Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Ondergrond voorbereiding - krijg de perfecte afwerking van uw bodem

Wanneer we een goede vloerbedekking kopen, willen we dat deze perfect wordt geplaatst. Hiervoor is het niet alleen noodzakelijk om het best mogelijke materiaal te kiezen, maar ook een fijne installatie.

Geen filters geselecteerd
€ 12,85 per stuk
Gelijk aan € 12,85 / kg
Verzend : Gratis*<br><span style="font-size: 8pt;line-height: 120%;display: inline-block;">* alleen in combinatie met een bestelling van Gerflor vloerbedekkingen.

Reiniging & verzorging

Basisreiniger R
€ 8,50 per stuk
Gelijk aan € 11,33 / l
Verzend : € 9,95 per bestelling

Een ondergrond voorbereiden was nooit eenvoudiger

Er zijn verschillende manieren om het oppervlak voor te bereiden en perfect te laten voor uw nieuwe vloer.

Het eerste wat we moeten observeren op de basisvloer waar we onze nieuwe coating zullen plaatsen, is als het een normale vloer is. Dit is een zeer belangrijk punt bij het plaatsen van een PVC vloer, omdat dit met de hitte kan worden vervormd en met de onregelmatigheden van de grond kan het bochten en golven vormen. Als het een keramische vloer is - of een andere waar de voegen opmerkelijk zijn – is het belangrijk dat u de onregelmatigheden dekt.

Bodemdruk – Gerflor Primer

Als u voor een zelfklevende PVC vloer hebt gekozen, mag u de beroemde primer van de fabrikant Gerflor in uw winkelwagen niet missen. Dit maakt je basis zo gelijkmatig mogelijk, vermijdt de porositeit en verbetert de hechting. Bovendien slaagt het erin om zowel stof als vet te neutraliseren, om het perfecte oppervlak te bereiken waar uw nieuwe PVC vloer kan worden aangebracht.

Dit product is niet alleen reukloos en oplosmiddelvrij, maar het is universeel voor bijna elk type oppervlak. Voor plaatsing moet u het op de grond uitrollen. Met dit alles krijgt u een effectieve en resistente pasvorm.

Koop nu uw primer bij BRICOFLOR!

Mis de ongelooflijke voordelen van het aanbrengen van een primer niet voordat u uw zelfklevende PVC vloer plaatst, vraag deze met een paar klikken aan via onze online winkel. U hoeft niet veel geld te investeren omdat onze producten altijd voor de beste prijs zijn, dat wordt gegarandeerd door onze beste prijsgarantie. Als u veiliger moet zijn voordat u het product koopt, kunt u profiteren van onze sampleservice en kunt u samples van verschillende producten aanvragen en deze rustig vergelijken. Neem eenvoudig contact op met onze medewerkers per telefoon, e-mail of via ons contactformulier. Wij wachten op u!

+ lees meer