Close icon

Heuga 725 – los liggende tapijttegels in indrukwekkende verscheidenheid

De eenmalig gespikte optiek van deze collectie met een reusachtige kleurkeuze en een opvallen…

lees meer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 18 van 18 Producten

De geliefde collectie in velourskwaliteit gegarandeerd tevredenheid en voldoet aan alle kwaliteitseisen. De geschiktheid voor commerciële bereiken laat zich op alle gebieden zien, de reusachtige kleurkeuze is nog een verder argument om te overtuigen. Robuust en toch comfortabel zijn deze tegels bestand tegen hoge belastingen en blijven optisch briljant. 

Los liggende tapijttegels Heuga 725 in veel lichte en frisse kleuren

Lichte kleuren, die u lang begeleiden: Los liggende tapijttegels uit de collectie Heuga 725 bieden u dat. Het duurzaam gerecycled materiaal is in het garen geverfd, dat betekend, dat de kleur bij de productie van het garen al in de vezels gebracht wordt en daardoor zeer kleurecht blijft. Door combinatie van verschillende nuances van hetzelfde kleurenspectrum, creëert u een uniek gevlekt oppervlak. Kleurkeuze in 28 kleurvariaties werkt overtuigend en heeft veel kleuren in verschillende nuances. De basis van het Heuga 725 palet zijn 6 decent grijze kleuren in verschillende helderheid schakeringen en kleurtemperaturen – zo heeft u naast het warme Heuga 725 Panther het grijs van platina. Hetzelfde vindt u ook voor de beige- en bruinekleuren: licht Oyster voor een neutrale elegantie of het donkere chocolade bruin.voor het warme gevoel van behaaglijkheid. Heel opvallend in deze kleurserie zijn de los liggende tapijttegels in het oranje-bruine Cognac. Het rode kleurenspectrum gaat van het oranje van verschillende citrusvruchten over de vuurrode en moderne rose nuances tot een bijzonder luxueus zacht purper. De koudere kleuren worden door de blauwe kleuren gerepresenteerd, die ook een stralend turquoise bevatten. Op het laatst ronden 3 briljante groene kleuren het palet af: het lenteachtige Heuga 725 Spring en het aardkleurige dennengroen. Het wordt nog voltooid door het blauw schimmerende emerald . Om kleuraccenten of spannende effecten te zetten of om de loopwegen wat naar voren te laten komen of de ruimte in verschillende bereiken in te delen, met Heuga 725 is dat geen probleem en uw creativiteit is aan geen grenzen gebonden. De flexibiliteit wordt nog verhoogd door de mogelijkheid te combineren met tegels uit andere Heuga collecties. Bijzonder geschikt is hier Heuga 727 die eveneens een grote kleurkeuze in de bekende Heuga kwaliteit te bieden heeft.

725 van Heuga: los liggende tapijttegels met kwaliteit en slijtbestendigheid

Ook al is de hoofdzaak bij Heuga 725 de veelheid en de fantastische kleuren , zo heeft men op het punt van kwaliteit geen half werk gedaan: Uit 100% gerecycled materiaal  ontstaat het fijnste nylon in getufte velours kwaliteit, dat zelfs de hoogste belastingen het hoofd kan bieden. De geschiktheid voor commerciële bereiken maakt de los liggende tapijttegels uit de collectie Heuga 725 tot een optimale keuze zelfs bij intensief publiek verkeer (NK 33). Stoelen met zwenkwielen zijn geen probleem en ook het gebruik van vloerverwarmingen is hier geen hindering, zodat het aangenaam zachte loopgevoel nog verder ondersteund wordt. Wat betreft voetgevoel: Ook het comfort is bij Heuga zeer belangriijk. De doorgesneden lussen van de veloursbodem zijn super zacht en zodoende in de luxe klasse 2 te vinden – daardoor ook gegarandeerde behaaglijkheid. De los liggende tapijttegels 725 van Heuga dempen de loopgeluiden en absorberen de werkgeluiden u kunt van een rustig woon- en werkklimaat uitgaan. Beste vlammenwering in de brandklas (Bfl-s1) en het stabiliteit gevende DS- antislip zorgen voor de zekerheid. Zo zijn de los liggende tapijttegels uit de collectie Heuga 725 geschikt om de hoogste eisen te vervullen en hebben dat al vaak bewezen in privébereiken, kantoren, restaurants en ook in bijvoorbeeld regeringsgebouwen.

Los liggende tapijttegels: Heuga 725 brengt eenvoudig en snel elegantie en comfort

Hoe mooi zou het toch zijn om in de kortste tijd en zonder te veel moeite nieuwe kleuren in uw huis te halen, een nieuw kleurenconcept te proberen. De los liggende tapijttegels uit de collectie van Heuga 725 maken het mogelijk. Handige afmetingen in vierkanten van 50 x 50 cm maken het transporteren in vergelijking met tapijtrollen een stuk lichter en het verleggen gaat ook snel en probleemloos. Bij Heuga 725 gaat het om los liggende tapijttegels waar niet alleen bij het verleggen weinig afval ontstaat, er komt ook geen vloeibaar lijm aan te pas. Met behulp van de gepatenteerde TacTiles kan men de sleutelpositities snel fixeren – de rest van de tapijttegels doen dan dat wat de naam al zegt, ze liggen van zelf vast en zeker. Dat wordt mogelijk gemaakt door het samenspel van het eigen gewicht van de tegels en de stabiele Graphlex®- rug. Indien u bij het design iets wilt veranderen, dan ist dat ook geen probleem, want zo snel u de los liggende tapijttegels kunt verleggen, zo snel kan men ze ook weer opnemen, opnieuw schikken of  geheel uitwisselen. De veelzijdigheid is in combinatie onder elkaar en ook met andere collecties zoals b.v. het geliefde Heuga 727 nog te vergroten en zorgt voor reusachtig veel vormgevingsmogelijkheden. Maar ook alleen geeft Heuga 725 u de keuze om ze in banen of in een schaakbord patroon te verleggen.

Tapijttegel fabrikant Heuga – duurzaam handelen als firmafilosofie

Los liggende tapijttegels – een product dat,  omdat er geen vloeibare lijm nodig is en omdat er maar wenig afval ontstaat bijzonder milieuvriendelijk is. Heuga 725 bestaat bovendien uit 100% gerecycled nylongaren en beschermt daardoor de natuurlijke bronnen. Maar ook verder zet zich de ervaren merkfabrikant en dochter van Interface in voor behoud van de natuur. Het is de bedoeling om tot het jaar 2020 de eerste compleet duurzaam werkende en handelende firma te worden en de negatieve invloeden op de natuur compleet te vermijden. Dat wordt met het project Mission zero nu al in de praktijk omgezet: Groene energie, en de vermijding van giftige chemie , neutrale emissies zijn maar een paar punten op de lange lijst in het programma dat door Heuga stuk voor stuk afgewerkt wordt. Heuga is nu al goed op weg om dat doel te bereiken. Heuga 725 zijn los liggende tapijttegels die prima in dat concept passen, zodat u nu al zonder bedenken een keuze kunt maken.

Heuga 725 op BRICOFLOR.nl

Alle indrukwekkende kleuren van de collectie Heuga 725 en nog veel meer collecties, waarmee u combineren kunt, vindt u natuurlijk in onze onlineshop op BRICOFLOR.nl! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Plus icon lees meer