Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Los liggende tapijttegels: Heuga 580, de alleskunner

De bekende fabrikant Heuga kan op een lange ervaring op het gebied van los liggende tapijttegels terug zien en staat daarmee voor een hoge kwaliteit. Een reusachtig kleurenpalet maakt Heuga 580 tot een uiterst variabel inzetbare collectie, die men in alle kleurconcepten kan gebruiken en waar u uw creativiteit kunt uitleven. Los liggende tapijttegels, die alle kwaliteitseisen waar maken en ook optisch niets te wensen over laten – dat vindt u bij Heuga 580!

Lees verder

Heuga 580

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De collectie is al sinds jaren een van de meest geliefde fijne lussen tapijttegels in het assortiment en is ongelooflijk veelzijdig. Er worden hoge en aan het materiaal en de verwerking ervan gestelt zodat ze een een technisch perfect product kunnen garanderen. Daardoor kunnen de tapijttgels belastingen bij dagelijks gebruik, zelfs bij intensief publiek verkeer, zeer goed aan.

Heuga 580 –los liggende tapijttegels in 59 kleuren

Soms is het moeilijk, een vloerbedekking te vinden, wat op het punt van kwaliteit aan de eisen voldoet en ook in de optiek passend is. Meestal vindt men niet de kleur die perfect in het totale beeld past. Met het grote kleurenpalet van Heuga 580 heeft u bij deze los liggende tapijttegels bijna alle kleuren die u bedenken kunt ter beschikking – saaie kleurconcepten zijn zomede geschiedenis! De zorgvuldig verwerkte fijne lussenstructuur geeft een gevlekte optiek, die de briljante kleuren een bijzondere diepte geven en waardoor de vloerbedekking minder gauw vuil wordt, omdat een kleine vervuiling bijna niet opvalt. Erg groot ist de keuze bij de verschillende grijze kleuren: of nu hel of donker, warm of koud, hier vindt u los liggende tapijttegels met de voor u juiste kleur. Hetzelfde kan men ook voor het blauwe gedeelte van het assortiment zeggen: twintig verschillende variaties vindt u hier, of hemelblauw of diep purper, Heuga 580 slaat geen wens over. Verschillende groene en rode nuancen ronden het geheel af en ook het stralende oranje, het zachte geel en zelfs het intensieve pink vindt u hier terug. Nog groter worden de creatieve mogelijkheden als u bedenkt, dat men de kleuren onder elkaar ook nog naar wens kan combineren. Leeft u zich uit met de 60 verschillende kleurvariaties en creëert u uw eigen kleurcombinaties of patronen of anders kiest u voor een elegante uni kleurige vloerbedekking – met Heuga 580 ligt de keuze bij u!

580 van Heuga: los liggende tapijttegels voor de hoogste belastingen

Heuga 580 hoort met zekerheid tot de Heuga collecties met de veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Niet alleen het overweldigende kleurenpalet is hiervan de oorzaak, ook de excellente technische eigenschappen en de hoge slijtbestendigheid maken de los liggende tapijttegels uit deze serie tot een universeel te gebruiken vloerbedekking. De geweefde fijne lussenkwaliteit is over de hele lijn overtuigend: vervaardigd uit 100% reine nylon ist het duurzame oppervlak in staat stand te houden tegen de hoogste belastingen – niet alleen voor privé gebruik, ook voor commerciëel gebruik (NK 33). De geschiktheid voor stoelen met zwenkwielen kwalificeerd de los liggende tapijttegels uit de collectie ook voor intensief bezochte kantoren. De zeer goede vlammenwering brandklasse (Bfl–s1) sowie het DS antislip geven een hogere zekerheid. Ook wat betreft het comfort heeft Heuga 580 wat te bieden: het aangename gevoel aan de voeten vindt u in de luxe klasse 1 terug en de demping van het loopgeluid om 25dB en ook de geluidsabsorberende eigenschappen geven een rustgevend woon- en werkklimaat. Zo combineren de Heuga 580 los liggende tapijttegels op grandiose wijze het praktische met het comfortabele.

Los liggende tapijttegels Heuga 580 om eenvoudig te verleggen

Of bij u thuis of ook in commerciëel gebruikte ruimten – het verleggen van een nieuwe vloerbedekking moet naar mogelijkheid snel en eenvoudig functioneren. Dat begint al bij het transport: Omdat los liggende tapijttegels in handige vierkant afmetingen van 50 x 50 cm, geleverd worden, zijn ze zonder problemen in de te decoreren ruimten te brengen. En ook het verleggen is een kinderspel: los liggende tapijttegels hebben door het eigen gewicht en de stabiele Graphlex® -rug geen vloeibare lijm nodig om ze op de plaats vast te leggen. In de kortste tijd ligt Heuga 580 vast en zeker en net zo eenvoudig kan men de tegels voor een verandering eens opnemen om ze opnieuw te schikken of om ze bij een verhuizing mee te nemen. Ook om ze schoon te houden is dit een groot voordeel, want als er eens iets gemorst is, wat bij de stofzuigbeurt niet eenvoudig weg gaat, dan kan men de tegel uit het verband opnemen , separaat reinigen en weer terug leggen om optisch weer een geheel beeld te scheppen. Door de tegels in een richting te verleggen kan men spelend baaneffecten creëren of door ze om en om te leggen een schaakbord effect. Het kleurenrijkdom biedt u nog verdere mogelijkheden.

Duurzaamheid staat bij Heuga op de eerste plaats

De merkfabrikant Heuga is niet alleen door ervaring en kwaliteit bekend, ook met betrekking tot milieuvriendelijkheid staat hij vooraan. Tegenwoordig wordt dit thema steeds belangrijker en al een tijd geleden heeft Heuga zijn project besloten om compleet een duurzaam handelend bedrijf te worden. Binnen het project “Mission zero” is de doelstelling om alle schadelijke invloeden op de natuur die van het bedrijf uitgaan te elimineren. Neutrale emissies en afvalvermijding zijn daarbij maar twee punten op de lange lijst van maatregelen, die door de fabrikant minutieus afgewerkt worden. Los liggende tapijttegels passen precies in dit concept: als een bijzonder milieuvriendelijk product heeft u geen vloeibaar lijm nodig en er ontstaat dank zij de praktische afmetingen niet veel afval. Met een rustig geweten kunt u zo bij Heuga 580 uw keuze maken!

Heuga 580 – reusachtig kleurenpalet op BRICOFLOR.nl

De veelzijdige collectie met de overweldigende keuzemogelijkheden uit 59 kleuren vindt u natuurlijk ook in onze onlineshop. Overtuigt u zich van de mogelijkheden en de duurzame eigenschappen, die Heuga 580 los liggende tapijttegels u bieden. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.