Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Okergeel vloerkleed

Okergeel is een prachtige en bijzondere kleur. Kies je een okergeel vloerkleed, dan heb je een stoer item voor in je interieur dat meteen wat warmte toevoegt door de warme toon van deze kleur. Doordat deze kleur geel niet zo ontzettend fel is, past hij goed en gemakkelijk in verschillende ruimtes in huis. Ook is okergeel een kleur die vaak goed in de smaak valt voor in kinderkamers. Dat is ook niet zo gek, omdat het een stoere en fijne unisex kleur is die goed combineert met andere kleuren.

Geen filters geselecteerd
€ 25,00 per stuk
Verzend : € 9,95 per bestelling
€ 25,00 per stuk
Verzend : € 9,95 per bestelling
€ 23,00 per stuk
Verzend : € 9,95 per bestelling
€ 108,95 per stuk
Verzend : € 9,95 per bestelling
€ 108,95 per stuk
Verzend : € 9,95 per bestelling
€ 25,00 per stuk
Verzend : € 9,95 per bestelling
€ 72,20 per stuk
Verzend : € 9,95 per bestelling

Een okergeel kleed combineert makkelijk

Vergeleken met normaal geel, combineert okergeel bijzonder makkelijk met andere kleuren in het interieur. Sommige mensen moeten niet denken aan een geel vloerkleed in hun woonkamer, maar met okergeel wordt er toch vaak een uitzondering gemaakt. Deze kleur wordt gekenmerkt door een iets donkerdere kleur geel, die lang niet zo fel is als een normale kleur geel. Ook binnen de kleur okergeel heb je verschillende tinten. Zo heb je een water donkerdere kleur okergeel en een wat lichtere, maar je zult deze kleur altijd herkennen aan de onmisbare warme gele tonen. Daarom is een okergeel vloerkleed geschikt voor vele verschillende ruimtes in huis, maar ook voor in een kantoorruimte.

Okergeel vloerkleed in verschillende stijlen

Een okergeel vloerkleed is verkrijgbaar in een grote variatie aan stijlen, waardoor er voor iedere smaak en ieder huis wel een perfecte optie te vinden is in deze fantastische kleur. Een stijl waarin je vaak okergele tapijten langs ziet komen, is in Scandinavische stijl, waarbij vaak interessante en moderne prints worden gebruikt. Ook klassieke stijlen, zoals bij Perzische tapijten of Turkse tapijten wordt er vaak okergeel gebruikt tussen de prachtige decoraties op zo’n tapijt. Bij Bricoflor vind je een grote variatie aan verschillende stijlen vloerkleden met de kleur okergeel erin verwerkt.

Okergeel vloerkleed in de woonkamer, kinderkamer, slaapkamer en kantoor

Okergeel is een ontzettend warme kleur die iedere ruimte zal opfleuren en de warmte zal toevoegen die het nodig heeft. Daarom is een okergeel kleed ook zo ontzettend veelzijdig: ben je erop uitgekeken in de woonkamer, dan past hij nog altijd prachtig in de slaapkamer of in een kantoorruimte. Okergeel is een kleur die bij iedereen snel geliefd is wanneer je hem in huis haalt, of je nu man of vrouw bent. Het is een stoere kleur met een vrolijk accent, wat je dan ook gelijk zult waarderen in een okergeel vloerkleed!

Doordat okergeel een echte unisex kleur is, is het ook een erg geliefde kleur in de kinderkamer of babykamer. Als je wilt afstappen van het standaard roze of blauw in de babykamer, dan zijn een okergeel tapijt en okergele items ook prachtige opties voor het kamertje. Leuk voor zowel jongen als meisje, en het gaat ook echt met de tijd mee en je raakt er niet snel op uitgekeken!

Verschillende vormen en materialen okergele vloerkleden

Omdat okergele vloerkleden tegenwoordig erg populair zijn, kan je ze vinden in alle vormen. Een rond okergeel vloerkleed, of gewoon vierkant of rechthoekig: je kunt allerlei prachtige exemplaren vinden bij Bricoflor. Een rond okergeel vloerkleed is prachtig voor bijvoorbeeld onder een ronde eettafel, of onder de salontafel voor de bank. Een heerlijk hoogpolig rechthoekig okergeel kleedje is fijn voor langs je bed, zodat je direct uit bed kunt stappen met een heerlijk zachte ondergrond. Een groot, vierkant Perzisch tapijt met de kleur okergeel staat dan weer geweldig in een kantoorruimte om het echt op te fleuren.

Daarnaast kan je okergele kleden vinden in materialen als wol, imitatiebont, katoen of polyester. Heb jij dus een voorkeur voor een bepaald soort materiaal voor je okergele vloerkleed? Bij Bricoflor heb je in het assortiment genoeg keus om tot jouw perfecte optie te komen. Welke vorm en materiaal okergeel tapijt je dan ook kiest, je raakt er niet snel op uitgekeken en zult er daarom lang van genieten!

Hoogwaardig okergeel vloerkleed van Bricoflor

Met een okergeel vloerkleed van Bricoflor ben je er zeker van dat je niet alleen een mooi kleed koopt, maar ook een kleed van hoogwaardige kwaliteit die lang meegaat. Zo zullen onze okergele vloerkleden niet snel slijten, waardoor je naarmate de tijd vordert ook je okergele vloerkleed eens in een andere kamer kunt leggen. Bekijk dus hier het gehele assortiment aan vloerkleden van Bricoflor!

+ lees meer