SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Interface tapijttegels – top kwaliteit

Tapijttegels komen bij de keuze van nieuwe vloerbedekkingen voor privé maar ook op het commerciële gebied stee…

lees meer
1 - 20 van 428 Producten

Milliken Tapijttegels - Een uitgebreid aanbod voor alle behoeften

Tapijttegels zijn tegenwoordig een van de meest populaire vloeroplossingen, omdat ze het mogelijk maken om ruimtes individueel en vrij eenvoudig te verbouwen. Dankzij hun stevige en zware constructie hoeven moderne tegels niet te worden gelijmd en kunnen ze eenvoudig en snel van eind tot eind op de vloer worden gelegd. Een van de toonaangevende merken in de productie van tapijttegels is Milliken. Op dit moment biedt onze online winkel vier verschillende Milliken tapijttegelcollecties, maar wij kunnen u alle andere producten en collecties leveren als u ons een verzoek schrijft. Milliken tapijttegels onderscheiden zich door grote duurzaamheid, robuustheid, boeiende designs en duurzame productiemethoden. Milliken tapijttegels worden geleverd met 12 jaar garantie van de fabrikant voor normale slijtage en een verbazingwekkende levenslange garantie voor hun antistatische eigenschappen. Met een gelust oppervlak en vele aantrekkelijke kleuren, kunnen deze Milliken tapijttegels zowel kamerbreed als in een dambordpatroon worden gelegd. Geef elke ruimte een individueel tintje met Milliken tapijttegels tegen de laagste prijzen met onze prijs garantie.

Tapijttegelcollecties van Milliken die bij elke smaak passen 

Milliken staat bekend om zijn hoge kwaliteit en grote variëteit aan producten en produceert al meer dan twee decennia bekroonde tapijttegels. Hun brede assortiment komt tegemoet aan elke wens die u kunt hebben voor een nieuwe look en feel in uw huis, kantoor of zelfs grotere openbare ruimten. Het Amerikaanse bedrijf is voortdurend bezig geweest met het innoveren en verbeteren van hun tapijttegels, niet alleen om aan de behoeften van de klant te voldoen, maar ook om hun impact op het milieu te beperken en te minimaliseren. Milliken's portfolio bestaat uit meer dan 20 collecties op maat van alle markten die op zoek zijn naar een comfortabele en betaalbare oplossing. Elk van deze collecties bestaat uit subcollecties en in totaal zijn er meer dan 50 assortimenten.

Verbeterde kwaliteit met Milliken tapijttegels

Met behulp van hoogwaardige vloerbedekkingsoplossingen, zoals de comfort plus backing, verbetert de akoestiek door 50% van het geluid te absorberen. Bovendien wordt de duurzaamheid en het behoud van het uitzicht verzekerd door het gebruik van tot 100% gerecycleerd nylon. De Comfort Plus-rug ondersteunt de ondervoet en vermindert de vermoeidheid van de beenspieren tot 24%. Dit kan leiden tot een volledig nieuw productiviteitsniveau in de detailhandel of de horeca, waar werknemers het grootste deel van de dag staan, door pijn en uitputting te verlichten.

Eenvoudige installatie voor iedereen

De tapijttegels worden geleverd in 50cm x 50cm en kunnen eenvoudig boven elke harde ondergrond worden gelegd, wat zorgt voor een betere geluidsisolatie, verbeterde luchtkwaliteit, rustgevende oppervlakken en over het algemeen meer comfort. Dankzij Milliken's design concept Omni, kunt u vrij kiezen hoe u de individuele stukken naast elkaar wilt leggen. Hierdoor kunnen ze volledig willekeurig op de vloer worden geïnstalleerd zonder enige richting aan te geven. Het voordeel is dat iedereen Omni tapijten kan leggen op een eenvoudige tijd- en kostenbesparende manier. Een ander voordeel is de verbeterde luchtkwaliteit door de eliminatie van VOC's. Door het zware gewicht van de tegels is er geen risico dat ze wegglijden of verschuiven.

Milliken tapijttegels - Duurzaamheid al meer dan 100 jaar

Het eerste recyclingbeleid van het bedrijf gaat terug tot hernieuwbare energie. Sindsdien hebben ze voortdurend gewerkt aan hun doel om de impact op het milieu te minimaliseren. Bovendien legt het bedrijf de nadruk op transparantie en volledige verantwoording aan alle belanghebbenden en gemeenschappen, die meer details kunnen lezen in hun jaarlijkse duurzaamheidsrapporten.

Groene producten zijn Milliken's manier om terug te geven

Het ontwerp van de producten vermindert de milieu-impact door gebruik te maken van Life Cycle Assessment (LCA) technologieën die tot doel hebben afval in het gebruik te minimaliseren en tegelijkertijd de levensduur te maximaliseren. Om dit te bereiken biedt Milliken een marktleidende keuze uit meer dan 500 ontwerp- en kleuropties met gebruik van Econyl 100% geregenereerd nylon, bestaande uit 50% post-industrieel en 50% post-consumer gerecycled materiaal.

Reusachtige tapijttegelkeuze bij Bricoflor

Dat waren slechts een paar van de talrijke tapijttegel fabrikanten, die wij u uit onze online shop graag willen voorstellen. Het maakt niet uit voor welk doel of met welke ontwerp vorderingen u zoekt, bij het grote aantal aan fabrikanten en de collecties zult u voor alle bereiken met zekerheid het voor u passende vinden. Wij hanteren de beste prijsgarantie, waardoor u nergens een goedkopere prijs vindt. Als u uw tapijt gevonden heeft, dan kunt u gratis een sample aanvragen. Komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons op! Overtuigt u zich van het assortiment in onze onlineshop BRICOFLOR.nl!

Plus icon lees meer