Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Interface Luxury Living – los liggende luxe tapijttegels

Los liggende tapijttegels van Interface bieden alles, wat uw hart begeert – tenminste, wat een overtuigende vloerbedekking aangaat. De luxueuze collectie valt niet alleen door een omvangrijk kleurenpalet op, maar vooral door het bijzondere gevoel van luxe, hoge kwaliteit en de duurzaamheid. Het getufte velourse oppervlak, dat artistiek uit 3 kleuren samengesteld werd, maakt indruk door een waardevolle optiek in alle 36 kleuren die die ter beschikking staan.  Hoogwaardig materiaal, dat erg zorgvuldig verwerkt wordt, maakt van de Luxury Living collectie van Interface iets bijzonders, en geeft u de mogelijkheid in uw ruimten zonder veel moeite een nieuwe prachtige vloerbedekking te leggen, die uw warmte en behaaglijkheid geeft. De optiek bedriegt niet: de indruk makende collectie krijgt door de hoge kwaliteit en slijtbestendigheid een mooi uiterlijk en dat blijft u erg lang behouden ondanks een intensief dagelijks gebruik met veel publiek verkeer. Zonder veel moeite kunt u met Luxury Living een bijzonder comfort in uw ruimten brengen, want het gaat om los liggende tapijttegels, die uw op een eenvoudige manier, zonder lijm in een mum van tijd kunt verleggen.

Lees verder

Interface Luxury Living

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Los liggende tapijttegels met een bijzondere optiek: Interface Luxury Living

Luxe wordt niet ouderwets – dat wist de gerenommeerde producent Interface en bracht met Luxury Living een collectie in de handel, die aan alle eisen van een luxueuze vloerbedekking voldoet. Aantrekkelijke optiek en comfortabel gevoel gaan samen in één product, dat over de hele serie indruk maakt. Al op het eerste gezicht overtuigt Interface Luxury Living en valt op door de uitnodigende optiek van de 3 buitengewone en verschillend getufte veloursconstructies. De verschillende oppervlakte structuren geven de tapijttegels een speciaal uiterlijk met verschillend brede blokstrepen. Afhankelijk van de legrichting - monolitisch als baksteen of een verlegging als hardsteen zijn mogelijk – ontstaat er een individueel patroon met een aantrekkelijke totale indruk. De volle weelderige kleuren dekken het hele spectrum af en bieden verschillende genuanceerde effecten. Klassiek gedekte kleuren zijn een deel van deze kleurkeuze, net zoals de stralende en indrukwekkende kleurige varianten. Versterkt u het gevoel van luxe met het edele purper van Avalon en het prachtige donker rood van Teranis of blijft u bij de natuur met het bosgroen van Killara en het beige van Finnya. Koel en subliem ijsblauw is met Amarina net zo een gedeelte van het kleurenpalet als het warme kastanjebruin van Latanya. Van zwarte, beige en bruinnuances over naar een keuze van warme rode en de meer koele bruine kleuren tot een serie van natuurlijke groene varianten, heeft u een keuze uit 36 variaties ter beschikking, die iedere ruimte een bijzondere touch kunnen geven. Een aanpassing aan het interieur of een nieuw ontwerp is geen probleem. Een combinatie van twee of meer verschillende kleuren is ook een mogelijkheid, zodat u bepaalde zones kunt creëren of nieuwe individuele ideën kunt realiseren. Of uni, meerkleurig of in een bepaalde legrichting, los liggende tapijttegels uit de Luxury Living collectie met het aanhalige veloursoppervlak nodigen u uit om er over te gaan en geven u het bijzondere gevoel van luxe.

Luxury Living los liggende tapijttegels van Interface – niet alleen optisch een eerste klas product

Na de luxueuze eerste indruk, die al op het eerste gezicht krijgt, is het met de luxe collectie van de specialist voor los liggende tapijttegels Interface nog niet gebeurd. Ook de technische details mogen er zijn, en zorgen ervoor dat het prachtige uiterlijk ook lang behouden blijft. Daarvoor zorgt het rein polyamide garen dat bestand is tegen de hoogste belastingen. Door deze hohe belastingen en slijtbestendigheid (gebruiksklasse 33), is de collectie ook zeer geschikt voor gebruik op commerciële gebieden. Zo zijn deze tapijttegels zeer geschikt in hotels, waar de gasten een warm behaaglijk gevoel wensen. Zelfs op kantoren en werkkamers, waar de bodem door gebruik van stoelen met zwenkwielen wat moet uithouden, kunt u de los liggende tapijttegels uit de Interface Luxury Living serie zonder meer inzetten. Ook is het geen hindernis voor vloerverwarmingen want de warmtegeleiding is uitstekend. De vlammenwering (brandklas Cfl-s1)  maakt het moeilijk ontvlambaar en het DS antislip zorgt bovendien voor een vaste ligging en de nodige zekerheid. De comfortabele haptic is blijvend, zoals de luxueuse optiek het laat vermoeden: de unieke structuurvloerbedekking met zijn bijzonder hoge poolvezels is niet alleen hoog belastbaar, maar garandeert een ook hoger comfort en akoestische eigenschappen. Interface Luxury Living los liggende tapijttegels absorberen het geluid effectief en dempen de loopgeluiden met 30 dB. Zo creëert u met deze collectie u eigen ruimteontwerp, waar u zich terug kunt trekken en waar rust en ontspanning gegarandeerd is.

Los liggende tapijttegels – Luxury Living pijlsnel verlegd

Als u zich wat wilt gunnen, dan is de collectie Luxury Living van Interface het juiste voor u. Maar betekent een nieuwe vloerbedekking niet eerst veel werk? Met los liggende tapijttegels hoeft u zich daar geen grote zorgen te maken, want een moeilijk transport en verlegging zijn verleden tijd. Het handige formaat van 50 x 50cm maken transport, zelfs door smalle deuren en enge trappenhuizen heel eenvoudig en het verleggen van de tapijttegels is een kinderspel. De innovatieve producent Interface heeft daarvoor een simpel systeem met effectieve werking: met TacTiles worden de enkele tapijttegels onder elkaar verbonden zonder dat men nog lijm nodig heeft om de vloerbedekking op de bodem te fixeren. Er ontstaat als het ware een samenhangende „zwevende“ vloerbedekking zonder lijmresten. De hoogwaardige Graphlex®-rugconstructie en de hoge vormstabiliteit zijn basis, dat de tapijttegels in verband vast en zeker blijven liggen en u de nodige zekerheid geven. De buitengewone snijvastheid verhindert het uitrafelen bij eventuele snijkanten. Door de vermijding van lijm wordt er niet alleen voor het milieu en de uw gezondheid gezorgt, ook het weer opnemen van de tapijttegels bij eventuele vervuilingen en het weer terugleggen naar een schoonmaakbeurt is erg makkelijk. Zo kunt u zelfs eenvoudig nieuwe patronen maar ook de hele vloerbedekking opnieuw verleggen. Los liggende tapijttegels zijn een echte, makkelijk te handhaven alternatief ten opzichte van een kamerbreed tapijt en brengen u met Interface Luxury Living zonder veel moeite een hoog loopcomfort en een zeer mooie aanvulling bij het interieur in uw huis.

Interface – los liggende tapijttegels uit een duurzame productie

De firma Interface legt veel waarde op  milieuvriendelijk handelen en bewuste omgang met de resourcen. Op deze achtergrond worden ook de los liggende tapijttegels uit de Luxury Living collectie geproduceerd. De doelstelling is, om tot het jaar 2020 een geheel een duurzaam werkend bedrijf te worden, dat alle negatieve invloeden van zijn handelen ten opzichte van de natuur verhindert. Daardoor is project Mission Zero ontstaan. Groene energie, de vermijding van afval en het weglaten van schadelijke stoffen zijn maar enkele van de vele maatregelen die te treffen zijn. En ook de los liggende tapijttegels hebben door de speciale eigenschappen ten opzicht van natuurbehoud nu al voordelen: door het wegvallen van vloeibaar lijm wordt onnodig gebruik van chemie verhinderd en door de praktische afmetingen is er bijna geen afval in vergelijking met een kamerbreed tapijt. Voor de hoogwaardige rugconstructie van de luxueuze collectie gebruikt men  voor een gedeelte gerecycled materiaal. Kiest u voor de los liggende tapijttegels  Luxury Living van Interface en gunt u zich niet alleen zelf wat, maar werkt u mee aan een belangrijke bijdrage voor de ondersteuning van een op toekomst gericht bedrijf.

Interface Luxury Living bij BRICOFLOR.nl

Een stuk luxe in uw huis halen – dat willen wij u hier bij BRICOFLOR.nl ook mogelijk maken. Zo vindt u een grote kleurkeuze van de comfort collectie Interface Luxury Living los liggende tapijttegels natuurlijk ook in onze onlineshop!

✓ Interface Luxury Living tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave