Close icon
XL-Floors Living Click "Double Smoked Oak LC305"Image maximise icon
XL-Floors Living Click "Double Smoked Oak LC305"Image maximise icon
Image maximise icon
  • Geleverd vanuit Nederland
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Beschikbaar in vijf varianten
  • Uitgerust met kliksysteem
€ 34,95per m²
Minimale bestelhoeveelheid 4 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 4 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 24,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

3-4 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over XL-Floors Living Click "Double Smoked Oak LC305"

Wilt u uw eigen vloer leggen, en bent u op zoek naar een PVC kliklaminaat vloer die ook nog betaalbaar is? Dan hoeft u niet verder te kijken, want met de XL-Floors Living Click haalt u een betrouwbare vloer in huis zonder al uw spaargeld erin te stoppen. Met deze vloer geniet u van een hoge kras- en slijtvastheid, en krijgt u 15 jaar garantie bij particulier gebruik. Hiernaast is deze vloer ook geschikt voor vloerverwarming Met een Gebruikersklasse 32, kunt u deze vloer ook leggen in uw kantoor, winkel of klaslokaal.

Deze vloer is beschikbaar in vijf varianten, variërend van lichte tinten tot aan een donkere grijze tint. Dit betekent dat ongeacht uw interieur, u de juiste keuze kunt maken om er zeker van te zijn dat het allemaal goed bij elkaar past. Het ontwerp van de panelen is opvallend door de extra brede en lange panelen, hierdoor heeft deze vloer een zeer moderne uitstraling. Dit wordt extra ondersteund door het feit dat de planken een 4-zijdige v-voeg hebben. Hiernaast heeft de vloer een slijtlaag van 0,3mm, hierdoor weet u zeker dat u lang van de vloer kunt genieten. Hiernaast heeft de vloer ook een brandveiligheidsklasse van Bfl-s1, dit betekent dat u een zeer veilige vloer in huis haalt.

Dankzij het waterproof kenmerk die deze vloer heeft, kunt u de vloer ook moeiteloos in uw keuken of badkamer leggen. De vloer is ook bestendig tegen reiniging met chemische middelen, hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat er ongezonde stoffen vrij kunnen komen bij reiniging van deze vloer. Als u een stabielere vloer wilt dan kunt u er ook voor kiezen om deze vloer in een verlijmde PVC vloer versie aan te schaffen.

Technische details
Arrow icon