Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Vloerkleed ster

Ben je op zoek naar een bijzonder en opvallend vloerkleed, dan is een vloerkleed in de vorm van een ster een goede keus! Dat is even iets anders dan een rond of vierkant vloerkleed. Een vloerkleed in de vorm van een ster is een buitengewoon goede keus voor een opvallend item in bijvoorbeeld de kinderkamer of kantoorruimte, maar waarom zou je hem ook niet in de woonkamer leggen? Een ding is zeker: met een vloerkleed in de vorm van een ster heb je een echte eyecatcher te pakken die écht opvalt. Niet perse door zijn kleuren en patronen, maar vooral door zijn bijzondere vorm!

Geen filters geselecteerd
€ 19,00 per stuk
Verzend : € 9,95 per bestelling
€ 19,00 per stuk
Verzend : € 9,95 per bestelling
€ 19,00 per stuk
Verzend : € 9,95 per bestelling
€ 19,00 per stuk
Verzend : € 9,95 per bestelling
€ 19,00 per stuk
Verzend : € 9,95 per bestelling

In welke ruimtes past een ster-vloerkleed?

Je bent dus op zoek naar een kleed dat echt opvalt, en dan is een vloerkleed in de vorm van een ster een uitstekende keus! Het zal niet afhankelijk zijn van de kleuren, materialen of patronen die er worden gebruikt voor een ster-vloerkleed, want alleen de vorm al doet hartstikke veel.

Dat maakt een kleed of tapijt in deze vorm dan ook een echt opvallend pronkstuk in iedere kamer, onafhankelijk van de kleur of stijl. Als je gaat voor een relatief ‘gewaagd’ vloerkleed zoals die in de vorm van een ster, vraag je je misschien af of hij wel goed zal passen in de ruimte waarvoor jij dat in gedachte hebt.

Meestal worden vloerkleden in de vorm van sterren gebruikt voor ruimtes als de kinderkamer of kantoorruimte, maar je kunt het natuurlijk net zo gek maken als je zelf wilt. Een ster-vloerkleed op de baby-of kinderkamer is in het bijzonder geliefd, en dat is natuurlijk ook niet zo gek. Kinderen zijn dol op een kleed in een bijzondere vorm, en al helemaal als het een vorm is die zij herkennen. Een ster is dan veruit de beste optie voor een vloerkleed in de kinderkamer! Dit is speels, eigenzinnig maar toch stijlvol, en je kunt het helemaal eigen maken met een kleur en patroon naar keus.

Niet alleen de kinderkamer leent zich natuurlijk voor zo’n kleed. Kan je woonkamer wel een speelse twist gebruiken? Dan is een sterren-vloerkleed de oplossing! Door de aparte vorm krijgt de woonkamer zo ineens meer dimensie, warmte, sfeer en vrolijkheid: allemaal door een vloerkleed!

Onafhankelijk van welke stijl je interieur heeft, een vloerkleed in de vorm van een ster gaat haast goed in iedere stijl, en je kunt hem zelf kiezen in je favoriete kleur. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de woonkamer, maar ook voor de kantoorruimte of slaapkamer die wel een oppepper kan gebruiken!

Rond, vierkant of vloerkleed in vorm van een ster?

De grote vraag bij het kopen van een nieuw vloerkleed is natuurlijk of je gaat voor een rond of vierkant vloerkleed, óf voor een vloerkleed in de vorm van een ster. De meest gangbare vormen zijn natuurlijk vierkante en ronde vloerkleden, maar als dit te simpel voor jou is, waarom dan niet gaan voor een vloerkleed in de vorm van een ster. Er zitten voor- en nadelen aan iedere vorm, waardoor het echt van jouw wensen en behoeftes afhankelijk is wat de beste keus is voor jou en je huis.

Natuurlijk zijn ronde en vierkante vloerkleden erg veelzijdig, tijdloos en te gebruiken in haast iedere ruimte in huis. Een vierkant of rechthoekig vloerkleed kan gemakkelijk een hele ruimte opvullen, en is een vorm die niet snel uit de mode raakt. Het is daarom dan ook de meest ‘veilige’ keuze als je op zoek bent naar een nieuw vloerkleed, maar natuurlijk is de vorm lang niet zo opvallend.

Wanneer je graag een iets warmer vloerkleed hebt, dan kan een rond vloerkleed een goede optie zijn, iets wat ook nog steeds veelzijdig is. Maar wil je écht een opvallend exemplaar, dan is een ster-vloerkleed natuurlijk de beste optie. Misschien is hij niet even passend voor iedere ruimte in huis, maar als je eenmaal de knoop hebt doorgehakt, dan ben je er wel zeker van dat je een echte eyecatcher in huis haalt! Een vloerkleed in de vorm van een ster zal werkelijk de ‘ster’ van iedere ruimte worden!

Verschillende stijlen en materialen

Voor onze vloerkleden in de vorm van een ster is gebruik gemaakt van vele soorten materialen en stijlen. In ons assortiment zal je kleden vinden van bijvoorbeeld wol en kunststof, waarmee de mooiste hoogpolige, shaggy én laagpolige vloerkleden worden gemaakt. Zo ook in de vorm van een ster! Een hoogpolig ster-vloerkleed geeft een warme indruk, en geeft naast de dimensie van de ster-vorm ook een hoop textuur aan een ruimte. Een kortharig vloerkleed in de vorm van een ster is dan weer net iets strakker en moderner.

Koop je vloerkleed in de vorm van een ster bij Bricoflor!

Voor het ideale vloerkleed in de vorm van een ster weet je zeker dat je bij Bricoflor aan het juiste adres bent. In ons assortiment vind je enkel vloerkleden in de beste kwaliteit, en ook tegen ontzettend scherpe prijzen. Dat geldt ook voor onze ster-vloerkleden! Voeg dus een bijzonder item toe aan je interieur of aan de kinderkamer met een vloerkleed in de vorm van een ster van Bricoflor!

+ lees meer