Close icon

Tapijttegels Interface Heuga 727 - robuust en veelzijdig

Uw heeft het geluk uit een groot kleurenpalet te kunnen kiezen: De los liggende tapijttegels …

lees meer
1 - 20 van 47 Producten

Heuga 727 zijn beschikbaar in 48 verschillende kleuren, die u natuurlijk naar uw wens ook kunt combineren. De extreem slijtvaste lussenkwaliteit zorgt ervoor, dat u lang plezier van uw vloerbedekking heeft, want deze blijft er erg lang nieuw en fris uitzien.Vroeger als Heuga 345, Heuga 584 en Heuga 726 op de markt, brengt de fabrikant Interface met Heuga727 nu een collectie op de markt, die kwaliteit en de kleuren samenbrengt.

Interface Heuga 727 tapijttegels in 48 verschillende kleuren

Bij de collectie Interface 727 worden alle wensen vervuld, want bij een keuze van in totaal 48 verschillende kleuren vindt u met zekeheid dat wat u zoekt. Of u nu uw ruimte een rustgevende indruk wilt geven of met kleureffecten wilt werken, of u liever met wat koelere of met warmere kleuren wilt creëren, of u uw ruimte een gelijkmatig beeld wilt geven of voor een schaakbordpatroon kiest, de keuze ligt steeds bij u. Het kleurenpalet gaat van een aantal grijze naar verschillende bruine en beigekleurige varianten tot de wat meer vrolijke en  kleurrijke versies. Blauwe, groene en rode kleuren zijn vertegenwoordigd bij de los liggende tapijttegels Interface Heuga 727 en wel in de donkerewat meer gedekte kleuren, die de ruimte een rustige elegantie geven, maar ook de bijzonder heldere kleuren zoals bijvoorbeeld het rood-oranje Interface Heuga 727 “Cayenne” of ook Interface Heuga 727 “Lemonade” waarvan de kleur aan het levendige groen van een limette herrinnerd. Bijzonder naar voren komt het warme geel van “Sunflower” of het intensieve pink “Pashmina” van de collectie Interface Heuga 727. Natuur kleurig groen zoals ook het blauw groen van “Aegean Sea” of het donkere “Jungle” ronden de kleurkeuze bij de tapijttegels van de Interface Heuga 727 collectie af. Maar zoals ook al hiervoor gezegd, hoeft u niet uw keuze op een kleur te beperken, want u kunt de kleuren ook met elkaar combineren. Zo kunt u zonder al te veel moeite in eentonige ruimte een wat meer kleurijke sfeer brengen, door enkele helle en donkere varianten of klassieke en moderne kleuren uit de Interface Heuga 727 tapijttegels naast elkaar te verleggen. Een verder voordeel van de tapijttegels bij deze collectie is: door de hoge kleurvastheid schittert de vloerbedekking ook naar jaren nog in uw met licht overstroomde kamers.

Stabiele tapijttegels Interface 727 zijn ook bestand tegen hoge belastingen

Natuurlijk moet een vloerbedekking er niet alleen goed uitzien, hij moet ook slijtvast zijn en dat zijn de tapijttegels uit de collectie Interface Heuga 727 met zekerheid. 100% hoogwaardig polyamide in dichte lussenkwaliteit geweefd geeft deze vloerbedekking het zachte van een tapijt en gelijktijdig de nodige hoge weerstand. Deze tapijttegels zijn niet alleen voor het huisgebruik erg geschikt, ook op het commerciële gebied zijn ze buitengewoon goed te gebruiken. Bij een aantrekkelijke prijs-energieverhouding belooft deze collectie de allebeste kwaliteit. Met de hoogste gebruikklas 33 zijn de tegels bestand tegen het gebruik van stoelen met zwenkwielen en natuurlijk ook tegen alle belastingen van het dagelijks gebruik bij intensief publiek verkeer zonder het modische design te verliezen. Het gebruik van vloerverwarmingen is voor Interface Heuga 727 geen probleem. Het duurzame wordt door  de fabelachtige 7 jaren garantie van de fabrikant nog bevestigd.

Bij tapijttegels van Interface staan comfort en zekerheid helemaal bovenaan

Het DS Antislip bij deze collectie zorgt ervoor, dat  - wanneer verlegd – ook alles op de plaats zeker en stabiel blijft zitten. De vlammenwering (Cfl-s1) zorgt voor de zekerheid thuis en in het commerciële bedrijf. Bovendien hoeven de Interface tapijttegels  Heuga 727 het comfort niet te missen, want naast de duidelijke voordelen van een tapijtvloerbedekking is er bovendien nog voor een geluidsdemping van 23 dB gezorgt – een groot voordeel bijvoorbeeld in huishoudingen met veel kinderen of in het kantoor. Daar zijn de antistatische eigenschappen ook nog een groot voordeel.

Eenvoudig te verleggen de Interface Heuga 727 los liggende tapijttegels

Tapijttegels uit de Interface collectie Heuga 727 zijn los liggend. Dat wil zeggen, dat er geen lijm of iets dergelijks aan te pas komt, de tapijttegels kan men zonder  meer verleggen en blijven ook door de vormvastheid, het eigengewicht  en de hoogwaardige Graphlex®-rug in vorm en in verband liggen. Alleen een paar sleutelposities worden gefixeerd. Door de hoge snijvastheid heeft u geen probleem door uitrafelingen bij de aanpassingen van Interface Heuga 727 tapijttegels in hoeken en aan muren. Zo heeft u in de kortste tijd een nieuwe vloerbedekking gelegd en daarvoor is geen bijzonder vakmanschap nodig. Het onderhoud van uw nieuwe vloerbedekking is heel eenvoudig: normalerwijze is een regelmatig stofzuigen al voldoende om van uw Interface Heuga 727 vloerbedekking lang gebruik te maken. Een verder voordeel die de los liggende tapijttegels hebben is: wanneer er eens iets gemorst is en u krijgt de vlek niet op eenvoudige wijze verwijderd, dan kunt u de tapijttegel eenvoudig uit het verband opnemen, schoon maken, verleggen of uitwisselen.

Heuga 727 - een vloerbedekking voor alle gebieden - natuurlijk bij BRICOFLOR!

Het reusachtige kleurenpalet en de  hoge kwaliteit waren voor u overtuigend? U wilt van de de los liggende tapijttegels uit de collectie Interface heuga 727 thuis of in uw commerciëel bedrijf gebruik maken? Dan bladert u toch eens door onze onlineshop op BRICOFLOR.nl

Plus icon lees meer