Close icon

Interface Heuga 580 tapijttegels: de losliggende alleskunner

De bekende fabrikant

origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 24 Producten

Hoogste eisen aan het materiaal en de verwerking ervan garanderen een technisch perfect product, dat daardoor voor de belastingen bij dagelijks gebruik zelfs bij intensief publiek verkeer zeer geschikt is. De collectie is al sinds jaren een van de meest geliefde fijne lussen tapijttegels in het assortiment en is ongelooflijk veelzijdig.

Interface Heuga 580 –los liggende tapijttegels in 60 kleuren

Soms is het moeilijk, een vloerbedekking te vinden, wat op het punt van kwaliteit aan de eisen voldoet en ook in de optiek passend is. Meestal vindt men niet de kleur die perfect in het totale beeld past. Met het grote kleurenpalet van Interface Heuga 580 heeft u bij de los liggende tapijttegels bijna alle kleuren die u bedenken kunt ter beschikking – saaie kleurconcepten zijn zomede geschiedenis! De zorgvuldig verwerkte fijne lussenstructuur geeft een gevlekte optiek, die de briljante kleuren een bijzondere diepte geven en waardoor de vloerbedekking minder gauw vuil wordt, omdat kleine vervuilingen bijna niet opvallen. Erg groot ist de keuze bij de verschillende grijze kleuren: of nu hel of donker, warm of koud, hier vindt u los liggende tapijttegels met de voor u juiste kleur. Hetzelfde kan men ook voor het blauwe gedeelte van het assortiment zeggen: twintig verschillende variaties vindt u hier, of hemelblau of diep purper, Interface Heuga 580 slaat geen wens over. Verschillende groene en rode nuancen ronden het geheel af en ook het stralende oranje, het zachte geel en zelfs het intensieve pink vindt u hier terug. Nog groter worden de creatieve mogelijkheden als u bedenkt, dat men de kleuren onder elkaar ook nog naar wens kan combineren. Leeft u zich uit met de 60 verschillende kleurvariaties en creëert u uw eigen kleurcombinaties of patronen of anders kiest u voor een elegante uni kleurige vloerbedekking – met Interface Heuga 580 ligt de keuze bij u!

Heuga 580 van Interface: los liggende tapijttegels voor de hoogste belastingen

Interface Heuga 580 hoort met zekerheid tot de Interface Heuga collecties met de veelzijdigste gebruiksmogelijkheden. Niet alleen het overweldigende kleurenpalet is hiervan de oorzaak, ook de excellente technische eigenschappen en de hoge slijtbestendigheid maken de los liggende tapijttegels uit deze serie tot een universeel te gebruiken vloerbedekking. De geweefde fijne lussenkwaliteit is over de hele lijn overtuigend: vervaardigd uit 100% reine nylon ist het duurzame oppervlak in staat stand te houden tegen de hoogste belastingen – niet alleen voor privé gebruik, ook voor commerciëel gebruik (NK 33). De geschiktheid voor stoelen met zwenkwielen kwalificeerd de los liggende tapijttegels uit de collectie ook voor intensief bezochte kantoren. De zeer goede vlammenwering brandklasse (Bfl–s1) sowie het DS antislip geven een hogere zekerheid. Ook wat betreft het comfort heeft Interface Heuga 580 wat te bieden: het aangename gevoel aan de voeten vindt u in de luxeklas 1 terug en de demping van het loopgeluid om 25dB en ook de geluidsabsorberende eigenschappen geven een rustgevend woon- en werkklimaat. Zo combineren de Interface Heuga 580 los liggende tapijttegels op grandiose wijze het praktische met het comfortabele.

Los liggende tapijttegels Interface Heuga 580 om eenvoudig te verleggen

Of bij u thuis of ook in commerciëel gebruikte ruimten – het verleggen van een nieuwe vloerbedekking moet naar mogelijkheid snel en eenvoudig funktioneren. Dat begint al bij het transport: Omdat los liggende tapijttegels in handige vierkant afmetingen geleverd worden, zijn ze zonder problemen in de daarvoor voorgeziene ruimten te brengen. En ook het verleggen is een kinderspel: los liggende tapijttegels hebbendoor het eigengewicht en de stabiele Graphlex® -rug geen vloeibare lijm nodig om ze op de plaats vast te leggen. In de kortste tijd ligt Interface Heuga 580 vast en zeker en net zo eenvoudig kan men de tegels voor een verandering eens opnemen om ze opnieuw te schikken of om ze bij een verhuizing mee te nemen. Ook om ze schoon te houden is dit een groot voordeel, want als er eens iets gemorst is, wat bij de stofzuigbeurt niet eenvoudig weg gaat, dan kan men de tegel uit het verband opnemen , separaat reinigen en weer terug leggen om optisch weer een geheel beeld te scheppen. Door de tegels in een richting te verleggen kan men spelend baaneffecten creëren of door ze om en om te leggen een schaakbordeffect. Het kleurenrijkdom biedt u nog verdere mogelijkheden.

Duurzaamheid staat bij Interface op de eerste plaats

De merkfabrikant Interface Heuga is niet alleen door ervaring en kwaliteit bekend, ook met betrekking tot milieuvriendelijkheid staat hij vooraan. Tegenwoordig wordt dit thema steeds belangrijker en al een tijd geleden heeft Interface Heuga zijn project besloten om compleet een duurzaam handelend bedrijf te worden. Binnen het project “Mission zero” is de doelstelling om alle schadelijke invloeden op de natuur die van het bedrijf uitgaan te elimineren. Neutrale emissies en afvalvermijding zijn daarbij maar twee punten op de lange lijst van maatregelen, die door de fabrikant minutieus afgewerkt worden. Los liggende tapijttegels passen precies in dit concept: als een bijzonder milieuvriendelijk product heeft u geen vloeibaar lijm nodig en er onstaat dank zij de praktische afmetingen niet veel afval. Met een rustig geweten kunt u zo bij Interface Heuga 580 uw keuze maken!

Interface Heuga 580 – reusachtig kleurenpalet op BRICOFLOR.nl

De veelzijdige collectie met de overweldigende keuzemogelijkheden uit 60 kleuren vindt u natuurlijk ook in onze onlineshop. Overtuigt u zich van de ontwerpmogelijkheden en de duurzame eigenschappen, die Interface Heuga 580 los liggende tapijttegels u bieden.

Plus icon lees meer