Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Polichrome van Interface in hoge mate Design-vrijheid

Polychroom is het synoniem voor de veelkleurigheid die men in bijna alle kunstepochenen en culturen terug vindt– kleurenspel is voor mensen altijd al fascinerend geweest. Interface Polichrome los liggende tapijttegels hebben daarvan gebruik gemaakt en verlenen met het brede kleurenpalet reusachtige flexibiliteit en vrijheid in vormgeving. De veelzijdige collectie is geschikt voor verlegging in een als eenheid gesloten beeld en ook om de vloer in verschillende functionele zones of werkgebieden in te delen. De 52 trendy kleuren maken een aanpassing aan bijna iedere inrichtingsstijl mogelijk of zetten effectief accenten.

Daarbij hebben de tapijttegels toch de van Interface bekende kwaliteit. De vlekkenloze verwerking van hoogwaardig nylon garandeert hoge slijtbestendigheid en duurzaamheid zelfs op plaatsen met intensief dagelijks gebruik waarbij het niet uitmaakt of het in privé of op het commerciële gebied is. De getufte frisé velours kwaliteit trotseert heldhaftig de invloeden van buitenaf en blijft optisch toch uitnodigend en behaaglijk in de toestand met een hoog comfortgevoel. Bovendien gaat het om los liggende tapijttegels, die zijn makkelijk te transporteren en te verleggen – een multitalent uit het huis Interface.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Interface Polichrome: kleurrijke los liggende tapijttegels met een grote keuze

Het grootste kenmerk uit de collectie Polichrome van Interface vindt u al in de naam: een groot kleurenrijkdom, die iedere ruimte in iets bijzonders kan veranderen. De flexibiliteit is bijna niet te toppen: hele 52 verschillende en aantrekkelijk gevlekte kleurenvariaties, afgerond door de vier dessins met gestreepte patronen maken de keuze moeilijk. De enkele kleurvarianten op zich zijn meer monochroom gehouden: een perfect gecoördineerde interactie van garen in verschillende nuances met dezelfde kleur geven het aantrekkelijk gespikte garen, dat de kleuren een bijzondere dieptewerking geeft. Daardoor is bij deze los liggende  tapijttegels uit de collectie ook een vervuiling minder opvallend. Met een blik over de hele collectie wordt al snel duidelijk, wat met de naam Interface Polichrome bedoelt wordt: een indrukwekkende hoeveelheid van verschillende kleuren geeft u een wereld van ontwerpmogelijkheden. De omvangrijke keuze klassieke decente kleuren bevat een serie van grijze, beige en bruine kleuren zoals het warme kruidige Garam Masala, Kurkuma en Ingwer. Verder zijn los liggende tapijttegels uit de Polichrome collectie in verschillende rode- en bessenkleuren zoals Oranje en Soft Magenta te krijgen. Violet kleuren zoals het bijzonder edele , luxueuze Lilac maken de overgang naar de 11 blauwe en turquoise kleuren. De schakel naar het groene kleurenpalet  wordt gemaakt met het geraffineerde mysterieuze Green Lake, dat blauwe en groene vezels met elkaar combineert en naar het natuurlijke weidegroen en groen van bladeren leidt. De afronding van het hele kleurenpalet maken vier verdere klassieke kleuren, die bovendien met effectvolle strepen uitgerust zijn. Zoals ook bij de andere Interface collecties, kan men los liggende tapijttegels Polichrome met elkaar combineren en dan wordt de naam Polichrome echt duidelijk. Niet alleen monochroom met een effect van kamerbreed tapijt, ook in samenstelling met andere kunnen de briljante kleuren overtuigen en harmonische overgangen of accentvolle contrasten zetten. Zelfs zones zonder tussenschotten zijn op die manier mogelijk.

Polichrome los liggende tapijttegels van Interface –flexibel niet alleen bij het ontwerpen

Het grote kleurenpalet van de veelzijdige collectie kan snel overtuigen, maar zijn de los liggende tapijttegels uit de Polichrome serie zijn ook net zo veelzijdig te gebruiken als ze optisch divers zijn? Zoals we de Interface normen kennen, kan Polichrome ook hier goed meekomen: het hoogwaardige velourse kwaliteit uit 100% zuiver polyamide is zeer zorgvuldig verwerkt en daardoor ook erg robuust. Zo is deze vloerbedekking erg geschikt voor gebruik in de commerciële sector en daardoor niet alleen voor een woonbereik maar ook op plaatsen waar een intensief publiek verkeer heerst.(gebruikklasse 33) Op kantoren of werkkamers waar stoelen met zwenkwielen gebruikt worden, is deze collectie eveneens goed te gebruiken. De antistatische eigenschappen komen hier ook goed tot uiting. De verlegging op vloerverwarmingen gaat ook zonder dat er daardoor problemen ontstaan en door het DS antislip ligt de vloerbedekking vast en zeker. Verder geeft de brandklasse Bfl-s1 zekerheid van een goede vlammenwering. Niet op de laatste plaats kunnen Polichrome los liggende tapijttegels van Interface ook met comfort scoren: het pluizig-zachte, luxueuze veloursoppervlak bevindt zich in de luxeklasse 4 en garandeert daardoor een bijzonder loopcomfort. Het dichte materiaal dempt bovendien duidelijk het geluid: los liggende tapijttegels met loopgeluidsdemping (27dB) en ruimte geluidabsorptie maken van uw ruimten een oase van rust.

Met Interface Polichrome snel kleur in  de ruimte brengen – los liggende tapijttegels zijn snel gelegt

De veelzijdige collectie Interface Polichrome met de grote veelheid aan kleurvarianten is niet alleen optisch een blikvanger, maar ook in de handhaving veel eenvoudiger ten opzichte van een kamerbreed tapijt. Niet alleen het praktische formaat is hiervan oorzaak, de afmetingen van 50 x 50cm in het vierkant gaan goed door alle trappenhuizen en er zijn geen acrobatische bijzonderheden voor nodig om ze door smalle deuropeningen te transporteren. Het verleggen is vergelijkbaar makkelijk: niet alleen kunt u de los liggende tapijttegels met minder afval aan de vloerafmetingen aanpassen, de hoge snijvastheid verhindert ook het uitrafelen bij de aanpassingen. Het verleggen gaat bijna van alleen: helemaal zonder te lijmen liggen de enkele tapijttegels door het eigengewicht, gestabiliseerd door de robuuste Graphlex® rug en blijven in verband op de plaats liggen – en dat los liggend. Ondersteunt wordt dit door het innovatieve TacTiles systeem van de producent Interface: dunne plakband, dat de enkele tegels met elkaar maar niet met de bodem verbindt. Zo blijven er geen storende lijmresten achter, als de vloerbedekking eens weer opneemt en er ontstaat een zwevende vloerbedekking. Het eruit nemen van enkele tapijttegels voor een speciale reiniging is geen probleem. Niet te vergeten is het feit, dat men zonder schadelijke dampen bij het verleggen uitkomt en dat men er ook meteen over kan lopen. Op deze wijze zijn de los liggende tapijttegels een betrouwbare en milieuvriendelijke snel te verleggen oplossing.

Duurzame producten van Interface – los liggende tapijttegels Polichrome

Een kleurenpalet, zo veelvoudig als de natuur – en om het natuurlijk  te houden, is Interface nu al bezig de bedrijfsfilosofie conceptioneel te veranderen in duurzaam milieuvriendelijke handelingen. De productie en het transport van de los liggende tapijtegels  bij de firma Interface worden nu al onder milieuvriendelijke voorwaarden gerealiseerd: het gebruik van groene energie, afval- en chemievermindering en de vermindering van CO2 emissies zijn deel van het standaardprogramma. Meer nog, Interface heeft zicht ten doel gesteld, tot het jaar 2020 binnen het voor zichzelf gezette ontworpen project "Mission Zero" een geheel duurzaam werkend bedrijf te worden en om alle negatieve invloeden op de natuur te vermijden. In deze doelstelling passen de los liggende tapijttegels Polichrome van Interface. Het vermijden van lijm en het weinige afval ten opzichte van een kamerbreed tapijt maken van de tapijtegels in vergelijking nu al een milieuvriendelijk alternatief. Zo kunt u van het milieu binnen uw ruimten, maar ook buiten nog lang genieten.

Flexibel en kleurrijk: Interface Polichrome bij BRICOFLOR.nl

Met de reusachtige keuze van 52 trendy kleuren en met de hoge kwaliteit en slijtbestendigheid kwalificeren zich de los liggende tapijttegels Interface Polichrome voor talrijke gebruiksmogelijkheden. Of thuis, op kantoor of in het bedrijf – deze collectie biedt van optiek over comfort tot de indrukmakende robuustheid alles wat u maar wilt. Laat u zich door de vele kleurmogelijkheden inspireren – nu in onze onlineshop op BRICOFLOR.nl!

✓ Interface Polichrome Tapijttegels voor gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave

+ lees meer