Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Interface Heuga 530 – tapijttegels voor alle toepassingen

Bij de collectie Interface Heuga 530 gaat het om bijzonder slijtbestendige tapijttegels, die in veel brillanten kleur versies verkrijgbaar zijn. De grove structuurlussen scheppen een bijzonder oppervlak, dat een gevoel van luxe en door de stralende kleuren een aantrekkelijke diepte geeft. Door de perfecte verwerking en de kwalitatieve eigenschappen van de los liggende tapijttegels Interface Heuga 530 zijn de tegels niet alleen geschikt voor gebruik in privé huishoudingen maar ook voor het commerciële bereik – zelfs bij hoog en intensief gebruik.

Lees verder

Interface Heuga 530 II

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

 De kwaliteit nylon gerandeerd bovendien een sterke duurzaamheid bij deze slijtbestendige vloerbedekking. In eenheid gelegd en daardoor een baaneffect gevend, geven de tegels bij telkens 90° gedraaid een schaakbordeffect en daardoor een bepaalde spanning, die de rechtlijnigheid wat losser maakt zonder het evenwicht te verliezen. Maar ook de combinatie van twee of meer kleuren is mogelijk, waardoor uw de vloerbedekking wat individueler naar uw smaak kunt bepalen. 

Tapijttegels van Interface Heuga 530: gestructureerde grove lussen in 24 stralende kleuren

Een lussenkwaliteit, geweefd in perfect op elkaar afgestemde menging van garen in verschillende nuancen van dezelfde kleur: Dat is Interface Heuga 530. Los liggende tapijttegels uit deze serie laten een heel mooi diepte gevend gevlekt oppervlak zien, die de tegels een bepaalde touch geven. Het palet van Interface Heuga 530 bevat 24 afwisselende kleuren. Of u het nu klassiek en decent of het liever kleurrijk wilt hebben, dat kunt u zelfs bepalen, want de los liggende tapijttegels kunnen beide. Een rij van grijze kleuren in verschillende schitteringen – zoals de koelblauwe onderkleur van rook (“Smoke”) of het warmere Dolphin zijn de basis. Chocolade kleurig bruin, zandkleurig beige en en neutraal taupe vergroten het klassieke gedeelte van het palet. Maar ook voor liefhebbers van kleuren heeft Interface  wat meer te bieden: aantrekkelijke gespikte blauwe kleuren, licht limoengroen en Opera rood horen erbij, net zoals de bijzonder originele versies zoals het diep donker rode gesmolten Lava of het heel eigen geel van Gember. Maar niet alleen de kleuren laten deze werking zien, ook onder elkaar gecombineerd, kunt u een spannend kontrast ofwel decente patronen ontwerpen. En komt het eens voor, dat u zin in verandering heeft om geheel iets anders te maken: los liggende tapijttegels maken het mogelijk! In de kortste tijd kan men ze opnemen en opnieuw schikken.

Tapijttegels in de hoogste kwaliteit - Interface Heuga 530

Het duurzame nylongaren uit de collectie Interface Heuga 530 bestaat uit 100% polyamide. De geweven grove lussen geven de vloerbedekking niet alleen een aantrekkelijke optiek, maar zijn erbij nog buitengewoon robuust. Los liggende tapijttegels Interface Heuga 530 bewijzen zich op het commerciële gebied en zelfs de belasting door intensief publiek verkeer is geen probleem. (NK 33). Bovendien is er ook voor de zekerheid gezorgd: excellente vlammenwering brandklas (Bfl-s1) en de zekere liggung door het DS-antislip behoren tot het standaardprogramma van deze serie. Vanzelfsprekend is deze vloerbedekking ook geschikt voor gebruik van stoelen met zwenkwielen en geschikt bij vloerverwarming. De geluidsabsorberende eigenschappen komen vooral in huishoudingen met kinderen tot uiting of ook in ruimten waar een rustige werksfeer belangrijk is. Loopgeluid wordt tot 28dB gedempt. Gelijktijdig is een luxe loopgevoel met Interface Heuga 530 gegarandeerd, want de comfortabele vloerbedekking heeft de luxeklas 2. Een duurzaam product, dat aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Snel en eenvoudig verlegd: los liggende tapijttegels van Interface

Interface Heuga 530 los liggende tapijttegels kunnen in de optiek overtuigen – maar eerst moeten ze op de vloer komen. Zelfs voor een leek is dat bij dit product geen probleem. Bij het transport worden de eerste voordelen, die de los liggende tapijttegels biedenal duidelijk. Het handige formaat maakt het een stuk eenvoudiger. Het verleggen kan men traditioneel in een richting doen, wat dan een baaneffect geeft. Maar men kan ook om en om verleggen, zodat er een schaakbordpatroon ontstaat. Beide mogelijkheden zijn geen probleem, want door de stabiele Graphlex®- rugconstructie kan men Interface Heuga 530 eenvoudig vrij verleggen en dat zonder lijm te gebruiken. Daarom is de nieuwe vloerbedekking ook meteen te gebruiken en er wordt geen schadelijk chemie vrij gezet. En zelfs als u de legrichting eens wilt veranderen – het opnemen en opnieuw schikken van de vloerbedekking is door de los liggende eigenschappen probleemloos mogelijk. De verbeterde vormstabiliteit geeft de tegels een duurzame vaste ligging en de hoge snijvastheid verhinderd het uitrafelen aan de randen. Snel verlegd en duurzaam: dat zijn de losliggende tapijttegels uit de Interface Heuga 530 collectie.

Tapijttegels Interface Heuga 530 in het teken van milieuvriendelijkheid: Kwaliteitsfabrikant Interface

Al lang heeft de firma Interface het doel dat ze met ijver vervolgen: een duurzaam bedrijf te worden, dat geen negatieve invloeden op de natuur meer heeft. Das was de reden dat men het project “Mission zero” in het leven geroepen heeft. Met een aantal punten heeft men een lijst opgezet, dat ze tot het jaar 2020 af willen werken. Los liggende tapijttegels met een minimum aan afval en het verleggen zonder lijm zijn maar een deel van het geheel, want de complete productie en het transport zijn op milieuvriendelijkheid gefocust. Het vermijden van afval wordt niet alleen bij de klant maar ook in grote stijl in de onderneming over de hele wereld in praktijk gebracht en neutrale emissies zijn een belangrijke factor in het milieubewuste handeln. Heuga is op de beste weg dit doel te bereiken en zo ontstaan losleg tapijttegels uit de collectie Interface Heuga 530 met dit doel op de achtergrond.

Interface Heuga 530 tapijttegels bij BRICOFLOR

Los liggende tapijttegels, die veel weerstand bieden en ernaast nog chic uitzien – Interface Heuga 530 voldoet aan beide eisen en met daar komt de fabrikanttypische 7 jarige garantie nog bovenop. Wanneer u net zoals wij van de vele voordelen der collectie Interface Heuga 530 overtuigd bent, dan kijkt u toch voor andere tapijttegels eens in onze onlineshop op BRICOFLOR.nl!