Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Schatex Office Extreme—tapijttegels geschikt voor elk kantoor

Uw kantoor of bedrijfsruimte moet worden gerenoveerd en u bent op zoek naar een duurzame vloer die gemakkelijk schoon te maken is en er goed uitziet? Ontdek dan de tapijttegels  van de Schatex Office Extreme en vertrouw op de krachtige mix van esthetiek en prachtige prestaties die deze tapijttegels u kan bieden!

Lees verder

Schatex Office Extreme

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De tapijttegels van Schatex—voor elke ruimte

Als u zich afvraagt hoe een textielvloerbedekking robuust en bestendig kan zijn, maak dan kennis met de Schatex tapijttegels. De vloeren zijn best zwaar en zijn daarom populair. Het vloeroppervlak is zelfs zo duurzaam dat het gemakkelijk om kan gaan met het voetverkeer in hotels, restaurants of winkels. Tapijttegels zijn echter vooral gebruikelijk in kantoor-en conferentiezalen. Naast het sterke materiaal hebben de tapijttegels ook een relatief zacht oppervlak.

Bovendien is de vloer gemakkelijk te onderhouden en maakt een serieuze en nette indruk. Het is hoofdzakelijk te wijten aan het garenmateriaal dat door Schatex wordt gebruikt. Het is volledig gemaakt van hoogwaardig polyamide, een materiaal dat zeer resistent is. De vezels hebben een sterke kleur en vervagen niet snel, waardoor de vloerbedekking er ook na jaren goed uitziet! Voor regelmatige reiniging is het vaak voldoende om de tapijttegels te stofzuigen.

Klassieke gemixte kleuren voor een stijlvol en zakelijk uiterlijk

Naast de robuuste functies hebben de Schatex tapijttegels uit deze collectie een chique uitstraling, wat professioneel overkomt. Het oppervlak is gemaakt van kort, fluweelzacht velours. Vanwege de dicht verwerkte vloeroppervlak is het moeilijk om vuil diep in de tegels te vinden. De kleuren zijn gefocust op een serieus uiterlijk. Daarom is de Schatex Office Extreme in bijna alle klassieke tinten te verkrijgen, zoals grijs, grijsbruin, antraciet en donkerblauw. Het loopvlak is licht gevlekt, wat helpt om onzuiverheden te verbergen.

Klassiek en serieus betekent echter niet dat je niet creatief kunt zijn met deze collectie. Tapijttegels bieden enorm veel ruimte voor verschillende patronen en unieke kleurencombinaties. Alle decors hebben dezelfde afmetingen en kunnen daarom simpel naast elkaar worden gelegd. De 50 x 50 cm tapijttegels zijn ideaal voor elegante schaakbordpatronen, maar ook voor het aangeven van scheidingen tussen kamers mogelijk.

Losliggende tapijtvloeren—eenvoudige installatie nog eenvoudiger

In tegenstelling tot intensief gebruikte vloeren hebben de Schatex tapijttegels ook het grote voordeel dat ze losjes kunnen worden neergelegd. Dit betekent dat ze niet gelijmd hoeven te worden aan het oppervlak. Dit komt door het gewicht van de tegels en een speciale rug die ervoor zorgt dat ze plat blijven liggen zonder te bewegen. Bovendien voorkomt de achterkant van de tapijttegels dat ze niet langs de randen krult. Het feit dat de vloer ook wordt begrensd door tapijttegels of objecten, zoals muren, biedt extra ondersteuning.

Het gewicht ontstaat echter alleen wanneer de textieltegels met elkaar verbonden zijn. Een losse tapijttegel weegt niet meer dan één kilogram en kan daarom gemakkelijk worden opgetild. Omdat de vloer niet gelijmd is, kunt u de tegels op ieder moment verplaatsen! Dit is vooral handig als u om bepaalde redenen een specifieke tegel wilt veranderen. Of het gaat om een tegel die u wilt reinigen of vervangen, dit is supermakkelijk gedaan. Als u verhuist kunt u de Office Extreme inpakken en meenemen! Dit kost niet veel tijd, zodat de dagelijkse werkroutine op het kantoor niet lang wordt onderbroken.

Schatex tapijttegels met verscheidene kenmerken—uw optimale metgezel in uw dagelijks leven

Een duurzame en gemakkelijk te onderhouden vloeroppervlak, een chique ontwerp en eenvoudige installatie. De Schatex Office Extreme heeft allerlei functies die het een uniek product maken. Op het kantoor of in een restaurant moet er sprake zijn van geluidsisolatie om eens stillere geluidsomgeving te garanderen. Dat is de reden waarom de collectie ook een 24dB impactgeluidsverbetering heeft. Voor extra veiligheid wordt de vloer gekenmerkt door de hoge brand beveiliging klasse Bfl-s1. Dit betekent dat de tapijttegels een lage rookontwikkeling hebben. Voor het veilig gebruik van computerapparatuur beschikken de tegels over antistatische eigenschappen.

Een van de belangrijkste eigenschappen van de Schatex Office Extreme is het positieve effect op de luchtkwaliteit binnenshuis. Ze bieden veel minder stof-beladen lucht, omdat de tegels stofdeeltjes kunnen binden aan hun vezels. Het stof in de lucht wordt als het ware gefilterd, wat kan leiden tot een enorme verlichting van de symptomen, vooral in het geval van een stofallergie. Ook u en uw werknemers zullen de minder vervuilde lucht waarderen. Om dit effect permanent te behouden, hoeft u alleen maar te zorgen dat de vloer voldoende ruimte heeft om het stof te binden. Dit wordt eenvoudig bereikt door de tapijttegels regelmatig te stofzuigen.

Schatex office extreme—duurzaam tapijt nu verkrijgbaar bij BRICOFLOR!

Hebben we je overtuigd met de Schatex Office Extreme en kun je niet wachten om aan de renovatie te beginnen? Bestel ze dan nu bij BRICOFLOR, de online winkel voor wand en vloerbedekkingen. Maak gebruik van de beste prijsgarantie en gratis sampleservice. Als u grotere hoeveelheden nodig heeft, is het de moeite waard om persoonlijk contact op te nemen. Op verzoek stellen we graag een individuele aanbieding voor u samen. Heeft u nog vragen over onze producten, uw bestelling of wilt u een offerte ontvangen? Aarzel dan niet en maak gebruik van onze klantenservice. U kunt ons ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen. We kijken uit naar uw bestelling!