Interface Urban Retreat Planks – Meer creativiteit bij het werk

Met de collectie Urban Retreat Planks brengt de producent lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Een kleurrijke natuurlijke omgeving – Interface Urban Retreat Planks

Het idee achter het kleurenconcept van de Interface Urban Retreat tapijtplanken is de indeling van de ruimtes in verschillende zones, met hun speciale opgaven om de functionaliteit met een passend design te verenigen. Daarom bestaat de collectie Urban Retreat Planks enerzijds uit kleuren net als bos en aarde: Het groene „Moss“, „Grass“ en „Ivy“ herinneren aan groene bladeren; bruine en grijze kleuren net als „Flax“, „Bark“ en „Sage“ staan er tegenover. Bovendien komt het vol gele „Gold“ er nog bij. Het onregelmatig gestreepte patroon van de gestructureerde, met de „tip- sheared-methode“ geschoren lussen, maakt de rechte lijnen van het design wat vrolijker. Bij de stedelijke tinten vindt u vooral verschillende grijze en blauwe kleuren, en bovendien de signaalkleuren „Red“ en „Orange“. De zon is voor deze intensieve kleuren niet schadelijk, want de Urban Retreat Planks tapijtplanken van Interface zijn zeer kleurvast.

Gezond uiterlijk op een gezonde PVC vloer - Interface Urban Retreat Planks

De verbinding met de natuur wordt bij de Interface Urban Reteat 501 tapijtplanken bijzonder daardoor duidelijk gemaakt, dat ze uit 100% gerecycled polyamide vervaardigd zijn. Het bijzonder hoogwaardige materiaal  van de tapijttegels is zeer slijtvast en bestendig tegen de hoogste belastingen bij intensief gebruik (gebruikklas 33), ook op het commerciële gebied. En toch hebben de Urban Retreat Planks tapijtplanken collecties ook een buitengewoon comfort, die zelfs met de luxe klas 2 gewaardeerd werden. In verbinding met de geschiktheid voor stoelen met zwenkwielen en de hoge brandzekerheid (Cfl s1), zijn de Urban Retreat 501 tapijttegels in planken formaat zonder problemen in alle ruimtes te gebruiken.

Of in een woon- of commerciële ruimte, er wordt comfort en bovendien expressieviteit en zekerheid geboden. Verder zorgt de Urban Planks Retreat Planks collectie van Interface door de geluiddemping (27dB) ook voor een rustig werk en leefklimaat. En voor dagen met meer bedrijvigheid, zijn de tapijtplanken ook nog voorzien van het DS antislip eigenschap.

Interface Urban Retreat Planks - een betere ligging voor een grote comfort

Dat zijn ook meerdere voordelen voor een zekere verlegging. Door deze betere verlegging komen er meerdere aspecten tot een groot geheel. De hoge maatvastheid zorgt ervoor, dat de vloerbedekking lang in vorm blijft. Door het nieuwe design van deze tapijttegels in plankenvorm, wordt ook in grotere ruimtes het effect van een kamerbreed tapijt gewekt, waardoor er een uniform en homogeen beeld ontstaat.

Interface Urban Retreat Planks – Nú verkrijgbaar bij  BRICOFLOR!

De natuurlijke effecten van de collectie Urban Retreat Planks van Interface zijn een aangename sfeermaker voor een rustgevende omgeving. De duurzame tapijttegels van Interface zijn voor verschillende omgevingen te gebruiken waardoor er nog meer opties ontstaan om uit te proberen Buiten het feit dat deze tapijten een van de duurzaamste zijn in hun categorie, krijgt u bij BRICOFLOR ook de beste prijsgarantie. Mocht u het nog niet zeker weten, of dit de juiste tapijttegel is voor bij u thuis, dan kunt u eenvoudig bij ons ook een gratis sample aanvragen. Hierbij kunt u het product alvorens ervaren en weet u zeker of het de juiste keuze wordt voor uw ruimte. Als u uw keuze gemaakt heeft, of heeft u vragen over een bepaald product, dan zijn wij te contacteren op ons telefoonnummer of via ons mailadres. Wij staan voor u klaar en kunnen daarbij ook een persoonlijke offerte aanmaken.

✓ Interface tapijttegels gegarandeerd de beste prijs 

✓ Gratis samples 

✓ Persoonlijke prijsopgave

Plus icon lees meer