SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Schatex Living ''2621 Lichtblauw''Image maximise icon
Schatex Living ''2621 Lichtblauw''Image maximise icon
Schatex Living ''2621 Lichtblauw''Image maximise icon
Fire sale icon

Dit product is 77 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Brand claim
  • Prachtig patroon
  • 100% Polypropyleen
  • Antistatische eigenschappen
  • Gemakkelijk leggen van het tapijt
-63 %
€ 11,70 per tapijttegel
€ 4,30per tapijttegel
€ 17,20 per m²
SALE
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 77 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Schatex Living ''2621 Lichtblauw''

De tapijttegels van de Schatex Living collectie presenteren een stijlvol en zeer duurzaam assortiment tegels voor uw huis. Gemaakt om aan de gemiddelde dagelijkse eisen in uw huis te voldoen, en gemaakt van een zacht garen, kan het gebruikt worden voor een breed scala aan woonruimtes. Gebruik hem in de woonkamer, het kantoor aan huis, de wasserette, of licht je kinderspeelkamer op, deze vierkante tapijttegels zorgen ook voor mooie tapijttegels voor de slaapkamer.

De tapijttegels zijn verkrijgbaar in 8 stijlvolle kleuren en zijn gemaakt met een lussenpool oppervlak. Dit zorgt ervoor dat uw tapijt niet alleen comfortabel aan uw voeten ligt, maar ook duurzaam is. Dankzij het zware gewicht van de tapijttegels van 3700 g/m² hebben ze geen lijm nodig, door hun unieke losse legmethode bewegen ze alleen als u dat wilt. U kunt de kleuren mengen en matchen om elk gewenst ontwerp te creëren. Creëer ruitpatronen, strepen of accentueer bepaalde delen van uw ruimte. De tapijttegels zijn verkrijgbaar in een formaat van 50 x 50 cm, waardoor het gemakkelijk is om nieuwe ontwerpen te maken.

Deze residentiële tapijttegels hebben geweldige geluidsabsorberende eigenschappen. De vloerbedekking is ook geschikt voor mensen met allergieën of die gevoelig zijn voor stof. De vezels van het tapijt zijn in staat om stofdeeltjes op te vangen, waardoor ze niet in de ruimte kunnen circuleren en zo de luchtkwaliteit in de ruimte verbeteren. Deze vloerbedekking is ook voorzien van de brandbeveiligingsklasse Cfl-s1, wat resulteert in een lage, niet-toxische rookproductie in geval van brand. Dit zorgt voor een uitstekende veiligheidsfunctie voor uw woning.

Voordat u de Schatex Living collectie installeert, moet u ervoor zorgen dat uw vloer vrij is van stof en oude lijmen en moet u het midden van de kamer bepalen. Leg de tegels van binnenuit. Voeg voor extra duurzaamheid dubbelzijdig tape toe langs de randen van de wanden. U kunt de tegels ook aan elkaar bevestigen met onze handige TacTiles, verkrijgbaar in onze online shop.

Technische details
Arrow icon