collectie. De tapijttegels zijn tevens een Craddle to craddle gecertifieerd product.

Deze collectie is uniek in die zin dat het een speciaal ontwerp heeft. De tapijttegels blijven geschikt in verschillende ruimtes en scheppen tegelijkertijd een aangename atmosfeer in de ruimte. Door de verschillende eigenschappen van deze collectie bereiken deze tapijttegels een nieuwe dimensie voor het ontwerpen van vloerbedekkingen. Vooral de gepatenteerde technologie, die in staat is schadelijk stoffen uit de lucht op te nemen, maakt Desso Tempra tot een excellent gezelschap voor elke dag.

Desso Tempra- Tapijttegels met zoveel voordelen

Fysieke eigenschappen, zoals de 5 mm dikke algehele constructieopbouw, de daarin onthouden 2,2 mm dikke poollaag en het slijtbestendige leiden tot de slijtvasterobuuste vloerbedekking. Samen met nog vele andere kwaliteitskenmerken is de tapijttegel een optimale vloerbedekking voor zowel uw woon- als werkomgeving.

Vind uw tapijttegel tussen de zestig verschillende kleuren

Een van de grote voordelen van tapijttegels is dat u verschillende kleuren en structuren kunt combineren zodat ze in elk interieur passen. De ruime keuze aan kleuren geeft u ook de mogelijkheid een tapijt te kiezen die het best past bij u wensen. Door de juiste kleur te kiezen die het best in uw ruimte past geeft u uw woning een volledig ander look en wordt de decor vervolledigt.

Door de ruime kleurenkeuze en verschillende mogelijke combinaties geven de tapijttegels de collectie van Desso iedereen de kans een passende variatie voor zijn individuele inrichting te vinden. Door bijvoorbeeld twee verschillende, zandige beigekleuren te combineren ontstaat met deze tapijttegels in elke ruimte een harmonisch geheel. De natuurlijke kleuren creëren in iedere ruimte een helle en vooral een behaaglijke sfeer waar u zich thuis zult voelen.

Een betere kamerklimaat dankzij de Desso Tempra tapijttegels

Textiele tapijttegels leiden tot een beter kamerklimaat . Zo nemen de tapijttegels, zonder gebruik van chemie, de fijnste stofdeeltjes direct uit de lucht op en worden die op de oppervlakte van de tapijttegels vastgehouden. De vastgezette stof kan men daarna zonder problemen met de stofzuiger verwijderen. Het resultaat is zuivere lucht en een aangenaam behaaglijk gevoel in uw ruimte. Op deze manier hebt u een aangename lucht en ruimteklimaat. Desso Tempra bindt de stof tot acht maal effectiever dan gladde bodems en is tot vier maal effectiever dan normaal verkrijgbare vloerbedekkingen.

Neem sterke tapijttegels in huis door voor Desso te gaan   

De Polyamide in de tapijttegels zorgen voor een lange levensduur van de vloerbekleding. Door de slijtvastheid van de Sphere tapijttegels kunnen deze vloerbedekkingen geplaats worden in ruimten waar veel loopverkeer is zonder de risico te lopen dat ze verslijten. Ook de vastheid van de tapijten maken het mogelijk om vaak op de tapijten te lopen zonder dat ze er minder uitzien. Mocht er toch iets gebeurd zijn met een tapijttegel dan kan deze zeer gemakkelijk vervangen worden zonder de hele vloer te moeten vervangen. Zo kan u langer genieten van uw vloer.

Desso Tempra tapijttijgels geschikt in iedere ruimte 

Mede dank de bovengenoemde voordelen zijn de tapijttegels geschikt voor zwaar woongebruik. De tapijttegels hebben een gebruiksklasse van 33 en kunnen daardoor in ruimten geplaatst worden met verschillende toepassingen en dus geschikt voor intensief woongebruik. In eender welk ruimte kunt u op Desso jarenlang vertrouwen. De slijtweerstand van deze vloerbedekking is niet alleen het gevolg van de stabiele bitumen rug. Ook de robuuste tapijtvezels, die voor 100% uit regenereerbare materialen bestaan, dragen hiertoe bij.

De antistatisch oppervlakte en stevigheid van de tapijt maken de tapijten ook ideaal voor in uw kantoorruimte. Ook kunnen bureaustoelen op de tapijt geplaatst worden zonder dat de oppervlakte beschadigd wordt. Daarnaast hebben de tapijten ook een brandklasse waardoor de tapijt ook in openbare ruimtes kan geplaatst worden. De zelf leggende tapijttegels zijn ook de perfecte keuze in Horeca zaken. Het geluiddempend effect van de tapijten tegels maken de Desso Tempra tegels de ideale vloer in hotels. Uw gasten hebben door de vloer geen last van geluiden in de gangen of bovenburen en kunnen beter genieten van hun nachtrust. Ook voor het gebruik in kleuterscholen, scholen en universiteiten is Desso de ideale oplossing. Bovendien biedt de producent Desso de mogelijkheid om tussen twee verschillende rug materialen te kiezen: de Desso ProBase®- en de Desso EcoBase® rug. Alhoewel de standaard ProBase® rug een bitumen laag heeft, is de Desso EcoBase® rug voor 100% recyclebaar en zo minder belastend voor het milieu.

Tapijttegels zelf op een gemakkelijke wijze installeren

De zelf leggende tapijttegels (Ook wel loose lay genoemd) van de Desso collectie maken de installatie van de vloer zeer gemakkelijk. Doordat de achterkant van de tapijttegels bestaan uit een bitumen rug wegen de tapijttegels zwaar aan waardoor de tapijttegels, eenmaal op de grond geplaatst blijven liggen door hun hoog gewicht. Hierdoor kan iedereen de tapijttegels gemakkelijk op de vloer naast elkaar leggen zonder de risico te lopen dat deze verschuiven. Om de tapijttegels extra ondersteuning te geven kan er gebruik gemaakt worden van Tac Tiles. Deze zijn stickers die kunnen geplakt worden aan de onderkant van de tegels en die vier verschillende tegels aan elkaar vast kunnen houden. Zo is de kans dat de tapijttegels zich verschuiven nog kleiner. Een bijkomend voordeel van de Tac tiles is dat ook zij gemakkelijk te kleven zijn en niet op de vloer plakken, waardoor deze niet beschadigd kan worden.

Door deze innovatieve verlegmethode gaat een renovatie met tapijttegels van Desso bijzonder makkelijk en snel. Maar ook in de omgekeerde situatie hebben zelf leggende tegels voordelen. Zo eenvoudig en snel men de tegels verleggen kan, zo snel kan men ze bij vervuiling of beschadiging uit het verband nemen om ze te vervangen.

Voordelen om uw vloer bij BRICOFLOR te bestellen

Het aankopen van tapijttegels via BRICOFLOR biedt verschillende voordelen aan. Dit begint bij de ruime keuzemogelijkheid van tapijttegels op onze webshop. Verder kunt u door bij BRICOFLOR te bestellen van onze beste prijsgarantie genieten. Indien u binnen de 3 dagen na uw bestelling bij BRICOFLOR eenzelfde artikel tegen een lager prijs vindt in een andere Nederlands webshop, zullen wij u het verschilbedrag terugbetalen.

Verder bieden wij ook een sample service aan. Zo krijgt u een stukje van de door u gekozen tapijt thuis toegestuurd voor u uw bestelling maakt. Op deze manier kan u eerst zien of de vloer u wel aanstaat.

Tot slot maken wij ook individuele offertes aan voor klanten die een grotere hoeveelheid bestellen bij BRICOFLOR. Indien u niet zeker bent of uw bestelling voldoet aan een persoonlijke offerte, aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk terug. We kijken ernaar uit om van u te horen en wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer.