Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tapijttegels van Interface Heuga 493 brengen afwisseling in uw huis

Met de interessante gevlekte uitvoering van de Interface 493 collectie haalt u iets heel bijzonders in uw huis. De getufte lussen collectie van de los liggende tapijttegels is bijzonder hoogwaardig en bestand tegen vervuilingen en de verschillende kleurrijke varianten zijn steeds in een perfect op elkaar afgestemd samenspel van verschillende gekleurde garens geweefd. Kijkt u in de tapijttegel-collectie Interface Heuga 493 in onze onlineshop op BRICOFLOR.

Lees verder

Interface Heuga 493

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Het kleurenpalet valt op door de grote keuze van natuurlijke en elegante kleuren. De firma Interface denkt daarbij steeds aan duurzaamheid, zodat u met de keuze van tapijttegels in ieder geval een goede keuze zult maken. De vele technische details zorgen voor een bijzonder comfort en voor meer zekerheid. Naast de bekende voordelen van tapijttegels zoals eenvoudig transport en snelle verlegging met weinig afval, gaat het bij Interface Heuga 493 bovendien om los liggende tapijttegels – dat is een nog eenvoudigere verlegging en verhoogde milieuvriendelijkheid. De marktleider Interfaceflor brengt met deze collectie een fantastisch alternatief ten opzichte van een kamerbreed tapijt en dat bij een uitstekende prijs energieverhouding.

Interface Heuga 493 los liggende tapijttegels in 20 moderne kleurencombinaties

De los liggende tapijttegels uit de collectie Heuga 493 vallen bijzonder op door de interessante kleuren en omdat het gevlekt patroon heeft. In totaal zijn er 20 verschillende varianten in deze Interface collectie, zodat er geen wens over zal blijven. Klassieke kleuren krijgen door gevlekte kleurgeving nog een hogere waardering en moderne alternatieven maken het nog spannender. In de getufte lussen collectie van deze bijzondere vloerbedekking is er bijvoorbeeld bij naast het donkere neutrale grijze “Lava” ook de wat koelere variant “Bazalt” waar ook blauwe vezels tussendoor geweefd werden. Drie lichte grijze kleuren zijn er van het neutrale “Lead” tot varianten waar iets warmere beige kleuren gebruikt werden.Tapijttegels van Interface Heuga 493 zijn er bovendien in verschillende blauwe en groene kleuren, die allemaal in helderheid en het gebruik van verschillend gekleurde garen variëren. Rode kleuren komen bij deze tapijttegel-collectie ook niet te kort. Bijzonder in het vizier valt hier Interface Heuga “Gravel”, dat met een opvallend en niet verwachte samenstelling van verschillende kleuren aan kleurrijk grind herinnerd. Ondanks de veelkleurigheid wordt door het gelijkmatige gevlekte van het garen een uniform beeld geleverd. Alle 20 kleuren kunt u ook onder elkaar combineren, zodat u zich niet op enkele kleuren vast hoeft te leggen. In een schaakbord patroon verlegd , ontstaat er een bijzonder spannende optiek. Ook verschillende kleuren op een vloer zijn met de tapijttegels van Interface Heuga 493 denkbaar. Uw creativiteit is hier grenzeloos en zo kunt u uw ruimten een persoonlijk tintje geven.

Tapijttegels van Interfaceflor: Heuga 493 biedt kwaliteit voor een lage prijs

De prijs energieverhouding bij de collectie Interface Heuga 493 is bijna niet te overwinnen want de gunstige vloerbedekking uit 100% duurzaam polypropyleen kan naast de opvallende en aantrekkelijke optiek ook nog met kwaliteit scoren. De prachtige kleuren van de Interface tapijttegels blijven u door de hoge lichtvastheid langdurig behouden en maken van uw zonovergoten kamers een echte blikvanger. Zelfs een vloerverwarming is voor de los liggende tapijttegels met hun stabiele Graphlex® -rug geen probleem. Het hoge comfortgevoel, dat tapijt onder uw voeten toch al geeft, wordt door deze eigenschappen nog verhoogd. Ook de ruimte akoestiek wordt met Interface Heuga 493 duidelijk verbeterd, want de tapijttegels zijn loopgeluid dempend (23,1 dB). Zo schept u met deze tapijttegels een rustige plaats om u in terug te trekken, dat om te blijven uitnodigt of het werken wat lichter maakt. Tapijttegels uit de collectie Interface Heuga 493 zijn echter niet alleen voor gebruik in een privé bereik geschikt, ze zijn ook voor een gering  gebruik in commerciële bereiken bestand(NK 31). Voor de zekerheid is ook gezorgd, want de bewezen zware ontvlambaarheid (Cfl-s1) en het DS-antislip maken van deze Interface tapijttegels een vaste en zekere ondergrond. Natuurlijk zijn ze bovendien antistatisch en geven mensen met astmatische aandoeningen een optimaal- en stof opnemend alternatief in vergelijking met gladde vloeren.

Interface Heuga 493 los liggende tapijttegels: Het verleggen is een kinderspel

De tapijttegels uit de collectie Interface Heuga 493 zijn los liggend. Dat betekend, dat men ze vrij van lijm en daardoor milieuvriendelijk verleggen en zelfs hergebruiken kan. Het fixeren enkele sleutelposities is al voldoende om de hele vloerbedekking vast te verleggen. Zo ontstaat er bijna de indruk van een kamerbreed tapijt.Het is ook mogelijk de tapijttegels in een schaakbord patroon te verleggen en daardoor een nog wat exclusievere indruk te wekken. Door de handige afmetingen zijn de los liggende tapijttegels zonder problemen te transporteren en kunt u ze zelfs bij een verhuizing meenemen. Ook het schoonmaken is heel eenvoudig: kleine vervuilingen vallen door het gevlekte garen niet eens op en door regelmatig stof te zuigen worden uw Interface tapijttegels Heuga 493 op speelse wijze in een prima staat gehouden. Zou er toch eens iets gemorst zijn, dan is ook dat geen probleem, want de los liggende tapijttegels kunt u zonder meer uit het verband opnemen, schoon maken en weer terug leggen of uitwisselen. Door de bijzonder stabiele Graphlex®- rug voegt zich de tegel zonder problemen in het algeheel, alsof er niets gebeurt is!

Interface Heuga 493: tapijttegels van een duurzaam werkend bedrijf

Al lang zet zich de fabrikant Interface bijzonder in voor duurzaamheid.  Daar gaat het niet alleen over materiaal maar over de hele productie en het handelen ervan. Het vermijden van afval staat net zo in de voorgrond als het reduceren van CO2 emissies. De Firma Interface heeft zich met het project “Mission Zero” ten doel gesteld tot 2020 een compleet duurzame onderneming te worden, alle negatieve invloeden op de natuur te elimineren en zorgzaam met de middelen en de natuur om te gaan. In een wereld waar behoud van de natuur een steeds grotere plaats inneemt, kunt u op de tapijttegels van de firma Interface met een gerust hart teruggrijpen.

Tapijttegels Interface Heuga 493 in onze onlineshop

Als u van de vele voordelen van deze  tapijttegel collectie overtuigd bent, dan kijkt u eens in onze onlineshop BRICOFLOR!