SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Barok behang beigeImage maximise icon
Barok behang beigeImage maximise icon
Barok behang beigeImage maximise icon
Fire sale icon

Dit product is 63 keer gekocht in de laatste 4 weken.

(4)
Brand claim
  • Hoogwaardig vliesbehang met vinyl
  • Gemakkelijk aan te brengen dankzij de zelfklevende muurtechniek
  • Zeer goed bestand tegen wassen: Reiniging mogelijk
  • Gemakkelijk te verwijderen zonder resten
  • Made in Germany
-55 %
€ 26,45 per rol
€ 11,99per rol
€ 2,25 per m²
SALE
Delivery icon
Verzend : 

€ 7,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

3-6 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 63 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Barok behang beige

Welkom bij het ontdekken van het hoogwaardige barok behang! Deze prachtige en stijlvolle vliesbehang is gemaakt van hoogwaardig non-woven materiaal en toont een patroon van krullende barok ornamenten op een beige achtergrond.

Het ornament behang is zorgvuldig ontworpen, en de krullende patronen creëren een harmonieuze uitstraling. De combinatie van artistiek design en neutraal beige behang maakt het een veelzijdige keuze voor verschillende interieurstijlen. Het past perfect in zowel traditionele als moderne huizen.

Dit beige behang is de ideale behang voor de woonkamer. De rustige tint creëert een warme en uitnodigende sfeer, terwijl de gedetailleerde barok ornamenten een vleugje luxe aan de ruimte toevoegen. De woonkamer is het hart van het huis, en dit behang benadrukt de schoonheid van de ruimte en biedt een elegante achtergrond voor gezamenlijke momenten.

Technisch gezien is dit barok behang van topkwaliteit. Gemaakt van hoogwaardige non-woven stof met een duurzame vinyl coating, is het beige behang zeer slijtvast en duurzaam. De eenvoudige en prettige installatie maakt het een praktische keuze voor iedereen. Het kan dagelijks gebruik weerstaan en behoudt toch lange tijd zijn prachtige ontwerp.

Samengevat biedt dit behang je de mogelijkheid om elegantie en tijdloze schoonheid in je huis te brengen. Bestel nu dit barok behang en geef je huis een nieuwe, elegante sfeer!

Technische details
Arrow icon