Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Beauflor Vinyl - De vloer op rol weer helemaal modern

De zeilvloer is terug van weggeweest en is weer helemaal modern. Ook Beauflor heeft hier haar steentje aan bijgedragen. Met een groot assortiment van zeil vloeren in verschillende kleuren en designs, is er voor ieder wat bij. Ontdek hier de perfect design vloer voor uw renovatie

Lees verder

Beauflor

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Veelzijdige decors van Beauflor Vinyl - Voor elke ruimte een geschikt design

Beauflor biedt u verschillende designs aan waar u uit kan kiezen. Door deze veelzijdigheid zit er altijd voor iedereen een geschikte zeil vinyl vloer bij. Met verschillende kleuren, motieven en hout- en betonlooks, gaan de designs alle kanten op. Bovendien is een zeil vloer goedkoper dan een echte stenen of houten vloer, maar door de goede kwaliteit lijken de designs net echt. Een voordelige oplossing dus in vergelijking met een echte houten- of stenen vloer, als bijvoorbeeld parketvloeren

Er is geen vloer te gek. Zo is er genoeg keuze uit abstracte designs, met 3D look, die meteen de aandacht trekken. Door de uitbundige designs kunt u elke ruimte omtoveren tot een waar decor en uw ruimte inrichten als een sprookje. Door de gebruiksklasse van 23/31, kunt u de zeilvloer namelijk ook gemakkelijk plaatsen in licht gebruikte commerciële ruimtes, zoals uw kantoor of koffiezaak. Met gebruiksklasse 23, voor intensief thuisgebruik, kunt u de vinyl vloer ook makkelijk in de speelkamer, het thuiskantoor of de slaapkamer installeren.

Wilt u meer gaan voor een moderne look van uw renovatieproject, bekijk dan de luxe hout en stenen decors. Deze design vloeren maken uw ruimte meteen robuust en eigentijds. Installeer de vinyl vloer dus bijvoorbeeld in uw keuken of badkamer voor een robuust uiterlijk. Vanwege de waterbestendigheid van de vloer, kunnen de zeil PVC vloeren van Beauflor namelijk gemakkelijk in deze ruimtes worden geplaatst. 

Het installeren van een Beauflor vinyl zeilvloer - Gemakkelijk en snel 

Het leggen van een PVC vloer van Beauflor is erg gemakkelijk. Het kan dus ook makkelijk gedaan worden door hobbyisten of doe-het-zelvers. Wel moet u er op letten dat er twee manieren zijn om de vloer te leggen, namelijk; los of half los in combinatie met lijmen. Dit ligt aan de grote van uw ruimte en het type. Twijfel dus zeker niet om de installatie-instructies van de fabrikant te bekijken, voor u de vloer plaatst. 

Verder moet u de vloer laten acclimatiseren voor u begint met installeren. De rol moet dan worden uitgespreid over de gehele ruimte. Daarnaast is het belangrijk dat u uw ondergrond goed voorbereid. Deze moet namelijk vrij zijn van vuil, vet en volledig egaal zijn. Oneffenheden kunnen worden geëgaliseerd met een egalisatiemiddel. Wat te vinden is bij een lokale bouwmarkt.

Een breed decor aan Beauflor - Kies uw favoriet uit de collectie

Beauflor biedt een wijde waaier aan kleuren en designs die zijn onderverdeeld in de twee collecties van Beauflor zeil vloeren. 

U kunt hiervan kiezen voor de Beauflor Olympus collectie. Deze collectie bestaat uit moderne hout en steen decors, waar voor ieder wat bij zit. Met de 12 verschillende designs is er genoeg te kiezen en vergelijken

Bent u meer een waaghals en gaat u graag voor een abstracte look, adviseren wij u om eens een kijkje te nemen bij de Beauflor Moonlight collectie. Met de 14 verschillende abstracte 3D looks, kunt u rijkelijk uw favoriet kiezen met voordelige prijzen. 

Een Beauflor vinyl vloer reinigen - Zo makkelijk als nooit tevoren

PVC vloeren zijn over het algemeen zeer gemakkelijk schoon te maken. Dit geldt ook voor de zeil vloeren van Beauflor. Vanwege het materiaal, thermoplastisch kunststof, is de vloer gemakkelijk schoon te maken met enkel water en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Er hoeven dus geen ingewikkelde of chemische schoonmaakmiddelen aan te pas te komen.

Voor een zo lang mogelijke levensduur van de vloer wordt aangeraden de vloer om de zoveel dagen schoon te maken. Dit garandeert een mooie glans en een bacterievrije vloer. Zo heeft u een prettige en schone werk- en woonomgeving.

Bestel uw favoriete vloer vandaag nog in de online shop!

Uw favoriete Beauflor vinyl zeilvloer gevonden? Aarzel dan niet en bestel vandaag nog uw favoriet in onze BRICOFLOR online shop. Met een paar muisklikken, heeft u de gewenste vloer in uw winkelmandje en kunt u de vloer bestellen. Met onze snelle en vriendelijk service kunnen wij u een positieve ervaring garanderen. 

Bent u toch nog niet helemaal zeker over welke vloer het meest geschikt zal zijn voor u? Geen enkel probleem, bij BRICOFLOR kunt u namelijk profiteren van de gratis sample service. Zo weet u zeker dat de vloer geschikt is voor u. Bent u van plan een groot project te renoveren en bent u geïnteresseerd in een individueel aanbod, contacteer ons dan via de mail met uw aanvraag en wij geven u een offerte op maat. Daarnaast kunt u ook altijd garanderen van onze beste prijsgarantie, ongeacht de grote van uw bestelling. 

Kies dus voor de vele voordelen van de zeil PVC vloeren van Beauflor en koop uw vloer probleemloos online. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via de telefoon, email of ons contactformulier. Wij staan graag voor u klaar.