Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

De cv-vloer uit de malea-collectie - een pvc-vloer die bij elke smaak past

Als u eindelijk uw dagelijkse leven een nieuwe impuls wilt geven en wilt profiteren van uitstekend loopcomfort, dan biedt Bricoflor u de perfecte PVC-vloer. De vloerdecoratie is er in veel verschillende kleurvariaties en ontwerpen, waardoor u de mogelijkheid heeft om naar eigen smaak en creatieve vaardigheid te beslissen welke cv-vloer de perfecte keuze is voor uw nieuw renovatieproject! Met deze moderne en innovatieve vloer wordt de herinrichting van uw kamers een groot succes!      

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Een klassiek cv-materiaal - unieke ontwerpen en adembenemende kleuren

De vinylvloer van de Malea-collectie met zijn subtiele design, gebaseerd op de originele en natuurlijke staat van hout, is een echte blikvanger voor elke kamer. De kleur varieert van honingbruin tot grijs. Zo zorgt de collectie ervoor dat ook u de juiste PVC-vloer voor uw interieur vindt. Deze cv-vloer overtuigt echter niet alleen qua uitstraling, maar ook qua gevoel. Omdat het vloerdecor fijne nerven heeft, die het een zekere touch en authenticiteit geven. Met deze vloer ben je gegarandeerd van een stijlvolle en glamoureuze uitstraling!    

De pvc-vloeren van de malea-collectie - heeft ook technische wonderheden

Uiteraard is een fabelachtige uitstraling lang niet voldoende om van een optimale vloer te kunnen spreken. Daarom hebben deze PVC-vloeren ook uitstekende technische eigenschappen, die in het dagelijks leven bijzonder nuttig blijken te zijn door slijtage aan de vloer te voorkomen. 

De 2,00 mm dikke CV-bekleding is afgedicht met een beschermende oppervlakteafwerking, wat veel voordelen heeft. Naast het onderhoudsgemak garandeert de transparante lak een bijzonder goede robuustheid, zodat stoelwielen geen lelijke krassen of inkepingen in de vloer achterlaten.       

Het slijtagegedrag van groep T ondersteunt deze beschermende factor tegen invloeden van buitenaf en garandeert dat de vloerbedekking ook na jaren intensief gebruik in uitstekende staat blijft. Hetzelfde geldt ook voor de kleurintensiteit van de vloerdecoratie, die dankzij de hoge lichtechtheid optimaal beschermd is tegen verkleuring door direct zonlicht of stralen van andere lichtbronnen. Daarnaast is de collectie erg goed voor uw gezondheid en veiligheid. Dit komt naar voren in de antislip en vlamvertragende materiaalsamenstelling van de vloer.        

de malea pvc-vloer - op deze vloer kunt u vertrouwen

Door de veelzijdigheid qua techniek is de PVC vloer perfect voor de utiliteitsklassen 34/43. Hier kan hij bijvoorbeeld worden gebruikt in multifunctionele hallen, warenhuizen of productiehallen. Maar de vloer kan ook zeker gelegd worden in uw huis. Op deze vloer kunt u in vrijwel alle situaties gewoon vertrouwen! 

De juiste voorbereiding voor cv-vloeren - dit wordt een compleet success

Als u nu een van de vele vloerontwerpen heeft gekozen, mag niets uw succesvolle renovatie meer in de weg staan. Het enige dat u hoeft te doen, is de vloer leggen. Maar zelfs dit is volkomen eenvoudig en tijdbesparend met een paar voorzorgsmaatregelen die vooraf zijn genomen! 

Zorg ervoor dat de ondergrond droog, vlak en vrij van vuil en stofdeeltjes is. Indien deze nog voorzien is van een oude vloerbedekking, is het raadzaam deze voor plaatsing te verwijderen. Dit voorkomt dat bacteriën of in het ergste geval schimmel onder uw nieuwe vloerbedekking ontstaan. Na controle op mogelijke storende factoren en een grondige reiniging van de ondergrond, kunt u beginnen met leggen.      

in slechts een paar stappen naar een nieuwe vloer - het leggen van uw vloer was nog nooit zo gemakkelijk

Zo eenvoudig is het: snijd de PVC-vloer ruwweg per meter en laat deze ongeveer 24 uur in de kamer acclimatiseren. Nadat de acclimatisatietijd is verstreken, kunt u de lengtes op maat snijden met een tapijtmes en een tapijtliniaal. Losse plaatsing met dubbelzijdige kleefband is mogelijk voor een kamergrootte tot 20 m². Voor grotere ruimtes is het raadzaam om de cv-bekleding met een dispersielijm op de vloersubstraat te bevestigen

Houd de door de fabrikant aangegeven wachttijd aan als referentie. De vloer wordt van binnen naar buiten met lijm bekleed en vervolgens stevig op de ondergrond gedrukt. Een vloerroller van uw lokale bouwmarkt is hiervoor ideaal. Zorg ervoor dat de lijm onder de vinylplaten is opgedroogd voordat je op de vloer loopt. Daarnaast is het bij het leggen van de cv-bekleding in meerdere stroken aan te raden om de afzonderlijke stroken met elkaar te verbinden ter bescherming tegen vocht. Ten slotte hoeft u alleen nog maar de plinten aan de muren te bevestigen. 

Een duurzame vloer met extra klasse - de gezondheidsvriendelijke cv-vloeren van de malea-collectie

De PVC-vloer uit de Malea-collectie is een echt hoogtepunt in elk warenhuis en magazijn. Het betovert met een authentieke uitstraling en overtuigt met een lovenswaardig technisch uiterlijk dat in het dagelijks leven niets te wensen overlaat. Daarnaast is de vloer voorzien van een CE-markering, wat spreekt voor een uitstekende, duurzame kwaliteit. Deze heterogene vloerbedekking komt niet alleen de sfeer van uw kamers ten goede, maar ook de voegen en rug dankzij zijn hoge elasticiteit!          

De malea collectie - laat je vloerdromen uitkomen bij Bricoflor

Ben jij helemaal gefascineerd en enthousiast over de Malea collectie? Waar wacht je dan nog op? Kies nu uw favoriet om met de renovatie te beginnen! Mocht u vragen hebben, dan staat ons vriendelijke team  voor u klaar per telefoon, e-mail of via ons contactformulier. Voor grote bestellingen zullen we u tegemoet komen met een individueel aanbod. Waarin u sowieso gebruik maakt van onze beste prijsgarantie. Start je nieuwe project met de Malea-collectie bij Bricoflor!      

+ lees meer