Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tapijttegels Interface Palet 2000 -  reusachtige kleurkeuze en een bijzonder dicht oppervlak

De collectie Palet 2000 van Interface overtuigt door hoge kwaliteit en vooral door de grote kleurkeuze. Veelzijdig en flexibel inzetbaar, kunt u de los liggende tapijttegels uit deze serie flexibel op veel plaatsen met verschillende doeleinden gebruiken. Dat zijn maar een paar voordelen die de los liggende tapijttegels meebrengen, want bij de grote combinatiemogelijkheden zijn ze ook eenvoudig te transporteren en snel te verleggen. Palet 2000 is zomede een alleskunner, die in iedere ruime past.

Lees verder

Interface Palette 2000

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Het hoogwaardige garen is door Fusion-Bonded-Methode bijzonder vast op elkaar en krijgt door de los gesneden lussen en het daardoor velourse oppervlak een buitengewone optiek en haptic. Daarbij komt, dat het materiaal erg slijtbestendig is en daardoor zeer geschikt voor gebruik, niet alleen thuis maar ook op gebieden met intensief dagelijks verkeer zoals in de commerciële sector. De reusachtige kleurkeuze maakt de Interface Palet 2000 los liggende tapijttegels erg interessant, want zo bieden deze tegels het juiste voor bijna ieder ruimtevormgeving en ze zijn bovendien nog onder elkaar combineerbaar. 

Veelzijdige los liggende tapijttegels – Interface Palet 2000 in 50 kleuren

Palet 2000 los liggende tapijttegels vallen vooral op door een hoge slijtvastheid. Dat betekent niet, dat het afbreuk doet aan het fraaie optiek –Palet 2000 daar ook wat te bieden. De hoogwaardige en fraaie optiek van de polyamide vezels ontstaat door het bijzondere Fusion-Bonded-Velours, dat extreem dicht op elkaar geweefd is en met de doorgesneden lussen een lichte glans hebben. De vloerbedekking werkt zo erg uitnodigend en geeft een eenmalig comfortgevoel. Maar het bijzondere van deze collectie is de indrukmakende kleurkeuze, die voor iedere smaak wel iets in petto heeft. Los liggende tapijttegels van deze collectie staan met in totaal 50 verschillende kleuren ter beschikking en kunnen zo alle ruimten wel opsieren. Het kleurenpalet rijkt van het neutrale tot de frisse stralende en dynamische kleuren. Zo zijn er een hele serie van grijze en beige kleuren met een decente en rustige stijl om in te richten, maar er is ook een omvangrijk blauwkleurig palet: deze gaat van licht gedekt Meteor  naar het ijsblauwe Spa en de stralende aquanuances zoals Hawaii en zotot het edele     donker met Windsor. Ook veel warme kleuren kunnen de los liggende tapijttegels  Palet 2000  bieden: zonnig Sunflower geel, verschillende Orange kleuren, maar ook aantrekkelijke rode bessenkleuren (bijvoorbeeld Interface Palet 2000 Plush of Plum) en zelfs drie verschillende violet kleuren horen bij het repertoire. Ook groen niet ter vergeten: licht limoenkleurig Zest, het weidegroen van Turf of het olijvengroen van Spring zijn een paar voorbeelden hiervan. De afronding van de gediversifieerde kleurkeuze is gegeven door de warme bruine kleuren van koffiebonen: Palet 2000 Espresso en Arabica. Los liggende tapijttegels kunt u door de modulariteit van de tegels bovendien nog combineren, zodat niet alleen eentonige vloervormgeving, maar ook individuele combinaties mogelijk zijn. Zo ontstaan harmonische kleursamenstellingen met sterke contrasten, loopwegen of onderscheidungen in zones – laat u uw creativiteit de vrije loop.

Tapijttegels Interface Palet 2000 – slijtbestendig en economisch

Interface Palet 2000 los liggende tapijttegels – de ideale oplossing voor bijna alle gebieden. Niet alleen optisch is de aantrekkelijke collectie ongelooflijk flexibel, ook kwalitatief weet de collectie te overtuigen. De robuuste Fusion- Bonded-kwaliteit uit 100% rein polyamide heeft niet alleen een fraaie optiek en een ingenieuze haptic, het heeft ook een erg dicht oppervlak en is daardoor bijzonder slijtvast en bestand tegen intensief gebruik. Palet 2000 heeft bewezen dat het daarvoor geschikt is en wordt zo veel gebruikt in de commerciële sector (gebruikklas 33). De hoge dichtheid van de poollaag is bijzonder goed schoon te houden, van lange levensduur en blijft in deze toestand en goede conditie. De hoogwaardige PVC rug heeft een groot aandeel gerecycled materiaal, is daarmee milieuvriendelijk en geeft de tapijttegels de nodige stabiliteit, robuustheid en vormvastheid. Het hele product heeft een goede vlammenwering (brandbeschermingsklas Bfl-s1) en door het DS antislip wordt verhinderd, dat de tapijttegels wegglijden. Door de antistatische eigenschappen en de geschiktheid voor stoelen met zwenkwielen kwalificeren deze los liggende tapijttegels zich ook voor gebruik in kantoren en werkkamers. Maar deze collectie scoort niet alleen met functionele eigenschappen, ook het comfort komt niets te kort: het hoogwaardige veloursoppervlak vindt u in de luxeklas 3 en de ruimteakoestiek wordt door de loopgeluidsdempende (27dB) en geluidsabsorptie eigenschappen merkbaar verbeterd. De geschiktheid, ook voor vloerverwarmingen ondersteunt het hoge loopcomfort.

In een mum van tijd verlegd: los liggende tapijttegels Palet 2000 van Interface

Al bij de keuze van een vloerbedekking, denken veel mensen aan sperrige tapijtrollen en een moeilijk transport. Maar door het handige formaat van de tapijttegels is hier een einde aan gekomen: de afmetingen van 50 x 50cm zijn buitengewoon handig en passen zelfs door smalle gangen en deuren. Eenmaal op de plaats van bestemming, is het niet moeilijk de tapijttegels te verleggen. Bij Interface Palet 2000 gaat het om los liggende tapijttegels – een garantie voor snelle verlegging en zonder complicaties. De hoge snijkantenvastheid verhindert het uitrafelen aan de muurkanten en het verleggen gebeurt zonder te lijm. Met het innovatieve TacTiles systeem worden de enkele tapijttegels met elkaar verbonden zodat er een “zwevende “ vloerbedekking ontstaat, die stabiel en vast op de plaats blijft liggen. Omdat er geen verbinding met de ondergrond nodig is, blijven er geen  resten achter en wordt schadelijke chemie verhinderd. Net zo gemakkelijk men de los liggende tapijttegels kan verleggen, kan men ze ook weer opnemen om ze bij een vervuiling zo nodig een extra schoonmaakbeurt te geven of ze zelfs op een andere plaats weer te gebruiken.

Tapijttegels van Interface: een duurzaam product

Een duurzame en  milieuvriedelijke omgang met de natuur wordt voor veel mensen in onze samenleving steeds belangrijker. Ook de firma Interface vervolgt al lang deze wetenschap en maakt zich sterk  voor zuinig gebruik van de middelen en een milieuvriendelijke productie. Los liggende tapijttegels zijn op zichzelf al een milieuvriendelijk product: door de praktische afmetingen ontstaat er niet veel afval omdat men een modulaire vloerbedekking beter aan de vloerafmetingen kan aanpassen. Bovendien wordt het milieu en de gezondheid minder belast door vloeibaar lijm. Maar dat is nog niet alles: de marktleider Interface heeft zich met het project “Mission Zero” de doelstelling gezet om tot het jaar 2020 geheel duurzaam alle negatieve gevolgen op de natuur te verhinderen. Hierbij hoort voor de productie en het transport, dat men groene energie gebruikt, chemie en afval verhindert en men veel van gerecycled materiaal gebruik maakt. Zo kiest u met Interface palet 2000 niet alleen een product, dat aan alle optische technische eisen voldoet, maar ook het milieu maar weinig belast.

Interface Palet 2000 tapijttegels bij BRICOFLOR.nl

Een omvangrijke collectie met een reusachtig kleurenrijkdom, dat in alle collecties verkrijgbaar moet zijn: los liggende tapijttegels Palet 2000 van Interface vindt u natuurlijk ook in onze onlineshop  op BRICOFLOR.nl!