Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT
€ 12,85 per stuk
Gelijk aan € 12,85 / kg
incl. BTW
€ 12,85 per stuk
Gelijk aan € 12,85 / kg
incl. BTW
Totaal
(incl. BTW)
€ 0,00
Delivery icon Verzend : 

Gratis*
* alleen in combinatie met een bestelling van Gerflor vloerbedekkingen.

Delivery time icon Levertijd tijd: 

2-4 werkdagen

Product voordelen

  • Voor iedere ondergrond beschikbaar
  • Zorgt voor een betere houvast van PVC klik vloeren
  • Gegarandeerd sterk resultaat
  • Reukloos
Meer info over dit product
Delivery icon Verzend : 

Gratis*
* alleen in combinatie met een bestelling van Gerflor vloerbedekkingen.

Delivery time icon Levertijd tijd: 

2-4 werkdagen

1. Gerflor Primer

Met de Gerflor Prime collectie vertrouwt de fabrikant Gerflor volledig op klassieke en moderne ontwerpen. Naast klassieke stenen decors in beige en lichtgrijs zijn klassieke warme houtpatronen in parketlook beschikbaar in deze selectie. De zelfklevende vinyl tegels zijn verkrijgbaar in een formaat van 30,5 x 30,5 cm met een dikte van 1,2 mm. Door de lage bouwhoogte kunnen de zelfklevende PVC-tegels in een handomdraai worden ontworpen. Voor de renovatie moet alleen het substraat worden voorbereid door deze oneffenheden in evenwicht te brengen en de vloer vrij van vet en stof te maken. Dan kunnen de zelfklevende vinyl tegels met behulp van een tapijt mes aangepast aan de bestaande ruimtedimensies.

Naast de klassieke functies, zoals het brandgedrag Bfl-s1, antislip R9 / R10, de slijtage gedrag van de groep T en de impact geluidsreductie van 3 dB van de hebben de PVC tegels ook uitstekende milieuaspecten.

Ontdek de PVC tegels van de Gerflor Prime-collectie en laat u betoveren door de decoratieve ontwerpen en de waardevolle kwaliteitskenmerken. Gerflor Prime - premium PVC-tegels voor uw woonruimtes.

 

2. Technische details

Belangrijkste functies

  • Afmetingen 280 x 280 x 250 mm
  • Droogtijd U kunt de vloer eenmaal leggen op de ondergrond, zodra de kleur van de Primer van wit naar transparant veranderd is.
  • Verbruik 1 fles is genoeg voor ca. 8 m² ondervloer. (100 tot 150 gram per m², afhankelijk van de porositeit van de ondervloer)
  • Grootte van handelseenheid 1 kg