Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tapijttegels Interface New Horizons II – veelzijdig en goedkoop

Met  New Horizons II brengt de toonaangevende fabrikant Interface inheemse los liggende tapijttegels met bijzonder geraffineerd gevlekt garen in de handel. 18 natuurlijke gedempte kleuren krijgen door de bewerking van het garen in verschillende tinten een aantrekkelijke iriserende uitstraling en zijn daardoor tegen vervuiling meer beschut. Robuust en slijtbestendig kunt u de collectie Interface New Horizons II op veel gebieden gebruiken en is ook bestand tegen hoge belastingen. De buitengewoon goede prijs- energieverhouding kwalificeert Interface New Horizons II voor alle kamers thuis en door de hohe slijtbestendigheid ook  voor gebruik op commerciëel gebied. De getufte lussenkwaliteit gerandeert bovendien een hoog gebruikers comfort en een verbeterde ruimteakoestiek Omdat het om los liggende tapijttegels gaat, kunt u de vele kleuren niet alleen naar uw individuele wensen met elkaar combineren, ze laten zich erg makkelijk verleggen, zodat  zelfs een hobbyist in een mum van tijd een vloerbedekking zijn eigen kan noemen. Overtuigt u zich zelf van de gediversificeerde collectie met gespikte kleuren in onze onlineshop op BRICOFLOR.nl!

Lees verder

Interface New Horizons II

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Interface New Horizons II – los liggende tapijttegels met aantrekkelijk gespikte kleuren

Met Interface New Horizons II haalt uzich een niet onopvallend en toch opwindend design voor een niet te kloppen prijs in uw huis. De lussen bestaan uit verschillende garens, die in de kleurkeuze optimaal op elkaar afgestemd zijn. Zo ontstonden aantrekkelijk gespikte kleuren, die de vloerbedekking het bepaalde iets geven en waardoor gelijktijdig vervuilingen niet zo snel opvallen. Door de gelukte combinaties van het garen krijgen de18 klassieke kleuren een opwindende werking. Het kleurenpalet bevat vooral de grijze en blauwe kleuren, maar ook beige en enige andere expressieve kleuvariaties hebben hun plaats. De kleuren gaan van warme kleuren, zoals het licht beige Wheat naar donker bruin van Nougat tot het koele blauwgrijze Silver. Het uitgebreide blauwe palet heeft lichte nuances zoals Sky en ook een donker Navy. Los liggende tapijttegels uit de collectie New Horizons II zijn bovendien in twee briljante  emaraldgroene kleuren  - Palm en Windsor – verkrijgbaar. Een bijzonder warm rode kleur rond het geheel af: een samenspel uit felrode en donkere, bijna paars garen is het Amaryllis. Omdat het bij de collectie Interface New Horizons II om los liggende tapijttegels gaat, kunt u de afzonderlijke modules in kleur variëren. Alle 18 kleuren kan men individuel combineren: zo kunt u harmonieuze composities en ook sterke contrasten, uni vloerbedekking en ook functionele indelingen maken. Interface New Horizons II los liggende tapijttegels kunt u monolitisch of wel in een richting maar ook in een schaakbordpatroon verleggen, zodat ook daar verdere ontwerpmogelijkheden zijn.

Tapijttegels New Horizons II – grandioze prijs- energieverhouding in bekende Interface kwaliteit

Robuust en veelzijdig te gebruiken zijn de tapijttegels uit de collectie van New Horizons II een koopje. De gewende hoogwaardige Interface kwaliteit ziet u in gebruik van puur in de vezels geverfde polyamide en in de perfecte verwerking ervan. Zo krijgt de vloerbedekking een bijzondere kleur en lichtechtheid en is bovendien erg slijtvast. Niet alleen in privé ruimten zijn deze tapijttegels goed te gebruiken, zelfs op intensief gebruikte vloeren in de commerciële sector blijven de los liggende tapijttegels betrouwbaar , maatvast  en ook optisch in een goede staat (gebruikklas 33) Bij kantoorruimten is de geschiktheid voor stoelen met zwenkwielen en de antistatische eigenschappen een verder voordeel. Ook de installatie bij vloerverwarmingen is zonder problemen mogelijk en verhoogd het loopcomfort. Dat is zonder meer bewezen: de luxeklas 1 garandeert een een uniek aangenaam loopgevoel en is bijzonder behaaglijk. En toch wordt het comfort nog verder verhoogd: Interface New Horizons II werkt positief op de akoestiek omdat het loopgeluidsdempende en geluidsabsoberende  eigenschappen heeft. Door het eigengewicht en het antislip blijven de los liggende tapijttegels zeker op de plaats liggen. De vlammenwering (brandklas Cfl-s1) verhoogt de zekerheid. Zo kan de vloerbedekking met de hoge kwaliteitsstandaards van de merkfabrikant Interface overtuigen.

Interface New Horizons II tapijttegels – net gekocht en al bijna verlegd

Het verschil makende argument bij de keuze van uw nieuwe vloerbedekking: Bij Interface New Horizons II gaat het om los liggende tapijttegels die in vergelijking met een kamerbreed tapijt wel eens opde eerste plaats kunnen komen. Ze hebben een handig formaat en zijn met de afmetingen 50 x 50 cm ook makkelijk te transporteren – zelfs door enge gangen en deuren. Ook het verleggen is erg eenvoudig: Los liggende tapijttegels hoeft men niet te lijmen, want ze blijven door het eigengewicht en de vormvastheid, die bij New Horizons II door de bewezen Graphlex-rugkonstruktie nog ondersteund wordt, vast en zeker in het verband liggen.  In de plaats van schadelijk vloeibaar lijm heeft de firma Interface hier het innovatieve tactiles systeem, waar dunne stukken plakband  de enkele tegels  onder elkaar vasthouden,  zodat er een”zwevende” vloerbedekking ontstaat.  Zo blijven er geen lijmresten en er komen geen schadelijke stoffen vrij. Ofwel in eenrichting in banen verlegd of in een schaakbordpatroon, dat kunt u zelf naar uw eigen kreatieve voorstelling bepalen – beide mogelijkheden zijn zelfs voor ongeoefende personen geen probleem.

Duurzaam en milieubewust – tapijttegel fabrikant Interface

Milieubescherming is de Interface producent erg dierbaar – en in de tegenwoordige tijd erg belangrijk, want behoud van natuurlijke hulpbronnen en de bewuste omgang daarmee worden voor het verdere bestaan steeds belangrijker. Interface heeft zich ten doel gesteld om in op het gebied van natuurbehoud tot 2020 een volledig duurzaam werkende firma te worden. Dat wil zeggen, geen schadelijke chemikaliën, neutrale emissies en vermijding van elke  schadelijke werking met betrekking tot de natuur. Zo wordt er nu al met groene energie, weinig afval en vermijding van onnodige chemikaliën gewerkt. De transportwegen worden kort gehouden en het materiaal wordt gerecycled. Omdat New Horizons II los liggende tapijttegels zijn, voegt zich deze collectie helemaal in dat concept, want er ontstaat daardoor duidelijk minder afval in vergelijking met de gebruikelijke tekstiele vloerbedekkingen en er is geen lijm nodig. Zo kiest u bij New Horizons II voor een milieuvriendelijk product , dat op de achtergrond van een duurzaam werkende firma geproduceerd wordt en een groen geweten erbij inbegrepen!

Interface New Horizons II los liggende tapijttegels nu bij BRICOFLOR.nl

De slijtbestendige collectie met de aantrekkelijk gevlekte vezels vindt u in 18 verschillende kleuren natuurlijk ook op BRICOFLOR.nl. Aansprekende optiek, duurzaamheid en heel makkelijk te verleggen, kwalificeren New Horizons II los liggende tapijttegels voor gebruik op veel plaatsen. Bladert u eens door de collectie in onze onlineshop!

✓ Interface New Horizons II tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave