Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Schatex Smartline

„Smartline“ van Schatex zijn duurzame naaldvilt tapijttegels met een fijn geribbelde structuur. Het garen uit 100% duurzaam polypropyleen geeft de tegels een decent glanzend effect en een hoge slijtvastheid (gebruikklas 32). De zeer fijn verwerkte lussen verandert uw ruimte in een creatieve speelweide en zorgt bij het verleggen in een schaakbordpatroon voor een bijzonder en voortreffelijk woongevoel. “Smartline” van Schatex - een intelligente oplossing voor uw vloerbedekking.

Lees verder

Schatex Smartline

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Gebruik hem in uw hotelkamer voor een duurzame vloer die lang meegaat, of plaats het in uw kelder voor een steviger oppervlak. Dankzij de geribbelde koordstructuur bieden de tapijttegels een geweldige grip, duurzaamheid en comfort.

Klassieke kleuren die je kunt mixen en vergelijken

Schatex Smartline is verkrijgbaar in 5 klassieke kleuren die passen bij alle meubels en kamers. Gebruik beige in de gangen van uw hotel voor een duurzame, maar uitnodigende vloer of antraciet voor uw kantoor. Maar je hoeft jezelf niet aan één kleur te binden! Probeer de kleuren combineren en unieke patronen te maken. Dankzij de loose lay methode kunt u de tegels eenvoudig opnieuw rangschikken wanneer u maar wilt. Til de tapijttegels op en maak een nieuw patroon. Dambord, strepen of een combinatie van wilde kleuren.

Makkelijke installatie

De installatie is eenvoudig en u heeft geen speciaal gereedschap nodig! Perfect voor degenen die dol zijn op DIY. Omdat het losliggende tapijttegels zijn, vereisen te geen lijm en worden ze geïnstalleerd door ze neer te leggen. Met het zware gewicht van 3500 g/m² blijven de tegels op hun plaats. De tegels zijn zwaar genoeg om niet uit te glijden of te bewegen en worden moeilijk beschadigd.

 Voordat u de tapijttegels installeert, moete ze uit de doos worden gehaald, zodat ze kunnen acclimatiseren. Zorg ervoor dat uw vloer vrij is van stof, vuil etc. Bepaal het midden van de kamer en begin met het leggen van de tegels en klaar ben je! Als u een stevigere vloer wilt, kunt u dubbelzijdig tape langs de randen van de muren aanbrengen.

Schatex Smartline—extra veiligheid in uw kantoor of thuis!

Niet alleen zijn de tapijttegels eenvoudig te installeren en bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden, ze brengen een heleboel voordelen met zich mee. Schatex Smartline kan worden gecombineerd met vloerverwarming en heeft een brandvrijeklasse van Cfl-s1. In geval van brand is het slechts een kleine hoeveelheid, niet-giftige rook wat het tapijt afgeeft. De tapijttegels zijn ook antistatisch behandeld, waardoor u en uw elektronisch apparatuur ten allen tijde veilig zijn. Schatex Smartline is erg efficiënt in het binden van stofdeeltjes en om het tapijt te reinigen, hoeft u het alleen te stofzuigen.

Bestel de Schatex Smartline nu bij BRICOFLOR!

Overtuigd? Aarzel dan niet om vandaag uw bestelling te plaatsen en profiteer van onze beste prijsgarantie en gratis sampleservice. Voor grote bestellingen kunnen wij u een offerte aanbieden. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen, ons te bellen of uw informatie te verzenden via ons contactformulier. Ons team van experts helpt u graag verder! We kijken uit naar uw bestelling!