Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Zelfklevende tapijttegels - dé oplossing voor werkkamers

Bij het plannen van de inrichting gaat de meeste aandacht naar de keuken, woonkamer, en slaapkamers. Echter werkkamers, kelders, en zolders worden vaak vergeten, of er wordt veel minder aandacht aan besteed. Daarom hebben deze ruimtes de negatieve reputatie koud, pragmatisch, somber en kleurloos. Maar juist ruimtes als dezen kunnen makkelijk tot visuele hoogstandjes worden omgetoverd dankzij zelfklevende tapijttegels. De voordelen van tapijttegels in minder intensief gebruikte ruimtes is niet te onderschatten. Zelfklevende tapijttegels zijn bij BRICOFLOR beschikbaar voor onverslaanbare prijzen.

Lees verder

Zelfklevende tapijttegels

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

 Deze simpele artistieke middelen op textielbasis maken het niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Dat komt door de vele mogelijkheden die deze modulaire vloeroplossing biedt. U kunt een strak, ingetogen interieur creeëren, of een vrolijk, creatief interieur door de verschillende tegels te combineren. Dit is mogelijk omdat de tegels in vele tinten beschikbaar zijn, en volledig vrijelijk te combineren zijn. Maar niet alleen in de kleuren en tinten is er variëteit, ook levert BRICOFLOR drie verschillende oppervlakken, ieder met hun eigen karakter en charme. De tapijttegels zijn, zoals de naam suggereerd, eenvoudig te installeren en te onderhouden, zonder speciale hulpmiddelen. 

Drie varianten zelfklevende tapijttegels in diverse kleuren

De frisse tapijttegels van BRICOFLOR zijn beschikbaar in drie varianten: naaldvilt, fijn ribcord, ookwel ribstof of ribfluweel, en grof ribcord. Bovendien zijn alle drie deze varianten beschikbaar in diverse kleuren en tinten, zodat u gegarandeerd iets vindt dat bij uw smaak en stijl past.

Naaldvilt

Voor een optimaal eindresultaat, is installatie van de naaldvilt zelfklevende tapijttegels op een vlakke, egale ondergrond ten zeerste aan te raden. Dankzij de fijne garens van puur polypropyleen die gebruikt worden heeft de vloer een aantrekkelijk uiterlijk, en is makkelijk te reinigen en vlekbestendig. De zeven verschillende tinten hebben allen een subtiel marmer-achtig effect, waardoor de tegels een ingetogen, maar niet saai uiterlijk hebben. En dat merkt u meteen aan de aangename sfeer die in de ruimte ontstaat. De klassieke, gedempte kleuren vormen een natuurlijke basis voor elke soort inrichting. De grijstinten zorgen voor een strakke, klassieke sfeer, waar de beige en donkerbruine tinten aardser zijn. Een aangename en vredige frisheid komt van de blauwtinten, en het groen doet denken aan een naaldbos. Rood tinten maken het palet af, met een warme, actieve sfeer. Omdat de tegels geheel vrijelijk te combineren zijn, kunt u iedere sfeer creeëren in uw ruimte, en deze geheel uniek personaliseren.

Ribcord

Ook in het aanbod ribcord tapijttegels vindt u grote variëteit. De tegels zijn beschikbaar in fijn ribcord en grof ribcord, en zes verschillende tinten per uitvoering. Dankzij de rijke oppervlaktestructuur hebben de tegels een speciale visuele diepte. De fijne ribcord tegels vallen op dankzij een speciaal fijn en subtiel lijnenspel, dat een elegante eenvoud bewerkstelligt. De grovere ribstructuur biedt een dramatischer lijnenspel en geeft een behaaglijk gevoel aan de ruimte. Beiden varianten zijn beschikbaar in de zelfde zes tinten. De strakke, klassieke tinten omvatten grijs, antraciet, en een warm beige. Een bosrijk groen, een stralend blauw, en expressief rood maken het kleurpalet af, en verzekeren dat er voor elke smaak wat wils is. Omdat u de tegels vrijelijk kan combineren, is het enige limiet aan de mogelijkheden uw verbeelding.

Eindeloze mogelijkheden

Op u nu looppaden wilt markeren, verschillende delen van de ruimte aan wilt geven, of een uniek patroon wilt creeëren, met tapijttegels is het mogelijk. De verschillende tinten en oppervlakken maken de mogelijkheden eindeloos. Leg bijvoorbeeld beige en grijze tegels in een dambord patroon voor een traditionele, maar toch modieuze uitstraling. De vele opties en het overzichtelijke kleurpalet beiden u grote speelruimte om uw werkruimtes een geheel nieuwe uitstraling te geven!

Meer wooncomfort dankzij zelfklevende tapijttegels

In andere ruimtes zijn de voordelen van tapijt al lang ingeburgerd. Het aangename gevoel aan de voeten is slechts één van de vele voordelen die snel overtuigen tapijt aan te schaffen. Maar waarom niet ook in een werkkamer, zolder, of kelder? Een tapijtvloer is ook hier een aangename, zachte ondergrond. Bovendien biedt een tapijtvloer grote voordelen over een harde vloer. Zo nemen de haartjes stofdeeltjes op, waardoor de kans op allergische reacties kleiner wordt. Bovendien, dankzij de geluidsdempende eigenschappen is tapijt een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld speelzolders. Deze modulaire alleskunner waakt over de vrede en rust in uw huis.

Zelfklevende tapijttegels kunt u verleggen in een handomdraai

De naam verraad het al: zelfklevende tapijttegels kunnen worden verlegt zonder toevoeging van extra lijm. Dit komt omdat de lijm al op de achterkant van de tegels is aangebracht. Een ander voordeel van tapijttegels over omvangrijke tapijtrollen is het handige, vierkante formaat. Vervoer is makkelijker, het kost geen moeite om de vloer door een nauwe gang te transporteren, en ook de vloerelementen naar een hogere verdieping verplaatsen is geen probleem. Eenmaal dat de tegels zich in de beoogde ruimte bevinden, is het halve werk al gedaan. Want de tegels zijn extreem makkelijk te installeren. Omdat de lijm al aanwezig is op de achterkant van de tegels hoeft u slechts het beschermende folie te verwijderen, en de tegels op hun plaats te leggen. Even aandrukken, en de ruimte is meteen klaar voor gebruik. Omdat de tegels ook makkelijk aan te passen zijn aan de vorm van een hoek of ander onverplaatsbaar obstakel, heeft u veel minder versnit en afval. Dit is niet alleen milieuvriendelijker, maar ook beter voor uw portemonnee. Dus zelfs doe-het-zelvers kunnen met gemak een tapijttegel vloer installeren.

Zelfklevende tapijttegels bij BRICOFLOR

Voor zowel naaldvilt als ribcord tapijttegels bent u bij BRICOFLOR aan het juiste adres. De vele verschillende tegels kunt u bij ons kopen voor de laagst mogelijke prijzen. Dat is zeer voordelig comfort! Neem een kijkje in onze catalogus en winkel gerust, dankzij onze gratis sampleservice en laagste prijs garantie.