Interface Composure tapijttegels geven rust en stabiliteit

De inspiratie in de natuur te vinden, zo presenteert de gerenommeerde fabrikant 

1 - 20 van 32 Producten

De geraffineerde combinatie van garen met verschillende kleuren en in verschillend geweefde lussen, heeft iedere ruimte door het organische gevlekte iets bijzonders. De natuurlijke kleuren voltooien het effect. Gelijktijdig geven de Interface Composure tapijttegels de overtuiging, door de gewende hoge kwaliteit van de producent, die weer eens alle registers trekt en dat bewijst door hoogwaardig deels gererycled materiaal en garen met een perfecte verwerking. Dat zijn de optimale argumenten voor een robuuste en makkelijk schoon te houden vloerbedekking. Door de hoge slijtbestendigheid is Interface Composure ook geschikt voor gebruik op commerciëel gebied. 

Tapijttegels Interface Composure voor natuurlijke landschappen binnenshuis

De fraaie optiek van de geweefde lussenkwaliteit van Interface Composure is iets heel bijzonders: extravagant en buitengewoon en toch decent natuurlijk. Als inspiratiebron voor de tapijttegels met betrekking tot de natuur, dienden ruwe rock en rotsformaties, die door de uitvoering in vloerbedekking bekroond werden als tapijt met een bijzondere zachtheid zonder de uitstekende effecten te verliezen. Het neutrale kleurenpalet bestaat uit 18 kleuren, die stuk voor stuk een natuurlijke aardse tint hebben. Door de harmonische symbiose, verschillende en toch perfect op elkaar afgestemde kleuren van het garen, ontstaat een oppervlak dat van iedere variant een individueel kunstwerk maakt. Daardoor ontwikkelt zich moeiteloos een vloeiend design, dat ook in grotere ruimten zijn werking niet verliest. Een deel van het kleurenpalet zijn, helemaal naar voorbeelden uit  de natuur, een aantal verschillend gevlekte grijze en bruine kleuren. Bij de variant Interface Composure verbinden zich beide kleuren op een geraffineerde manier en en wordt er gespeeld met de combinatie van warme en koele kleuren. Temporate en Harmonious zijn kleuren, die in het beige spectrum gaan en aan ontspannende zandstranden herrineren. De verschillende kleuren kan men  bovendien ook nog met elkaar combineren. Zo kunt u met tapijttegels uit de collectie Interface Composure de vloerbedekkingin zones indelen, loopwegen markeren of individuele patronen creëren. Ontwerpt u met Interface Composure de natuurlijke en ontspannende woonlandschappen naar uw wens!

Tapijttegels in de gewende Interface kwaliteit: De collectie Composure

Op het gebied van tapijttegels kan de firma Interface op een lange ervaring terug zien en kijkt  als een van de marktleidende producenten met een innovatieve blik in de toekomst. Zo ontstaan niet alleen optisch overtuigende producten, u kunt bij Interface Composure net zoals bij de andere collecties rekenen  op een gelijkblijvende hoge kwaliteit. Het gestructureerde lussen oppervlak bestaat uit rein in zich gekleurd polyamide, is buitengewoon stijtbestendig en duurzaam. De vezels hebben door de kleurtechniek een lange briljante levensduur  en blijven lichtecht. Het hoogwaardige  materiaal van Interface Composure geeft de collectie een grote weerstand en is zomede geschikt voor de veeleisende particuliere sector en ook  voor gebruik op het commerciële gebied met intensief publiek verkeer. Het gebruik op kantoor en in werkkamers is door de geschiktheid voor stoelen met zwenkwielen, de anti-statische eigenschappen eveneens geen probleem. Ook het verleggen van de tapijttegels bij een vloerverwarming is voor Interface Composure geen hindernis. De zekerheid is gegarandeerd door een goede vlammenwering brandklas (Cfl-s1) en de vaste ligging door het geïntegreerde DS antislip. Natuurlijk komt bij de geheel overtuigende collectie het comfort niets te kort: het gestructureerde oppervlak genereerd een bijzonder aangenaam voet- en loopgevoel, dat de natuurlijke optiek in alle eer toont en is de reden dat de vloerbedekking met de luxeklas 1 is bekroond. Dat is niet alles wat betreft het luxueuse, dat u met Interface Composure kunt ervaren: het rustgevende, balancerende effect  wordt ondersteund door een verbeterde loopgeluidsdemping en geïntegreerde geluidsabsorptie, wat de ontspanning tot een belevenis maakt.

Interface Composure tapijttegels: eenvoudige verlegging door TacTiles

Helemaal in de lijn van de firmafilosofie, waar innovatie voorop staat, houdt zich Interface met het grote ideeënreservoir van tapijttegels bezig, die een steeds waardevoller alternatief in vergelijking met een kamerbreed tapijt zijn. Alleen het transport is al duidelijk eenvoudiger. Omdat Interface Composure ook tapijttegels ineen bijzonder handig formaat zijn, zijn deze ook makkelijk te hanteren. Het verleggen wordt gedaan met het, door de firma ontworpen, TacTiles systeem: de plakhoeken worden eenvoudig onder de hoeken van de tapijttegels geschoven en verbinden op deze wijze de tapijttegels onder elkaar. Zo wordt er een “zwevende” vloerbedekking gecreëerd, dat in het geheel samenhangend blijft en niet met de vloer verlijmd wordt. Er blijven dus geen hardnekkige resten en ook heeft men geen schadlijk vloeibaar lijm nodig. Storende wachttijden hoeft men niet in te houden, men kan van de vloerbedekking meteen naar het verleggen in gebruik nemen. Ook kan men, waar nodig, enkele met TacTiles- systeem verlegde tapijttegels zonder problemen weer opnemen, bijvoorbeeld voor een afzonderlijke schoonmaak of om een ander patroon te leggen. Daar  men de Interface Composure flexibel en zonder op een richting te letten kan verleggen, ontstaat er een organisch beeld van het oppervlak en het verleggen gaat nog sneller. Bij de aankomst aan de muren, is de hoge snijvastheid van de tapijtegels een groot voordeel omdat het niet uitrafelt. Binnen de kortste keren kunnen ook leken een samenhangende aantrekkelijke vloerbedekking leggen.

Tapijttegels van de milieuvriendelijke producent Interface op BRICOFLOR

Tapijttegels van Interface zijn steeds weer overtuigend. Interface Composure voegt zich passend in dat programma: optisch aantrekkelijk en met hoge slijtbestendigheid zijn ze zeer snel verlegd. Door het TacTiles-systeem - snel, recyclebaar en zonder vloeibare lijm – de bijzonder duurzame werken van de firma, die de negatieve invloeden van het werken en handelen tot 2020 helemaal wil laten verdwijnen, gaat het bij Interface Composure om een uitdrukkelijk en milieuvriendelijk, in ieder opzicht natuurverbonden product. En natuurlijk zijn deze tapijttegels ook in onze onlineshop op BRICOFLOR.de verkrijgbaar. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het BRICOFLOR team.

Plus icon lees meer