Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Vloerkleed voor buiten – Ook uw terras verdiend een extraatje!

Breng je graag tijd door op het terras of op het balkon, maar ben je nog steeds op zoek naar iets om je daar comfortabel te voelen? Dan is het buitenvloerkleed precies wat u zocht. Verfraai uw buitenruimte door een vloerkleed van dit type te plaatsen en u zult de omgeving bereiken waarin u ook in de toekomst tijd in deze delen van het huis kunt doorbrengen.

Lees verder

Vloerkleden buiten

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Neem een ​​boek en comfortabel op uw balkon, het buitenvloerkleed zal u helpen het te doen. U hoeft niets anders te doen dan ontspannen en genieten van het uitzicht.

Zelfs de regen is geen probleem voor een buiten vloerkleed!

Vind je het vreemd om een ​​vloerkleed buiten te plaatsen? Dat hoeft niet, want dankzij de verwerking van een buitenvloerkleed hoef je je geen zorgen te maken over de weersinvloeden. Dit vloerkleed trotseert de regen als geen ander. Je kunt het gemakkelijk blootstellen aan regen zonder de minste schade op te lopen. Dankzij de polypropyleenvezels is het schoonmaken met water ook geen probleem en wordt het buitenvloerkleed een essentieel element bij het decoreren van een terras of balkon. Omdat het oppervlak niet van rubber is zoals bij andere soorten vloerkleden, kunt u het zonder problemen buiten laten.

Een vloerkleed voor buiten is niet alleen praktisch, maar ook hip

Naast het enorme voordeel dat dit model geschikt is voor alle weersomstandigheden, blijft het een echte attractie en is het geschikt voor elk oppervlak. Het maakt niet uit of je vloer van steen of hout is, met een buitenvloerkleed creëer je een passend en boeiend decoratief element. Laat zien dat je de stijl begrijpt bij de volgende barbecue die je thuis organiseert en verras je gasten door ze zich comfortabeler te laten voelen dan ze hadden verwacht. Je weet al wat het volgende gespreksonderwerp zal zijn!

Koop nu diverse vloerkleden bij BRICOFLOR!

Wilt u uw balkon of terras een mooier tintje geven, maar hebt u geen tijd om van winkel naar winkel te gaan op zoek naar iets dat het kan verfraaien? Ga comfortabel zitten na het werk en bezoek onze online winkel! We bieden niet alleen een breed scala aan vloerkleden, maar we kunnen u ook een exclusieve service aanbieden. Ons doel is dat uw winkelervaring de best mogelijke is en daarom zijn we bereid om al het mogelijke te doen. Profiteer van onze beste prijsgarantie als u iets voor ons wilt kopen. Als u in een andere winkel een goedkopere prijs vindt, zullen we deze aanpassen zodat u de beste prijs kunt krijgen. Zien we u gauw?